Știu ca o sa iau warn și nu-mi pasa asta, dar sunt doar melodii de toată jena dintre cele din care trebuie sa alegem. Muzica o ia incet in jos, iar majoritatea persoanelor care asculta aceste melodii de *****, care ii spală pe creier si ii distrug, ajung niște persoane ca si celelalte altele, niște oițe albe identice într-o turma.
Majoritatea persoanelor in Romania sunt spălate pe creier. De ce? Din cauza a tot ce se difuzează la televizor si a melodiilor a acestor "artiști" care transmit doar mesaje fără rost: despre asa numitul "Dumnezeu" si "Hristos(Cristi)" sau "o vai ce frumoasa e viata, nu-ti face griji, Dumnezeu o sa te vindece" sau "iei viata e dulce si roz" chestii de genu care ascund realitatea si il fac pe om sa creadă in ce aude,iar asta ii spala pe creier. MUlta lume nu a ajuns încă sa vadă realitatea, ei trăiesc in turma...eu am avut ambiția sa devin o oaie neagra in turma cu oițe albe, asta m-a făcut sa vad realitatea, sa vad ca lumea e mult mai falsa si de rahat fata de ce se spune.
Dupa cum am văzut,majoritatea persoanelor care asculta ce e mai sus sunt persoane de toată jena care jignesc si se cred "smechere"...generațiile care urmează o sa fie de toată jena.. nu zic ca nici generația mea e strălucită, dar tot mai sunt persoane cu capul pe umeri..iar de cei mai mari, pot zice ca sunt la fel ca aia mici, spalati pe creier si nu pot sa fie aduși la realitate.
Aveți grija ce ascultați, muzica va poate transforma,va poate face persoane de rahat sau persoane cu capul pe umeri, doar trebuie sa aveti grija... Muzica este leacul minţii.
Eu in general ascult doar rock,deoarece in majoritatea melodiilor este vorba despre viata reala, te îndrumă in direcția buna, iti arata adevărată fata a lumii,te face sa mai puternic, multe alte chestii.
Pe scurt: Nu ai nevoie de creier ca sa asculti muzica,iar muzica de sus(in general muzica de genu),te ajuta sa scapi de creierul tau si sa vezi doar realitatea pe care o impun ei.
N-am sa fac nici măcar un top, acest topic este fara rost,este mai mult pentru persoanele care sunt obsedate de postari.
Asta a fost strict părerea mea, sper sa nu-mi editați postarea. O seara cat mai buna!