Lucrari frumoase
Blur frumos
Te pricepi si la text[parerea mea]
K.W
Cred ca stiu a cui e a 4 lucrare la SOTW
La avatare,nu mai pune acel border,descarca pack'ul cu fonturi a lui majestiq,si urmareste tutorialul facut de mine si ai sa evoluezi in a face avatare
KW!
Cred ca stiu a cui e a 4 lucrare la SOTW
![]()
La avatare,nu mai pune acel border,descarca pack'ul cu fonturi a lui majestiq,si urmareste tutorialul facut de mine si ai sa evoluezi in a face avatare
KW!
> Tocmai am descarcat fonturile, imediat ma uit la tutorial, o sa revin cu out-come.
> Multam
> Care versiune va place mai mult ?
# Versiunea 1
# Versiunea 2
> O creatie noua :
# Versiunea 2 este mai clara si arata mult mai bine (dupa parerea mea)
# In alta ordine de idei, imi plac creatiile tale, ai avansat mult
K.W.!
Edited by Oxygen;;, 06 April 2014 - 01:27 PM.
# Ireprosabile lucrarile! Nu sunt eu in stare sa iti zic eu asta dar mai ai de lucrat!
K.W!
Lucrezi impecabil... sti sa pui borderul cum trebuie , effectele sunt foarte bune , textul lafel... succes in continuare
Cea cu Half-life imi place la nebunie te pricepi foarte bine pe render , tine-o tot asa , KW!
Asta e cam simpla,un render peste un bg, textul nu se vede, puteai sa il pui pe gradient.
# Imi plac creatiile tale pe render. Cu toate ca mai ai de lucrat, ele sunt frumoase, placute la ochi.
# Pe partea de stock/gif-uri, blur-ul e destul de bun. La unele textul nu e chiar atat de potrivit, insa merge.
# Te astept cu alte creatii noi, si desigur, daca doresti da-mi o parere in portofoliu.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users