Probabil toti stiti deja de fenomenul Nicole Cherry,o sagetatoare foarte ambitioasa, care la doar 14 ani a ajuns pe piata muzicala din Romania odata cu lansarea videoclipului "Memories" .
Initial,datorita stilului reggae a fost perceputa ca fiind o artista internationala.
Si cum succesul aduce si beneficii dar si dezavantaje,artista a fost criticata de multe persoane ca fiind"o copila rasfatata cu voce trucata".
*Care este parerea voastra despre Nicole Cherry?Are ce cauta pe piata muzicala?Are talent sau nu are merite pentru faima actuala?Au dreptate criticii sau spun acele lucruri din ciuda?*
Si ca sa dau startul,incep prin parerea personala:
Consider ca este mediatizata prea mult pentru ca face parte din"gasca lui Velea".Nu am fost la vreun concert de al ei,insa am vazut diferite clipuri"live"si nu are chiar vocea aia ce o auzim la radio/tv.Are 14 ani,e normal sa fie catalogata"copila"in urma comportamentului sau.Initial am agreat melodia Memories,dar dupa un timp deja devenea enervanta datorita mediatizarii prea mari probabil si de aici anumite critici.Ca si concluzie,are talent da nu atat de mare precum se prezinta.