Lupta pentru trofeu se va da intre Real Madrid si Bayern ... NIci Barcelona nu e de lepadat .. Si multi dintre voi au uitat de Atletico Madrid .. Au spulberat pe AC. Milan cu 4-1 ...Sper sa ia Real Champions League ..

[CS16-Fotbal]Cine O Sa Castige Champions League 2014?
Postat 20 March 2014 - 12:02 AM

Manchester United
un sfert de finala Real Madrid - Chelsea sa ii se scoata fotbalul din cap lu Mourinho ala. sa vedem cum se descurca in 2 meciuri cu Real stand doar cu fundu in propriu careu.
Aceasta postare a fost editata de connect: 20 March 2014 - 12:16 AM
Postat 15 April 2014 - 08:02 PM

Casillas nici nu prea mai prinde pima echipa, nici vorba de cel mai bun portar.Plus ca il tin niste ani in carca.
Vad o finala Bayern-Atletico , in care Bayern va iesi castigatoare.Real prea se incurca cu echipele bine organizate.A luat-o de la Barca, Atletico, Sevilla... atacul asta tine(marcheaza mult), dar degeaba, trebuie sa ai si aparare.Bayern are doi grei in aparare: Lahm si Schweinsteiger, insa nici Dante nu e mai prejos si Rafinha.Sa nu uitam de atac: Mandzukic, actualul golgheter al Bundesligii si nu in ultimul rand Ribery si Robben.
Atletico e prea coapta ca sa faca vreo surpriza.Se bazeaza prea mult pe Costa.Asta s-a vazut in meciul cu Bacelona.Iar Diego s-a rupt din cate am inteles bine.
Chelsea nu o vad o candidata serioasa.Au avut noroc nu PSG.Un noroc care nu cred ca se va mai intoarce si cu Atletico.
Aceasta postare a fost editata de Massacre: 15 April 2014 - 08:02 PM
- -Orbit F.S- likes this
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi