Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Designeri degeaba

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag

Sunt foarte dezamagit pe team-ul de designer. Toti se dau mari designeri dar cand vine o cerere care vrea mai mult decat un nume si redimensionare nici unu nu te mai baga in seama. Daca doar atata lucru pot ei atunci mi-ar fi rusine sa ma numesc designer.

Anonymous poster hash: 176e6...1b2

Anonymous poster hash: 3cb26...ed0

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Este perioada tezelor/examenelor, multi dintre designeri absenteaza cateva zile sau au o activitate mai scazuta.

• In cazul in care nu vi s-a raspuns la cerere folositi butonul bump this topic.
* Bump this topic se poate folosi o data la 24 de ore.

Foloseste-l si vei vedea ca o sa-ti raspunda cineva.

• ShooTeR-RoBeRt likes this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Este perioada tezelor/examenelor, multi dintre designeri absenteaza cateva zile sau au o activitate mai scazuta.

Foloseste-l si vei vedea ca o sa-ti raspunda cineva.

O fi perioda examenelor dar sunt multe dintre cereri care primesc raspuns destul de prompt si desigur ca se foloseste butonul bump cand se face un post in genul meu. Ca da nu vreau eu sa par incopetent "laugh"

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Si crezi ca un asemenea topic ar rezolva situatia sau cum ? Mai bine ai pune mana pe tutoriale si sa te apuci sa ti le faci singur . Sa vezi atunci cam cat timp ia o creatie si de ce cunostinte ai nevoie . Ca tu singur ai spus ca nu te lasi multumit usor :)

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Si crezi ca un asemenea topic ar rezolva situatia sau cum ? Mai bine ai pune mana pe tutoriale si sa te apuci sa ti le faci singur . Sa vezi atunci cam cat timp ia o creatie si de ce cunostinte ai nevoie . Ca tu singur ai spus ca nu te lasi multumit usor :)

Nu, eu doar mi-am supus parerea despre team-ul de designeri. Si stiu sa fac cat de cat ceva si stiu ca dureaza ceva dar fratele meu cand vrei sa intri in Staff ca designer sti ce ai de facut daca nu vrei sa faci lucrari pentru alti nu mai te face designer pe forum.

zZuzu

zZuzu

Premium

• Premium
  • 893 posts
  • 21 topics
  • Joined 26-August 12

Daca sti sa faci cate cv bravo tie , dar trebuie intelesi si ei pt ca sunt oameni si na asta e ! 

Isi fac si ei treaba cand pot cum pot , dar macar avem si oameni care se ocupa cu asa cv :) 

O zi faina !

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 posts
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11

Permite-mi sa te lamuresc . Tu ai impresia ca ar trebui sa fim no-liferi si sa stam pe forumul asta 24/24.O sa zici "nu am zis ca trebuie sa stati 24 din 24 bla bla." Eu sunt liderul de la design,nu le pot impune lor sa nu aiba o viata sa nu faca alta lucruri ca vezi doamne se trezeste unu care nu stie cu ce se mananca designul si comenteaza aiurea.Inainte sa comentati ceva am sa va rog pe toti sa va apucati si voi de PS/AE sa vedeti de cata rabdare e nevoie sa inveti anumite lucruri, plus ca nu suntem o comunitate de design. 

Comentarii de prisos am vazut la multi,dar oare cati au inteles defapt ce li s-a spus?

Am inteles,avem grade trebuie sa va ajutam,dar intelegeti ca si noi suntem oameni,nu roboti.

Eu de exemplu mai si muncesc,timpul nu-mi permite sa raspund la cereri,baietii au si ei teze/teste/examene.Cred ca ar trebui sa intelegi ca se petrece in viata reala este mult mai important decat ce se petrece pe un forum.

Cine nu este multumit de staff-ul design nu are decat sa invete singur sa-si faca avatare si alte chestii.

• TYGA, cosmin701, Yato-Senpai and 4 others like this

Tyger

Tyger

Fost Moderator

• Retired
  • 941 posts
  • 36 topics
  • Joined 21-July 13

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar aici din cate am vazut designerii sunt cam limitati, in afara sa editeze o poza sau sa faca un gif nu stiu altceva, in alte comunitati am vazut designeri care modifica harti cs, ma refer ca adauga diferite poze pe pereti, eventual personalizeaza cs-uri pt servere, aici nu ma laud dar chiar eu acu cativa ani mi-am personalizat un cs pt un serv care l-am detinut, am adaugat in el diferite skinuri personalizate ce includeau reclama serv pe anumite modele plus diferite tatuaje, cum ar fi pe bomba, etc; si nu ma numesc designer. Va pot da cs-ul respectiv sa vedeti ca se poate, rabdare sa ai, eu nu mai dispun de asa ceva.

@Anonimul - nu e obligat nimeni sa iti indeplineasca cererile, asta se face din bun simt.

Pentru asta avem Manageri si crede-ma ca Cs16 nu se poate compara cu alta comunitate.

Nu e vb de comparat, nimeni nu e mai presus ca altu, am precizat doar ce am vazut in alte parti, cat despre manageri, poate nu sunt eu la curent dar arata-mi te rog o "lucrare" a unuia, daca zici ca se ocupa cu asa ceva...eu inca nu stiu rolul lor in aceasta comunitate

@Tyger : tu nu cred ca stii cu ce se mananca photoshopul/Ae/Ai.

Inainte sa zici asta arunca un ochi AICI, daca nu stiam cu ce se mananca nu reuseam sa fac asa ceva, plus de asta e facut in anul 2007 cand multi de aici numiti designeri nu stiau ca exista photoshop.

Edited by Tyger, 19 May 2014 - 11:45 AM.

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 posts
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11

Pentru asta avem Manageri si crede-ma ca Cs16 nu se poate compara cu alta comunitate.

• Jocky ;x and fantassy like this

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 posts
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
@Tyger : tu nu cred ca stii cu ce se mananca photoshopul/Ae/Ai. Trebuie munca pana si la acele avatare , nu mereu iti ies cum vrei tu. Tu uita-te sa vezi ca nu e atat de usor sa faci ceva in AE , chiar daca pare simplu.Si crede-ma , daca acesti designeri vor sa puna imagini pe o "mapa" o sa le iasa si lor , dar nu au gradul pentru asa ceva.
@Anonim : Daca nu iti convine ca dureaza ceva sa astepti e treaba ta , sunt zeci de cereri facute si doar 6-7 designeri. E perioada tezelor , se incheie mediile , daca tie nu iti pasa ce medie ai sau ce faci la teza e strict problema ta. Daca nu iti convine cum lucreaza cei de la design pune mana si invata photoshop ca sa nu mai astepti. Daca vrei da-mi pm si iti fac cate avatare/semnaturi/grade vrei , ca sa nu te mai plangi.

Edited by Twist ;;, 19 May 2014 - 11:36 AM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users