Jump to content

Photo

[CS16] Demo Report [ Nerezolvat ]

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

mario#3D

mario#3D

Member

• Membru
  • 48 posts
  • 16 topics
  • Joined 12-July 12

Deci miau facut poze si ban pentru wall. Dar ei nu inteleg ca omul este in fata zidilui, da pare ca este in spate dar nu este am pus si un demo si poze.Va rog frumos sa va dati si voi cu parerea.Ei zic ca in poza asta omul este dupa zid adica am wall :http://imageupper.co...139514126211423

Si aicea am "reconstituit" momentul:

http://imageupper.co...395149054419012

http://imageupper.co...139514957441827

Demo:http://www51.zippysh...17200/file.html

Povestea pe larg:

http://forum.cs16.ro...7-cerere-unban/

Voi ce credeti merit eu ban pentru wall?

Edited by mario#3D, 18 March 2014 - 04:29 PM.

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 posts
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13
  • Country: Country Flag

SORRY REVIN CU EDIT!

Edited by Legend ;x, 18 March 2014 - 04:24 PM.

mario#3D

mario#3D

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 48 posts
  • 16 topics
  • Joined 12-July 12

Dar am  si demo cu link de download(trebuie fara poze?).Unde pot posta si eu sa va cer voua parerea despre banul asta?

Edited by mario#3D, 18 March 2014 - 04:25 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Demo-ul este prea scurt, este de cateva secunde ci nu de cel putin 3 runde, cum prevede regulamentul.

Off: Fiecare Owner are dreptul de a-si alege jucatorii dupa bunul plac. Cs16 Gaming are mai multe servere pe care poti juca -> link .

Concluzie: Demo neconcludent !

mario#3D

mario#3D

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 48 posts
  • 16 topics
  • Joined 12-July 12

Pai pentru ce sa fie demo mai lung? Aicea vreau sa demonstrez ca in poza pentru care miau dat ei ban ei cred ca omul este dupa perete si am eu wall in celelalte poze leam facut si seamana  iti da senzatia ca este dupa perete si am facut demoul ca sa arat ca omul nu este dupa perete.

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 posts
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13

mario#3D, on 18 Mar 2014 - 3:15 PM, said:

Pai pentru ce sa fie demo mai lung? Aicea vreau sa demonstrez ca in poza pentru care miau dat ei ban ei cred ca omul este dupa perete si am eu wall in celelalte poze leam facut si seamana  iti da senzatia ca este dupa perete si am facut demoul ca sa arat ca omul nu este dupa perete.

Citeste regulamentul si dupa mai intreaba.

M-am uitat si eu la demo

Prea scurt.

Legend.cL

Legend.cL

Fost Moderator

• Retired
  • 987 posts
  • 108 topics
  • Joined 01-December 13

Asus., on 18 Mar 2014 - 3:05 PM, said:

Demo-ul este prea scurt, este de cateva secunde ci nu de cel putin 3 runde, cum prevede regulamentul.

Off: Fiecare Owner are dreptul de a-si alege jucatorii dupa bunul plac. Cs16 Gaming are mai multe servere pe care poti juca -> link .

Concluzie: Demo neconcludent !

IDEM

Cand mai faci demo sa  tii mai mult de 1-2 runde ca sa avem ce analiza.

trip

trip

Fost Resource Team

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

mario#3D, on 18 Mar 2014 - 3:15 PM, said:

ON:Cum ti-a mai spus si Asus, regulamentul prevede ca demoul sa fie de cel putin 3 runde pentru a ne da seama cu adevarat daca respectivul foloseste coduri ( • Demourile reportate trebuie sa dureze minim 3 runde, pentru a ne putea da seama daca playerul in cauza are cod. ), prin urmare topicul va fi inchis si va primi statutul de "Nerezolvat".

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 posts
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Omul nu a postat demo-ul sa ne dam noi cu parerea.

A postat niste poze pe care i le-a facut un admin iar in poze se vede un om pe care ceilalti il cred dincolo de zid.

mario#3D a posta demo-ul pentru a dovedi ca nu are wall si ca omul acela e in fata zidului, nu dupa el.

Se vede foarte clar ca si teroristul trage in el, daca era dupa zid nu tragea in el.

Poze curate dupa parerea mea, teroristul acela nu este dupa zid, este in fata zidului.

SmartFX, on 18 Mar 2014 - 4:57 PM, said:

Pozele sunt curate ! Pentru a dovedi asta , in aceasta poza esti cu tinta pe adversar iar in coltul din stanga ii apare numele ! Ceea ce dovedeste ca jucatorul era in fata ta si nu dupa zid !

Poza pe care ai aratat-o tu e cea reconstituita, poza "originala" e prima poza postata de el.
Acolo se vede destul de clar ca tragea si teroristul in el, n-avea cum sa fie in spatele zidului.

Edited by tracE ;, 18 March 2014 - 07:02 PM.

johnuletz

johnuletz

Fost Designer

• Retired
  • 776 posts
  • 122 topics
  • Joined 23-June 13

Pozele sunt curate ! Pentru a dovedi asta , in aceasta poza esti cu tinta pe adversar iar in coltul din stanga ii apare numele ! Ceea ce dovedeste ca jucatorul era in fata ta si nu dupa zid !

Allview.

Allview.

Fost Moderator

• Retired
  • 1014 posts
  • 113 topics
  • Joined 04-April 13

Eu zic ca e curat

Uitati cum arta poza pe svC139514126211423_5.jpg

Si din demo:

untitled.png

Nici o diferenta

Concluzie: poze curate

Edited by Alecs:o3, 18 March 2014 - 07:05 PM.

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Sectiunea este Demo Report si nu SS Report sau altceva.

Analizam demo-urile ca sa va ajutam pe voi (admini, owneri sau moderatori ai serverelor ) sa va dati seama cine are cod sau cine este un jucator foarte bun pe care nu trebuie sa-l pierdeti.

@restul: ati postat sa va aflati in treaba stiind foarte bine regulamentul. Atentie pe viitor!

@mario: Fiind primul tau post aici, te inteleg. Citeste regulamentul data viitoare si ai mare grija ce postezi.

NU ne ocupam de modul in care ownerii/adminii serverelor isi organizeaza treaba pe plan intern. Ai multe servere la alegere pe care poti juca.

Demo prea scurt.

Topic inchis.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users