Care dintre moduri var parea mai fain,si s-ar popula :-)
Hns
Deathrun
Surf
Si caut un scripter pt. Fiecare dintre moduri,cu gasesc scripteru voi vedea si modul..
Edited by Relax 1l13, 01 March 2014 - 10:29 PM.
Best Answer cosmin701 , 02 March 2014 - 01:31 PM
Data viitoare poate citesti si tu: http://forum.cs16.ro...chide-un-topic/
T.C.
Go to the full post »Edited by Relax 1l13, 01 March 2014 - 10:29 PM.
La ora actuala mie imi place modul SURF eu zic ca se populeaza destul de usor fata de restul.dar iti trebuie un OM sa se ocupe de pluginuri etc.
Poti sa-ti deschizi orice mod.te ajut cu scriptingul ,la orice doresti
Doar imi scrii pe privat cand si ce si se rezolva.
Relax, pe langa modurile care le`ai scris mai sus mai este un mod special si frumos "cache". Acest mod este mai mult fun, fun in ce sens, CT cauta pe harta cu lanterna teroristii. E un mod superb, a fost unul in comunitate pe care au intrat in 20 de minute 20 de oameni.
In legatura cu celelalte moduri, daca faci acel surf sa fie frumos, ar fi bine, nu sunt alte servere de surf in comunitate.
- Inainte de a deschide un topic foloseste Search pentru a vedea daca s-au mai oferit raspunsuri pe aceeasi tema ca si a ta.
- Acesta sub sectiune nu este pentru probleme cu orice joc, redirecte, cereri unban, probleme si intrebari referitoare la cont, etc.
- Topicurile care nu au o intrebare referitoare la comunitate, sau se cere ajutor vor fi inchise iar topic starter-ul va primi warn.
- Topicurile care au numele CS16 intrebare vor fi inchise si mutate la Arhiva, oferiti detalii pentru a ajuta si restul userilor care au aceasi problema cu a voastra.
- Marcati postul care va ofera cele mai multe detalii cu "Mark as Solved"
Cred ca se poate da closed.
P.S: Vezi ca modul deathrun e destul de cautat in ziua de azi.
Deathrun ar fi foarte frumos , multa lume joaca dr dar comunitatea cs16 are daca nu gresesc doar 1 sv.
Deci daca vrei sa iti deschizi sv fatil deathrun.
Bafta!
0 members, 1 guests, 0 anonymous users