Dupa parerea mea cred ca are aim, acum l-as si la parerea voastra.
http://www.girlshare.ro/33400009.5
Nu vreau toti copilasii sa se bage in seama. Multumesc
Schimba link-ul de download.
Trebuia sa stii asta daca ai fi citit regulamentul .
Astept sa schimbi link-ul ca sa-mi pot da cu parerea in legatura cu demo-ul.
Merge si dupa girlshare. Nu vrei tu cu ala, pa si la gara.
Edited by tracE^_^, 22 March 2014 - 08:41 AM.
Schimba link-ul de download.
Trebuia sa stii asta daca ai fi citit regulamentul .
Astept sa schimbi link-ul ca sa-mi pot da cu parerea in legatura cu demo-ul.
Merge si dupa girlshare. Nu vrei tu cu ala, pa si la gara.
Ma uit eu si revin cu edit .
P.S Trufflex , mane , nu ii mai speria )
EDIT : Are aim se vede clar.
Edited by AimTT., 22 March 2014 - 01:11 AM.
Ma uit eu si revin cu edit .
P.S Trufflex , mane , nu ii mai speria
)
EDIT : Are aim
se vede clar.
Ce aim se vede mah ?! Trage clar , cu tinta pe adversar , nici vorba de aim ! Vizionati demo-ul de mai multe ori !
In acest demo playerul Fnatic#Romania nu a folosit aim.
Concluzie: nu s-a folosit de niciun cod.
Mai degraba ceva cfg cu scripturi prin el
Toti cei care a`ti vizionat demo`ul, va rog sa`l mai revedeti odata cu atentie.
In primul rand, oarecum aveti dreptate, nu e vorba de niciun aim in acest demo. In schimb, jucatorul reclamat foloseste no-recoil, probabil il are incorporat in cfg. Trage apasat de fiecare data, nu trage haotic, dar tinta lui revine la pozitia initiala ( fix mijlocul ecranului ), de fiecare data. De aici si problema voastra, celor care li s`a parut a fi aim.
Urmariti demo`ul atent, axati`va doar pe tinta lui.
Ps : Totodata, te rog pe viitor, daca mai vi aici cu vre`un demo, sau chiar daca il faci pentru tine ( strict pentru server ) , debifeaza in ESP line box`ul, eventual lasa doar box`ul setat pe ON. Te ajuta mult mai mult in astfel de situatii, plus ca devin enervante la un demo mai lung, niste liniute pe mijlocul ecranului.
Concluzie : Jucatorul reclamat folosea cod : no-recoil . Sper ca ti`am fost de ajutor , toate cele bune !
Edited by SUITS, 22 March 2014 - 09:31 AM.
Toti cei care a`ti vizionat demo`ul, va rog sa`l mai revedeti odata cu atentie.
In primul rand, oarecum aveti dreptate, nu e vorba de niciun aim in acest demo. In schimb, jucatorul reclamat foloseste no-recoil, probabil il are incorporat in cfg. Trage apasat de fiecare data, nu trage haotic, dar tinta lui revine la pozitia initiala ( fix mijlocul ecranului ), de fiecare data. De aici si problema voastra, celor care li s`a parut a fi aim.
Urmariti demo`ul atent, axati`va doar pe tinta lui.
Ps : Totodata, te rog pe viitor, daca mai vi aici cu vre`un demo, sau chiar daca il faci pentru tine ( strict pentru server ) , debifeaza in ESP line box`ul, eventual lasa doar box`ul setat pe ON. Te ajuta mult mai mult in astfel de situatii, plus ca devin enervante la un demo mai lung, niste liniute pe mijlocul ecranului.
Concluzie : Jucatorul reclamat folosea cod : no-recoil . Sper ca ti`am fost de ajutor , toate cele bune !
Am lasat ESP-ul pentru ca se ducea cu tinta exact pe ele si am crezut ca are si putin wall, si grenazile le arunca exact inainte sa iasa adversarul. Ok urmatoarele o sa le fac fara ESP. Multumesc de raspuns.
PS: Inchideti topicul. Multumesc
Edited by TruffleX, 22 March 2014 - 03:58 PM.
Ai fost rugat sa schimbi linkul de download si ai facut pe smecherul.
"PA" ca sa te copiez un pic.
Data viitoare o sa primesti warn pentru "impresii". Incearca sa ai o alta atitudine te rog frumos.
Topic Closed.
Edited by sound, 22 March 2014 - 05:56 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users