Salt la continut

Fotografie

[Respins] [Abuz] a4tech

- - - - - sadaf

• Topic inchis Acest topic e inchis
13 replies to this topic

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13
  • Country: Country Flag

# Admin : A4tech
# Varsta : 16 
# Motivul :  limbaj . 
# Dovada : http://www.2shared.c...shot0000.html? 

Nu cred c-am vorbit urat dupa asta http://forum.cs16.ro...t-unban-xprog/ 

admini de fata  : bam , sera , zapacitul , gamer, ii astept pe ei cu o parere despre ”limbajul” meu ! 

N-o fac cu nume de rau , pur si simplu n-a procedat corect dupa parerea mea !

#edit . Adica tu ai pus inca odata ss-urile care le-am pus si eu ?
alta scuza n-ai avut , ti-am facut nervi , nu aveai pentru ce-mi da ban , daca ai ceva personal cu mine zi-mi pm . 
uite  : 1 nu-s frate 
2 : nu i-am suspectat pe toti .
3 : ti-am zis de sapoca numai pe kabul ! 
4 : am zis ” sapoca e prea bun , juca mai slab , verificati-l va rog ”  ,bam a zis ca e curat/a , tu ai zis ca „este, este” 
5 :spune-mi, unde am zis ca are cod ?
6 : arata-mi dovezi ca ti-am facut nervi , arata-mi cum i-am suspectat pe toti ! 
7 :nu fi asa mare si tare , asteapta parerile celorlalti admini , nu vreau sa ma cert cu tine ! 
8 : pe server ti-am zi lasa-ma, pentru ca mi-am inceput de arogante , Nu vorbi asa cu mine , clar ? ,  
RESPECTA PLAYERI , SI ADMINUL VA FI RESPECTAT ! 

Bafta , astept alte pareri . 

Aceasta postare a fost editata de Steaua1: 06 April 2014 - 10:11 PM

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Hai sa`ti zic eu ceva....asa cum tu ai dovezi si eu am dovezi. Toti copii de 14-15 ani se tin in clanta. Motivul pt care ti`am dat ban era de fapt pt nesimtire nu pt limbaj. Dar din cauza nervilor pe care mi i`ai facut am scris limbaj. In fine......astazi de cand ai intrat pe server tu pe toti i`ai suspectat de cod. In fine....am verificat mereu desi stiam ca au sau nu. asta e de datoria noastra sa verificam. Daca tu nu stii face diferenta dintre skill si cheat, asta e problema ta frate. Asa. Dupa cum am zis azi ai raportat aproape fiecare persoana ca e codata. De la bycastor ai inceput sa ai diferite divergenta cu jucatorul Sapoca. Ai continuat chiar si pe kabul32 sa`l suspectezi de cod. Desi ti`am zis ca nu are cod, tu ai inceput sa ma iei peste picior. 

http://www.2shared.c...QWF/xprog1.html

http://www.2shared.c...yIh/xprog2.html

http://www.2shared.c..._J2/expro3.html

http://www.2shared.c...Z9/exprog4.html

http://www.2shared.c...2TF/xprog5.html

http://www.2shared.c...e_h/xprog6.html

Data viitoare cand iti spune un admin ca o persoana e curata, inchide gura si nu te mai contrazice cu el. Nu`mi pasa ca esti prieten sau nu cu cei mentionati mai sus. Regulile sunt reguli si trebuie respectate.

kristianBAM

kristianBAM

Gamer Member

• Membru
  • 942 Postari:
  • 24 topics
  • Joined 15-July 13

Xprog ti-am zis ca e curat nu trebuia sa mai lungesti treaba, si nu trebuie sa incepi sa vorbesti in sictir ai numel are nume macar atat, sa nu crezi ca daca e admin gata traba sa inghita tot ce zice fiecare, toti avem zile proste si nu traba doar un pic ca sa te incalzesti.

• iswf_x likes this

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Nu e vorba de zile proaste bam. oricat de proaste ar fi zilele mele, nu ma descarc eu pe jucatori. Doar ca sunt satul pana peste cap de pustanii care ne iau peste picior si cred ca ai eu dreptate.Mereu e asa. Zici ca persoana respectiva nu e codata si ei o tin mereu pe a lor ca este. Din partea mea meriti banul pe deplin si stii de ce? pentru ca esti UN NESIMTIT!!! Asa ca din partea mea asteapta sa expire ban`ul si pe data viitoare vezi`ti de lungul nasului tau.

Aceasta postare a fost editata de Randy: 06 April 2014 - 10:30 PM

Heineken87

Heineken87

Untouchable Member

• Membru
  • 1280 Postari:
  • 17 topics
  • Joined 19-September 13

Xprog nici nu ai primit bine Unban si iar incepi cu arogantele si cu comentarile tale,iti las prin postul asta un ultim advertisment daca mai provoci vreun scandal de acum incolo nu o sa ai ce sa mai cauti pe sv asta sa fie clar,ca tu mereu cauti cearta din prosti si mai o si prelungesti,si app Banul nu e Abuz,asa ca stai lin si gata,data viitoare o sa fie permanent,si poti sa faci 100 de cereri unban ca nu o sa mai primesti!!!

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 Postari:
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Mda inca o persoana care nu are ce sa faca cu timpul!!!

Prietene daca chiar te plictisesti atat de mult dati frate 2 palme dute frate la cules de urzici leurda sau mai stiu eu ce,nu  ne mai plictisi cu asemenea topicuri inutile!!!

Se pare ca am gresit cu toti cand ti-am dat acele pro-uri la cererea de unban,tot acelasi limbaj de superioritate si aceleasi arogante le ai pe server!!!

sakalu

sakalu

Member

• Membru
  • 292 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 21-January 11

jucatori ar trebui sa inteleaga ca nu suntem angajati in supermarket aici sa tacem daca un client zice ceva si atunci nu o sa mai comenteze asa mult...

GameRRR

GameRRR

Advanced Member

• Membru
  • 156 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 11-March 14

Am fost si eu pe server si am vazut cum tot scriai pe chatu adminilor ca ala e codat ala e codat.Coane daca nu sti juca Counter dute Pretenash si apuca de Need for speed , Mario altceva.

La tine tot serveru era codat .

Pentru asta iam si zis la tech sa mearga pe forum sa se uite ca sigur postezi ceva.

Explica si mie ce abuz a facut el ca tot nu inteleg?

Ca tia raspuns ca din playeri pe care iai zis tu nu sunt codati.

Daca as fi fost in locu lui tias fi dat permanent cu chit ca mias fi luat remove sau advertisment pentru ca tu esti un copil care nu ai prieteni prin preajma sa care sta toata ziua in cas pe comp si joaca un joc de care habar nu are.

Frate sa iti zic ceva LASATE de cs si dute fati si tu o pretena cv o viata privata etc.

Atat am avut de zis bft.

Fiecare dintr-e noi a fost in locul lui.

Nimeni nu a sarit pe el dar nu e prima data cand face asa ... doar ai fost pe sv ai vazut cum la luat peste picior pe tech.

Eu unu nu am nec cu el cum ai zis si tu nu mie prieten dar sa fim seriosi sa fi un  pustan si sa te ia la 2 metri nu cred ca tiar conveni nici tie...

Aceasta postare a fost editata de GameRRR: 07 April 2014 - 08:19 PM

sera

sera

Premium

• Premium
  • 1688 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 17-October 10

Xprog pupatias ochii tai nuti sta bine fara ban? Nu te mai certa cu adminii daca tia zis ca nui codat e clar ca nui codat ca doar sa pus pe el  sa verifice nu sa statea sa mestece seminte!!!

Si acum sincer nu stiu dc va ofensati atat cand un player va zice de mai multe ori de acelasi player ! Fiti si voi mai ingaduitori cand vine vb de asa ceva..daca era vb de vreo jignire mai ziceam dar a fost doar un anunt de cheater!!! Nu va mai comportati ca o haita de caini si tabarati pe om ..O fi el de vina ca e arogant si se ia in gura cu adminii si ca nui mai tace gura aia ca il vad zi de zi pe serv si imi vine sa ii dau Permanent  dar nu credeti ca sunteti cam sensibili? Daca iti zice unu "ba lasama" gata kick ban etc etc...fiti si voi oleaca mai maleabili cu playeri .. o sa vedeti ca o sa se dea pe brazda si o sa ii taca pupatoarea!!!

Nici unu nu vati pus in postura lui de player sa vedeti cum e sa fiti atacati din 1000 de locuri de toti si sa fi singur sa nu te poti justifica!!! Nu ii tin partea Nici prieten nu imi este macar dar mam pus in locul lui si oricine si-ar pierde cumpatu cand sunt atacati asa cu vb dure!!! Sa numi purtati pica dar asta e parerea mea!!!

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Xprog pupatias ochii tai nuti sta bine fara ban? Nu te mai certa cu adminii daca tia zis ca nui codat e clar ca nui codat ca doar sa pus pe el  sa verifice nu sa statea sa mestece seminte!!!

Si acum sincer nu stiu dc va ofensati atat cand un player va zice de mai multe ori de acelasi player ! Fiti si voi mai ingaduitori cand vine vb de asa ceva..daca era vb de vreo jignire mai ziceam dar a fost doar un anunt de cheater!!! Nu va mai comportati ca o haita de caini si tabarati pe om ..O fi el de vina ca e arogant si se ia in gura cu adminii si ca nui mai tace gura aia ca il vad zi de zi pe serv si imi vine sa ii dau Permanent  dar nu credeti ca sunteti cam sensibili? Daca iti zice unu "ba lasama" gata kick ban etc etc...fiti si voi oleaca mai maleabili cu playeri .. o sa vedeti ca o sa se dea pe brazda si o sa ii taca pupatoarea!!!

Nici unu nu vati pus in postura lui de player sa vedeti cum e sa fiti atacati din 1000 de locuri de toti si sa fi singur sa nu te poti justifica!!! Nu ii tin partea Nici prieten nu imi este macar dar mam pus in locul lui si oricine si-ar pierde cumpatu cand sunt atacati asa cu vb dure!!! Sa numi purtati pica dar asta e parerea mea!!!

Sera ai mare dreptate. Eu stiu prea bine cum e sa fi un simplu player. Dar macar atunci cand anunt ca un player e codat tac naibii nu ma iau in gura cu adminii. Plus de asta cum a zis si gamer. El anunta pe fiecare jucator in parte ca e codat. Daca nu stie ce e ala skill fata de cheat, sa mearga sa sara coarda in fata blocului sau a casei. Ca eu, precum majoritatea adminilor, am o viata privata. Nu am 14-15 ani si joc pentru prima data cs.

zapaCitul88

zapaCitul88

Addicted Member

• Membru
  • 327 Postari:
  • 22 topics
  • Joined 14-February 14

Si sa incepem cu comentariile: :)) :))

1.Sper sa intelege-ti odata ptr totdeauna jucatori nesimtiti!!RESPECTA SI VEI FII RESPECTAT!!!

2.Un admin trebuie sa isi faca treaba iar in cazul lui A4tech nu am ce zice!!Si-a facut treaba exact cum trebuie!!

3.Nu spune tu altora sa se lase de C.S. si sa se apuce de NFS sau de Mario....Nu esti tu in grad sa spui altora ce sa faca..

4.Iti convine sa joci pe serverul asta taci si veziti de joc...daca nu esti invitat sa ne arati lipsa ta pe server ptr ca nu avem nevoie de comentatori si de oameni care cauta cearta suntem aici sa ne jucam.....

5.Respect tuturor adminilor!!!!!

6.Prin ceea ce a zis si heineKen ar fii bine sa fie ultima oara.....

7.Intelege ca esti liber sa te joci dar nu avem nevoie de avocati.......

8.Aseara eram si eu prezent,A4tech tia zis sa termini iar tu continuai asa ca inca iti este bine daca ti se va da pro si nu contra...

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Staff unit ! 
Respect pentru asta ! 

Scuze double post ! 

gamer nu vreau sa te jignesc dar lasa-te tu ,  te bate limba romana ! 

eu imi cer scuze pentru „cererea asta inutila”  , puteti da t/c si nu o sa se mai repete !
+ ca  toti m-ati jignit cum ati vrut , dar nu conteaza . 

si va multumesc pentru unban !
Daca voi credeti ca asta-i cearta , bine fie cum ziceti voi , imi cer scuze 

Aceasta postare a fost editata de Steaua1: 07 April 2014 - 10:21 PM

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Nu ai pentru ce sa multumesti. Ban`ul a fost pt 2 ore. Nu trebuia sa faci atata tam tam. Si chiar daca suntem o echipa, asta nu inseamna ca unul dintre noi nu poate fi sanctionat. S`a procedat regulamentar ceea ce s`a intamplat in cazul tau. Si dupa cum am zis, data viitoare vezi`ti de lungul nasului tau si respecta adminii si jucatorii. Joaca mai mult pe server sa cunosti si tu jucatorii regulari. Daca suspectezi pe cineva anunta frumos la u@. Mereu jucatorul anuntat va fi verificat, chiar daca stiam ca este curat sau nu. Daca ti se spune ca este curat, las`o asa, nu te mai prinde in gura cu noi. Si ai grija cum vb la adresa altui admin. Nu cred ca esti in egala masura sa`i spui unui admin sa se lase de cs sau ca nu stie vorbi limba romana. Nimeni nu este perfect. Data viitoare poti veni cu asemenea exclamatii ca s`ar putea ca ban`ul tau sa fie permanent. Nu avem nevoie de asemenea atitudini pe serverul nostru

Aceasta postare a fost editata de Randy: 07 April 2014 - 10:38 PM

Heineken87

Heineken87

Untouchable Member

• Membru
  • 1280 Postari:
  • 17 topics
  • Joined 19-September 13

Topicul asta nu are nici un rost,si nici continuare nu o sa mai aiva,deci sa inteles totul,xpro calm si vede-ti de joc!

Asta nu e un Abuz!

Tc.

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi