Salut ! Am o problema cu incarcarea imaginilor. Aceasta intrebare o sa fie 2in1
1. Cum pot face ca o imagine sa se vada mare? Adica sa nu mai dea userii click pe ea ca sa se faca mare..
2. Nu pot incarca nicio imagine.. Uitati print.
Best Answer xDarkBlue , 12 April 2014 - 10:10 AM
Deci trebuie sa pun linkul? Altcumva nu pot?
Deci uploadezi imaginea pe un site gen: Postimage.org - găzduire gratuită de imagini / încărcare de imagini. Dupa dai click pe imagine(unde e conturat cu rosu de mine): View image: 1, o tragi intr-o fila noua: View image: 2 si dupa o pui in post: View image: Untitled3
EDIT: Nu mai da reply dupa fiecare post, ai butonul EDIT.
Go to the full post »In primul rand cred ca tu trebuie sa salvezi imaginile editate in format .png
in al doilea rand dai pe casuta aia in care e un chenar de culoare albastru deschis si ar trebui sa iti mearga.
In al treilea rand tu iei imaginea uploadata si o pui intr.o fila noua pana ni poti sa ii mai faci nimic si pui link'ul
Acolo scrie clar : "You have exceeded your allotted disk space for attachments", adica "Ați depășit spațiul de pe disc alocat pentru atașamente"
Deci uploadezi imaginea pe un site gen: Postimage.org - găzduire gratuită de imagini / încărcare de imagini. Dupa dai click pe imagine(unde e conturat cu rosu de mine): View image: 1, o tragi intr-o fila noua: View image: 2 si dupa o pui in post: View image: Untitled3
EDIT: Nu mai da reply dupa fiecare post, ai butonul EDIT.
Edited by xDarkBlue, 12 April 2014 - 10:18 AM.
Stai sa incerc si daca merge ai "mark as solved"
0 members, 0 guests, 0 anonymous users