Care este dupa voi cea mai enervanta melodie ? Puteti scrie aici dupa urmatorul model:
Melodie:
De ce?:
Incep eu :
# Melodie: Alex Velea - Doar ea
De ce : Deoarece are versurile prea siropoase , iar melodia nu este cine stie ce.
Care este dupa voi cea mai enervanta melodie ? Puteti scrie aici dupa urmatorul model:
Melodie:
De ce?:
Incep eu :
# Melodie: Alex Velea - Doar ea
De ce : Deoarece are versurile prea siropoase , iar melodia nu este cine stie ce.
Melodie: Eu vara nu dorm
De ce?: Anu trecut iti iesea pe ochii toti eu vara nu dorm...
Melodie: Tacabro - Tacata
De ce?: O idiotenie.
Edited by DeX, 06 April 2014 - 11:45 PM.
Melodie:
De ce?: Enervant asta cum vorbeste , enervant verusri tot enervat :@
Melodie : Ruby - Stinge lumina
De ce ? : Parca isi au batut joc de ea producatori
Edited by GG-Dracuqe, 09 April 2014 - 09:31 PM.
Melodie:
De ce? Pentru ca am ascultat-o de prea multe ori , toata lumea o canta si mii se pare foarte enervanta acum
Melodie:
De ce?:Pur si simplu cea mai idiotica melodie din toate timpurile...[stilul calului pai nu mai bine o iau pe una si o pun stilu capra..???!]
Melodie: Tot ce înseamnă pop romanesc si manele, in general tot ce înseamnă pop. Cel mai mult urasc melodia asta . SPer sa le dea cineva foc.
De ce?: Sunt cele mai de ***** melodii, au mesaje de tot rasul si nici macar n-au un ritm bun. Unele melodii pop sunt bune, dar majoritatea sunt varza.
Melodie:
De ce?: Nu ma deranjeaza melodia in general, dar mereu cand merg ; vin de la munca mereu e la radio. A inceput sa ma zgarie pe creier
Melodie : Toate manelele si popularele din lume , daca ar fi sa dau nume as scrie 500 de randuri ..
De ce ?: Deoarece , manele sunt melodii mai mult pentru cocalari , tigani , si , eu nu suport genu' asta de persoane .. Le as da foc manelistilor .. si , la populara , acum serios .. cine mai asculta in 2014 populara inafara de tataie de 90 de ani ?
Dă-ți foc amice , ai 14 ani și deja arunci cu păreri in stânga și in dreapta de parca întradevăr ar conta ceea ce crezi tu .
Edited by Luv ya;x, 03 September 2014 - 07:29 AM.
Avertisment*Off-topic
Melodie
De ce ? : Nu il halesc deloc pe " marele PSY " .
Mare vedeta ce mai e si asta .
Numai melodii de ascultat " dupa ce mori " .
Mai nou si Snopp Dogg s-a facut de ras cu mascariciul asta .
Edited by Fratii Prastie., 03 September 2014 - 02:30 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users