Ce doresti sa faci : Avatar BLUR
Incepator / Avansat : Nu contează
Romana / Engleza : Oricare
Alte precizari : Un tutorial care arată cum să faci un avatar cu blur să fie în PS CS6
Ce doresti sa faci : Avatar BLUR
Alte precizari : Un tutorial care arată cum să faci un avatar cu blur să fie în PS CS6
Ai "n" tutoriale pentru blur in topicul de mai jos.
Inainte de a posta verificati daca tutoriaulul respectiv s-a mai cerut sau este deja postat in topicul: Tutorials.
Ce doresti sa faci :
Romana / Engleza : oricare
Alte precizari : -
Il poti face atat in PS cat si in AE.
In PS: Folosesti timeline-ul. Faci partea de text + lines dupa le ordonezi in frame-urile din timeline pentru animatia respectiva.
Ce doresti sa faci : Diverse in AE,o sa explic mai jos
Alte precizari : Se poate face chestia asta?: (acele bule,efectele video) in AE?
Si daca da,cum se fac?
Prima parte e destul de simpla, pur si simplu s-a jucat cu opacity acelui stock (de la 0 - la 100 ), pe un bg negru, dupa care a adaugat brightness pe urmatorul keyframe.
Cat despre bule, nu stiu cu ce plugin sunt facute.
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 25 February 2015 - 09:43 PM
Ce doresti sa faci : am descarcat photoshop cs5 si nush cum sa pun o poza si sa lucrez pe ea, mai mult imi trebuie text si blur si de unde sa iau poza si sa o pun .
Incepator / Avansat :incepator
Romana / Engleza :romana
Alte precizari :cat mai repede daca e posibil,ms
Ce doresti sa faci : am descarcat photoshop cs5 si nush cum sa pun o poza si sa lucrez pe ea, mai mult imi trebuie text si blur si de unde sa iau poza si sa o pun .
Incepator / Avansat :incepator
Romana / Engleza :romana
Alte precizari :cat mai repede daca e posibil,ms
Edit ce nu înțelegi
Google,tumblr,devianart etc
Astea sunt siteu-ri pentru stocku-ri
Găsești o grămadă la resurse.
Aceasta postare a fost editata de Revv: 08 March 2015 - 03:11 PM
1. File>New (CTRL+N)
2. Dimensiuni pentru avatar 150x250
3.dintr-un folder sau de unde ai tu poza, o tragi pur si simplu in bara in photoshop, si ii dau drumu inauntru (drag&drop)
4.Tii shift+alt apasat in timp ce tragi de colturi sa o redimensionezi pentru a nu-si pierde proportiile.
5.Dai enter.
6. Descarca fonturi de pe dafont.com
7.Urmareste tutoriale.
1. File>New (CTRL+N)
2. Dimensiuni pentru avatar 150x250
3.dintr-un folder sau de unde ai tu poza, o tragi pur si simplu in bara in photoshop, si ii dau drumu inauntru (drag&drop)
4.Tii shift+alt apasat in timp ce tragi de colturi sa o redimensionezi pentru a nu-si pierde proportiile.
5.Dai enter.
6. Descarca fonturi de pe dafont.com
7.Urmareste tutoriale.
am descarcat niste fonturi, si acuma cum le bag in photoshop cs5??
Ce doresti sa faci: Un avatar de medium-expert
Incepator / Avansat: Incepator
Romana / Engleza: Oricare( de preferat romana)
Alte precizari: un video nu neaparat sa si vorbeasca cum il face , e de ajuns sa arate tot + daca se poate 2-3 fonturi printre cele mai utilizate , mersi mult.
Ce doresti sa faci : un border alb 1 px overlay soft light.Incepator / Avansat :incepatorRomana / Engleza :romanaAlte precizari :si dacA se poate doresc si niste 3-4 fonturi de text cele mai utilizate de vpi designeri
ms mult!
Aceasta postare a fost editata de marezewwwftwww.: 16 March 2015 - 05:52 PM
Off-Topic next ai warn nu mai posta imi poti multumi printr-un like .
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi