Salt la continut

Fotografie

[CS16] La oras sau la tara ?

• Topic inchis Acest topic e inchis
37 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Sunt sigur ca in CS16 sunt persoane din "ambele tabere" daca pot sa zic asa. Multi stam la oras, altii la tara, ei bine mi-ar placea sa va cunosc parerile despre fiecare in parte si daca ati vrea sa parasiti locatia actuala pentru a va muta in alta parte.

+Model:

• Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ?
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? 
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? -

*Urmati modelul pentru a evita acuzatiile de post-hunt, si prin urmare Warn-urile*

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:03 AM
edit bold(model)

• TYGA, BONDOS, revo. and 2 others like this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Oras, m-am obijnuit.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Sa ma bucur de viata.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu ar strica pe la batranete.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Parcuri frumoase, muzee, mall-uri.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:03 AM
edit bold(model)

• Pad likes this

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 Postari:
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Iti place unde traiesti (Tara/Oras)?; De ce? - Tara (totul e mai linistit)

Ce iti place cel mai mult la "felul de trai"? - Linistea, "poti sa dormi"

Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva)?  - Sa stau in galagia de la oras.

Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers? - Daca as fi obisnuit nu cred.

Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau? - Terenuri de fotbal, centrul frumos amenajat.

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Oras-Da,imi place,pentru ca e orasul meu:)
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Conditiile
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Vecinii fara bun simt
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da,am bunica la tara si imi place acolo
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Cinema 2D/3D/4D,muzeul petrolului,Teatru,O gramada si jumate de mall-uri :),Parcuri,Terenuri special amenajate pentru tenis/skate/biciclete/fotbal pe teren sintetic(toaaaate fara plata) s.a.m.d

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:04 AM
edit bold(model)

• SwanX, Gonzales and EndOfStory like this

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 Postari:
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

Iti place unde traiesti (tara/oras)? De ce? -  Traiesc (momentan) la tara si da, imi place aici. Totul e mai linistit, mai viu, mai verde, mai sanatos

Ce iti place cel mai mult la "felul de trai"? - Faptul ca aici mananci mai sanatos si traiesti mai sanatos

Ce urasti cel mai mult (daca urasti ceva)? 

Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers? - Probabil in viitor ma voi muta 

Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau? - Verdeata, liniste, curatenie, decoratiuni frumos amenajate...

Aceasta postare a fost editata de Oxygen;;: 16 April 2014 - 04:05 PM

• PopCornN likes this

d3v0uTT

d3v0uTT

Fost Designer

• Retired
  • 1228 Postari:
  • 68 topics
  • Joined 02-February 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras.Un singur cuvant... civilizatie (depinde si in ce oras stai).
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Libertate.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? 
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Civilizatie, salarii bune, monumente mirifice.

edit bold(model)

revo.

revo.

Fost News Team

• Retired
  • 2556 Postari:
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras - M-am obisnuit cu tot ce tine de el.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Libertatea si  conditiile de trai.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? 
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Parcuri, muzee, stadioane, centru amenajat destul de frumos.

edit bold(model)

• SwanX, Ann Madeline and Andii; like this

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 Postari:
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras , ai unde sa iesi si sa petreci timpul liber
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -  lipsa de griji ,adica nu e atat de mare ca la tara (ex:copii care sunt insarcinati sa aiba grija de gospodarie)
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -  traficul
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  nu
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - NIMIC SPECIAL :))

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:05 AM
edit bold(model)

• SwanX likes this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras - M-am obisnuit cu tot ce tine de el.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Libertatea si  conditiile de trai..
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Galagia
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu stii niciodata..
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Parcuri, muzee, stadioane, centru, sali de joc, etc.

edit bold(model)

• SwanX likes this

koop.

koop.

Member

• Membru
  • 33 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 17-April 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? - Oras mi se pare mult mai frumos
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Multe locuri unde să mergi , etc
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Nu uras nimic ...
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Nu , doar aşa într-o vacanţă
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - ...cu multe 

edit bold(model)

George.A

George.A

Fost News Team

• Retired
  • 1392 Postari:
  • 226 topics
  • Joined 25-October 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras, dar si la tara mi ar placea sa traiesc , evitand galagia orasului.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Pentru ca ai ce face, nu te plictisesti niciodata.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Galagia.
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Da , nu cred ca este urat sa traiesti la tara unde poti scapa de aglomeratia de la oras.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul : O cetata frumoasa, un stadion frumos, si multe alte locuri frumoase.

edit bold(model)

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Nici nu stiu ce sa zic. In acte e oras de vreo 10 ani, dar realitatea e alta. Asadar, prin urmare, in consecinta, traiesc la tara, pentru ca aici m-am nascut. Acum 19 ani era spital mare , frumos, bun, dar cum e Romanica, s-a inchis, ca mai toate lucrurile importante pe care le-am avut...
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Imi place ca e un mediu cat de cat curat. Aer proaspat, verdeata, padure la margine, raul Ialomita , pasuni destul de intinse, magazine cat vezi cu ochii, restaurant, baruri, case de pariuri, biserica(indispensabila biserica, noi avem 4).
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Pai cred ca ar fi lumea. Unii se cred 'de Bucuresti' (fara nicio aluzie la bucuresteni), cu nasul pe sus., fuduli, ciufuti. Si ar mai fi caldura din toiul verii..
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - N-as vrea sa ma mut la oras, doar mi-as face traiul mai usor aici.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Singurul lucru ar fi serialul 'Las FIerbinti' filmat in intregime in comuna Fierbinti-Targ.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:06 AM
edit bold(model)

• ShooTeR-RoBeRt likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Tara , acitivtate , distractii cu prietenii
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -imi place ca ai de lucru si ai unde juca pe strada o 'miuta' un tenis de picior etc.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - -
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ?  - Nu :) 
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? -  ... 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:06 AM
edit bold(model)

GioRnO

GioRnO

No Limit Member

• Membru
  • 2150 Postari:
  • 59 topics
  • Joined 20-October 11

Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - Oras-Da,imi place,e un oras frumos,plin de viata,etc.
Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? -  Ai foarte multe posibilitati,ai activitati.
Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? -  Galagia
Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da,cu prima ocazie m-as muta 
Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Fete frumoase...

a1s @ Cs16

a1s @ Cs16

Banned

• Banned
  • 1184 Postari:
  • 170 topics
  • Joined 05-April 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  NU(oras) multi tigani
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - prieteni,familia.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Da urasc orasul deoarece destui de multi tigani mai ales unele cartiere numai cu tigani + am avut multe intamplari cu tigani(majoritatea rele)
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  Da as sa ma mut la tara in primu rand nu sunt tigani(ca nu au bani de case: )) ),liniste.
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Cu Castelul Huniazilor,ma mai pot "mandrii" cu faptul ca in 14 ani au daramat un combinat care era cat jumatate de oras,si cu o biserica in curtea scolii|(faza e ca stau in zona Blocurile din apropiere aprox. 50 m)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:07 AM
edit bold&italic(model)

KENZO!

KENZO!

Gold Member

• Membru
  • 727 Postari:
  • 65 topics
  • Joined 15-September 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  DA. Pentru ca sunt o fire mai energica iar eu la sat gasesc foarte multa lipsa de distractie ( aici ma refer la iesitul cu prietenii intr-un club .. mall , la mancare si toate cele )
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - prietenii .
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Urasc oamenii care iti strica cheful de petrecere ..
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -  NU!
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Eu stau intr-o zona unde poti invata ceva, sunt multe persoane tinere cu care te poti distra foarte bine ( vara pentrec unele nopti pe afara cu prietenii , tot timpul gasim ceva de facut  .. eu m-am nascut in aceasi zona, mi-am petrecut copilaria care o pot numi perfecta in aceasi zona si cred ca am sa mor in aceasi zona!

edit bold&italic(model)

utzu

• Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? Oras, aici am crescut, obisnuita cred...
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? Pai e viata de cartier, golaneala :D
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? Uneori gunoaiele... Chiar daca nici eu nu sunt un exemplu e aiurea cand te duci la un gratar si innoti in gunoaie..
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? Intr-un fel da, pentru ca e curat ; liniste, dar nu stiu daca m-as putea obisnui fata viata de noapte din cartier!
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? Sincer? Cu nimic... e un oras sarac, anost si cu multa prostime in rest lucruri bune prea putine, doar prieteniile ce ma leaga de orasul meu!

edit bold(model)

Shalkee

Shalkee

Fost News Team

• Retired
  • 1543 Postari:
  • 190 topics
  • Joined 20-November 13
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? Oras.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? M-am obisnuit.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? Galagia
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? -Da
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? am un oras frumos , curat  cu oameni veseli si educati .

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 08 September 2014 - 07:08 AM
edit bold(model)

Bogdannnnn.

Bogdannnnn.

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 07-May 14
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? - : Oras mai multa distractie.
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Distractie.
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - NU uras nimic.
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers  ? - Nu sunt bine unde sunt. 
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Echipa locala. Petrolul Ploiesti

edit bold(model)

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 Postari:
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12
  • Iti place unde traiesti (Tara/Oras) ? De ce ? -  Oras . Da imi place dar imi place si la tara deoarece e mai multa activitate , aer mai putin poluat . Una e cand iesi in curte dimineata sa bei o cafea si alta e sa iesi  la geam (sau in fata blocului :)) ) ... 
  • Ce iti place cel mai mult la "felul de trai" ? - Distractia ...
  • Ce urasti cel mai mult (Daca urasti ceva) ? - Tupeu' de baiat de cartier ...
  • Ai vrea sa te muti la tara daca esti de la oras sau invers ? - Da ...
  • Cu ce te poti mandrii in localitatea/orasul tau ? - Mai de toate .. dar in primu' rand echipa locala . :)

edit bold(model)

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi