Jump to content

Photo

demo pentru reus!

• This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13
  • Country: Country Flag

nick: Imparatul___

demo Nuke:http://www.fileshare.ro/e30234537

Dust2:http://www.fileshare.ro/e30234539

admin:Reus

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

Multumesc, va zic de acum ca in mare parte ma intereseaza doar cel de pe dust2 :

7:43 : Ai ramas singur, te-ai pus in cur cu deagle pe lung si-l asteptai sa vina din rampa ei cu tinta pe cap, nu stiu ce casti ai dar mie nu mi se aude nici cu volumul la maxim cand vine cineva de acolo iar eu sunt in groapa!

8:02 : Te intorci de pe lung si sti un CT la bunel, cum ?

22:10 : Toti ii strigam pe TS ca unul este pastila, el stie cand sa-l astepte cu TINTA PUSA in site !

22:15 : Aceeasi treaba, ii strigam ca celalalt este la prost, dar el se uita in porti pentru ca-l stie, il asteapta cu tinta pusa iar apoi se uita in flegma la prost, si la final iese CT-ul din porti !

Eu zic ca e wall clar, acum fiecare cu parerea lui !

• RAKITANA. likes this

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

eu zic ca iti mai dau 1000 de demo-uri....joc doar demo on. nu te uiti tot timpul dupa sunet....mai si gandesti putin jocul. si cel de pe dust2 puteam sa nu ti-l pun ca nu mi-ai cerut demo. Dar ti l-am pus sa vezi ca nu-s bulangiu, nici codat.

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

Cum frate ? Noi iti spunem e PROST tu te uiti direct IN PORTI SI-L ASTEPTI PANA-TI DAI SEAMA CA NU IESE ! HAI sal

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

tu tii minte ca ai zis ca ii prost? vai de **** mea. nu mai suferii aiurea. cand te bate cineva plangi intruna pe server...

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

Da frate, tin minte, ca am zis ca eram sigur si ma gandeam ca tu sigur iesi sa-l bati acolo, dar stiai ca e in porti x2, nu te mai scoate, jucatorule ! Nu aveai cum sa-l stii in porti, ia zi de unde il stiai in porti ? ?????????????????????????????????

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

ma crezi ca eu ma uit la demo?....auzi, daca aveam wall sau orice cod. ma crezi asa de prost sa-ti dau demo daca aveam cod? fara sa-mi ceri pe harta aceea?....te rog nu suferii si nu cauta sa dai ban aiurea. Eu is la facultate in camin....si joc de pe 2 laptop-uri . pe unu merge cs-ul si pe unu team speak-ul, deoarece is blocate porturile la team speak in camin si pe ala e stick de net. Am 20 de ani si nu-s copil sa joc cu wall.. HF! Vedem ce zice vraciu sau drozenakee....si le pot da inca 100 de demo-uri...am 7 gb de demo...joc doar demo on.

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

BA FRATE MAI TACI IN DUREREA MEA ODATA, UITE-TE LA FAZELE CARE TI LE-AM PUS ACOLO SI NU MAI NEGA !

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

Tu de ce te tot bagi in seama? Am auzit parerea ta...astept sa raspunda si altii care au mai mult habar de jocul asta. Si gandeste-te ca am cel putin cu 4 ani mai multi ca tine de cs ;). Cius

Edited by ImpArAtuL, 08 February 2014 - 02:59 PM.

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

Esti tu sigur ? Gandeste-te ca eu in 2009 jucam numa' mixuri desi aveam 10 ani , nu pot ma considera un " noob " in jocul asta.. Dar cum zici tu, eu inca astept parerea lui Vraciu, eu zic ca e clara treaba .

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

asta e realizarea ta? Ca jucai mix-uri acum 5 ani?...mixuri poate sa joace oricine...oricat ar fi de nab.

RAKITANA.

RAKITANA.

Power Member

• Membru
  • 106 posts
  • 17 topics
  • Joined 17-November 13

Ai wall clar . salut!

ImpArAtuL

ImpArAtuL

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 58 posts
  • 27 topics
  • Joined 30-December 13

ai vazut demo macar? :)) sau te-a pus reus sa intrii?

REUS11

REUS11

Member

• Membru
  • 44 posts
  • 9 topics
  • Joined 17-June 13

Prietene, ai zis ca astepti alte pareri, TACI SI NU MAI FI FRUSTRAT SI PARANOIC !

nick_florby

nick_florby

Member

• Membru
  • 11 posts
  • 1 topics
  • Joined 14-January 14

Sunt de aceeasi parere , daca nu il stiai pe ala acolo la porti , numai asteptai atata , plecai imediat.  Sunt de parere ca ai wall.

Edited by nick_florby, 10 February 2014 - 10:00 PM.

JuGa@

JuGa@

New Member

• Membru
  • 7 posts
  • 1 topics
  • Joined 29-January 14

Bine punctat reus , se vad clar fazele de wall ;)).

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

Nu stiu ce casti aveti voi, dar la 7:43 e imposibil sa nu auzi cum iti urca ala.

8:02,cand mergea pe lung s-a auzit pas pe lungu scarii, era si normal sa iasa cu tinta spre bunel.

Sigura faza suspecta, e cea cand il tine in site in rest nimic ciudat, dar si acolo e normal sa verifici site-ul. Cand il asteapta pe ala cu tinta la porti, uite-te cum tine tinta, daca il stia dupa porti trebuia sa tinta tinta putin mai sus sau mai distantata de poarta din stanga.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users