# Numele banat : aB/MaGGic
# IP / Steam ID : totti727 / STEAM_0:1:53570659
# ID Y!M : mario_x727
# Varsta : 21
# Motivul : Aim
# Dovada :
Regret ca n-am reusit sa ajung la pc zilele astea sa pun alt link. am avu un weekend plin.
Numele banat e altu poate ai prins un ip banat dai un rr la router si incearca sa reintrii dupa
N-am ip rutabil. se poate sa fie "It's maGGic:)" sau "schWeppesss*"
dar, daca doriti va las cu Tw la mine in pc. Is admin de 4-5 ani in alta comunitate si nu mi-am permis niciodata sa am hack-uri in pc, sa nu-mi pierd munca depusa, dar bine.. nu sunteti obligati sa ma credeti pe cuvant.
Salut
Contra unban!!!
Din moment ce zici ca ai ip stabil e clar ca tu ai jucat cu acel nick!!!
Contra unban!!!
Din moment ce zici ca ai ip stabil e clar ca tu ai jucat cu acel nick!!!
Are dreptate axel. Contra
Bai oameni eu am jucat cu acel ip. dar unde-i dovada ? dovada pentru aim . mi-am facut cont in conditiile in care imi merge netul foarte naspa (vodafone wifi dupa cum se vede si ip-u) am pierdut juma de ora pentru ce ?
Heineken87, mersi! vreau sa joc! Nu-s genul care joaca toata ziua pe cate servere gaseste. am serverul pe care adminez si mai intru pe 2-3 servere (depinde de harti si playeri) joc unde ma simt mai comod .
Nu vad pentru ce primesc contra, daca nu vine snap3 cu o dovada. sau daca nu apar in banlistul lui.
#respecte, doamne ajuta .
Salut
Ban Information
Name: SeBy
IP: 92.80.17.96
Reason: aim
Unban Time: Permanent Ban
http://www.2shared.c...vlfas/seby.html
Tot contra unban!!!
Bai oameni buni, gresiti omu.
1. Eu nu is seby
2. Ala nu-i ip-u meu.
Astept un Admin capabil sau un Founder sa-si dea cu parerea. si sa vada ce voi nu sunteti instare sa vedeti
Edited by aB/MaGGic, 30 March 2014 - 05:18 PM.
Adevarat e alt nume si ip acum am vazut dar prietene daca ala nu e aim nu mai zii la nimeni ca esti admin de 4-5 ani si dati si 2 palme!!!
Banul tau nu figureaza in banlist-ul lui Snap3/Atileus!!
Pro unban in lipsa de dovada!!!!
Mai greseste omu amigos nu toti sunt la fel de perfecti ca tine!! Si editasem postul anterior!!!! Pro. Mai vb pe server!!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users