Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar aici din cate am vazut designerii sunt cam limitati, in afara sa editeze o poza sau sa faca un gif nu stiu altceva, in alte comunitati am vazut designeri care modifica harti cs, ma refer ca adauga diferite poze pe pereti, eventual personalizeaza cs-uri pt servere, aici nu ma laud dar chiar eu acu cativa ani mi-am personalizat un cs pt un serv care l-am detinut, am adaugat in el diferite skinuri personalizate ce includeau reclama serv pe anumite modele plus diferite tatuaje, cum ar fi pe bomba, etc; si nu ma numesc designer. Va pot da cs-ul respectiv sa vedeti ca se poate, rabdare sa ai, eu nu mai dispun de asa ceva.
@Anonimul - nu e obligat nimeni sa iti indeplineasca cererile, asta se face din bun simt.
Pentru asta avem Manageri si crede-ma ca Cs16 nu se poate compara cu alta comunitate.
Nu e vb de comparat, nimeni nu e mai presus ca altu, am precizat doar ce am vazut in alte parti, cat despre manageri, poate nu sunt eu la curent dar arata-mi te rog o "lucrare" a unuia, daca zici ca se ocupa cu asa ceva...eu inca nu stiu rolul lor in aceasta comunitate
@Tyger : tu nu cred ca stii cu ce se mananca photoshopul/Ae/Ai.
Inainte sa zici asta arunca un ochi AICI, daca nu stiam cu ce se mananca nu reuseam sa fac asa ceva, plus de asta e facut in anul 2007 cand multi de aici numiti designeri nu stiau ca exista photoshop.
Edited by Tyger, 19 May 2014 - 11:45 AM.