Salut !
De ce nu merge sa schimb numele de profil .. ?
Best Answer Bogdan ; , 04 March 2014 - 05:56 PM
Vezi ca ai acolo My settings-Display name
Trebuie sa astepti 60 zile de cand ai intrat in comunitate sau dupa o schimbare de nume.
Vadca ai 60 zile,deci n-ar fi o problema.
Ai grija,daca ti-l schimbi,osa te loghezi tot cu numele initial,cuc care ti-ai facut contul.
Dar din cate vad,tu ti l-ai mai schimbat
-JpN- Aress Kadze^ Feb 04 2014 10:59 AM JpN Aress -JpN- Aress
Nov 10 2013 03:11 PM
In acest caz,asteapta 60 zile,si osa poti sa ti-l schimbi.observi ca ti l-ai schimbat pe 4 februarie.asteapta inca 1 luna si vei putea sa il schimbi
Lamurit?
Go to the full post »Din cate stiu eu trebuie sa ai grad , sau sa ti-l schimbe cineva cu grad daca vrea el
Nu mai posta pentru +1 daca nu stii ce se intampla.
Numele ti-l poti schimba odata la 60 de zile, presupun ca tu ti l-ai schimbat recent, de asta nu poti.
Vezi ca ai acolo My settings-Display name
Trebuie sa astepti 60 zile de cand ai intrat in comunitate sau dupa o schimbare de nume.
Vadca ai 60 zile,deci n-ar fi o problema.
Ai grija,daca ti-l schimbi,osa te loghezi tot cu numele initial,cuc care ti-ai facut contul.
Dar din cate vad,tu ti l-ai mai schimbat
-JpN- Aress Kadze^ Feb 04 2014 10:59 AM JpN Aress -JpN- Aress
Nov 10 2013 03:11 PM
In acest caz,asteapta 60 zile,si osa poti sa ti-l schimbi.observi ca ti l-ai schimbat pe 4 februarie.asteapta inca 1 luna si vei putea sa il schimbi
Lamurit?
Ti-am spus
asteapta 60 zile[pana in 04 luna viitoare] si iti vei putea schimba numele dinou
cred ca se poate da TC pentru evitarea off topic
Edited by bRIxeD@CS16, 04 March 2014 - 06:02 PM.
pai l-am schimbat pe data de 04 Februarie 2014...
Tu l-ai schimbat pe 4 Februarie, ti-l mai poti schimba peste aproximativ 60 de zile [2 luni], mai exact, pe 4 Aprilie.
Alte nelamuriri?
@EDIT!
Am postat amandoi odata.
Edited by majestic ., 04 March 2014 - 06:07 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users