Salt la continut

Fotografie

[CS16] La oras sau la tara ?

• Topic inchis Acest topic e inchis
37 replies to this topic

KEKE!

KEKE!

No Limit Member

• Membru
  • 2838 Postari:
  • 397 topics
  • Joined 11-January 13
  • Country: Country Flag
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras / am speranta ca au o gandire mai stralucita "orasenii"
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - modest
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - prostia 
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - nu m-as muta la tara pt nimic in lume
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - masini scumpe . [daca vezi o dacia  1310 trebuie sa faci poza]

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:09 AM

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 Postari:
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  La oras,te poti dezvolta mai bine mintal,si social
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - modest
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Nu-mi place aroganta oamenilor..
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da.pentru putin timp,as face-o
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Cinema,marketuri.nu ca la tara...cateva magazine,2 banci si o parcare:))

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:09 AM

santahigh

santahigh

Member

• Membru
  • 12 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 25-June 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ?  De ce ? -  Oras, nu stiu aici m-am obijnuit nu as putea sa traiesc la tara
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Pai mie unu-l sincer la oras imi place ca este aglomeratia sunt localuri unde sa iesi, asa la sat nu prea exista localuri si acolo nu prea circula lumea
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - La oras nu urasc absolut nimic
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Din oras la tara nu vreau sa ma mut, pentru ca nu as putea trai la tara nu imi place.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Pai in orasul meu cu un centru frumos cu o gramada de parcuri cu o gramda de terenuri de football si terase/cluburi/localuri.

Elly.

Elly.

Addicted Member

• Membru
  • 289 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 25-April 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Tara, pentru ca e cu totul alta viata.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Viata in general.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Nu stiu sa spun acum...
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da, intr-o buna zi o sa ma mut si la oras.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Este o zona curata, oameni buni..

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:10 AM

• ANDREW ;, Roberttt., VaLeNtINNN ; and 3 others like this

ShooTeR-RoBeRt

ShooTeR-RoBeRt

Advanced Member

• Membru
  • 1773 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 11-November 11
Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Pai acum is in tara pizzei :)) la sat(munte) dar e foarte frumos acasa in Iasi,galagie,amici si tot ce tine de nebunie

Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Unde-s acum e foarte frumos,munte,aer curat,tot felul de animale si persoanele de aici acestia fiind italienii,romanii? sunt unii si unii,altii te-ar duce in spate altii te pupa acolo unde nu bate niciodata soarele

Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Timpul,8 luni iarna,3 toamna,1 vara :))
Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Amandoua au avantajele si frumusetile lor dar prefer orasul
Cu ce te poti mandri in localitatea/orasul tau ? - Pai acum vreo 10 ani jucam fotbal intre cartiere si mai tot timpul ajunge-am pe locul 2-3 :D Mai sunt si muzee,parcuri etc(nu prea m-au interesat)

Aceasta postare a fost editata de RoStar: 06 July 2014 - 03:11 PM

KidduSK

KidduSK

Power Member

• Membru
  • 67 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 10-July 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - da , pentru ca nu este chiar asa de multa aglomeratie in Buzau.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -  Platoul Dacia.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Nimic .
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Nu !
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - PLATOUL DACIA ! <3 .

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:10 AM

sysraw

sysraw

Advanced Member

• Banned
  • 167 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 28-May 14
Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Tara . fiind ca e liniste si pace
Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Imi place ca este liniste si iti faci prieteni noi
Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ?- Nimic
Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu
Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Imi place ca este o localitate mare si frumoasa

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Ambele . De ce ? Pentru ca, la tara este foarte liniste, e loc de " reimprospat" memoria si gandurile . La oras, e multa " galagie "si sunt de vazut multe lucruri :D .
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Liniste, armonie, pace .
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Nu as putea spune ca urasc ceva, pentru ca, indiferent de situatie nu as putea ajunge la ura .
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - As vrea sa fiu in ambele parti deodata :)) .
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Ordine si disciplina .

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:11 AM

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - la tara. Sunt o persoana mai linistita, retrasa, daca pot spune asa.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - La tara e altceva fata de oras, e liniste multa. Ai curte, poti face gratar de cate ori vrei tu sau de cate ori te tine buzunarul. Poti juca diferite jocurii cu prietenii, colegii de clasa, si la oras poti, doar in parcuri si in locuri special amenajate...
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? Urasc galagia din orase, prea mult zgomot cateodata...Trec masini, claxoneaza, injura.
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? Nu, nu as vrea sa ma mut de la tara la oras.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? Cea mai mare investitie din judet s-a facut la noi in sat, s-au bagat majoritatea banilor in scoala, sala de sport, teren de fotbal, parc.

DARIUS;;

DARIUS;;

No Limit Member

• Membru
  • 2502 Postari:
  • 168 topics
  • Joined 07-July 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Tara . De Ce? : Pentru ca la oras este multa aglomeratie , zgomot , pe cand la tara este liniste :)
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Viata , in liniste alaturi de cei drragi ...
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - nimic.
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Eu sunt la tara , dar sa ma mut la oras , mi-ar trebui ceva timp sa ma obisnuiesc cu galagia . aglomeratia ...
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Este o localitate foarte frumoasa .. 

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:11 AM

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ?
De ce ? - Oras
Ce iti place cel mai mult la "felul de
trai" ? - Imi place totul
Ce urasti cel mai mult (Daca urasti
ceva) ? - Nimic
Ai vrea sa te muti la tara daca esti
de la oras sau invers ? - de ce nu
Cu ce te poti mandrii in localitatea/
orasul tau ? - Cu parcurile si mall-urile

KEKE!

KEKE!

No Limit Member

• Membru
  • 2838 Postari:
  • 397 topics
  • Joined 11-January 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras , nu sufar viata la sat :)
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Distractia , adrenalina .
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - tiganii , femeile usoare , alcoolicii , bozgorii si prostia !
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Nu m-as muta niciodata 
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - In Romania nu ai cu ce te mandri , decat cu femei usoare , politicieni de c***t daca esti ingust la minte

edit bold(model)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:12 AM

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 Postari:
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - La tara , deoarece este frumos , liniste si am rude cu care ma inteleg grozav / La oras , deoarece exista tehnologie mai avansata putin , mai multe posibilitati de distractie. Eu zic ca se completeaza tara cu orasul.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Sa faci ce nu ai facut pana in prezent.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Smecherii 
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Fete de cazi pe jos  0 , Muzee cat vezi cu ochi si multe alte lucruri pe care eu probabil nu le apreciez destul.

edit bold(model)

sysooy

sysooy

Ultras Member

• Membru
  • 427 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 22-June 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Distractie
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Bagabonteala
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Nu
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Echipa Steaua Bucuresti 

edit bold(model)

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 Postari:
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? La oras,deoarece e mentalitatea altfel .
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? Sa faci ceea ce iti doresti indiferent de urmari !
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? Tradatorii
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? Nu , imi place aici.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? Fete frumoase si oameni de treaba .

Vlad;

Vlad;

Banned

• Banned
  • 512 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 29-March 13
Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras - M-am obisnuit cu tot ce tine de el.
Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Libertatea si conditiile de trai.
Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -
Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu.
Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Parcuri, muzee, stadioane, centru amenajat destul de frumos.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras - Aici m-am nascut , aici o sa mor :))
Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Libertatea si persoanele din jur .
Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - 
Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu
Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Ma mandresc cu multe , ganditi-va cate aveti de vazut in IASI . Va astept la o cafea la Starbucks :)))

akke .

akke .

Addicted Member

• Banned
  • 309 Postari:
  • 48 topics
  • Joined 16-July 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Oras,aici am locuit din tot deauna si m am obisnuit
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -Libertatea,toate (majoritatea) persoanelor vorbesc frumos
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - nu
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? -Stun multe lucruri faine in Bucuresti deci le stiti si voi...

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi