Credema ca nu am nici macar ftp-ul instalat , nu am intrat nici macar pe email sa vad parola de la server.
Nu stim inca ce se va intampla , deaia este aceasta conferinta ca sa vedem ce facem in continuare. Fie ca vreti sa recunoasteti , fie ca nu comunitatea se duce de rapa , toti veteranii au cerut ban , pe servere zboara vantul , ff putini playeri.
Nu imi convine sa dau banii pe server + boosturi ca dupa cateva luni sa aud ca se inchide si ca nici nu pot lua srv-ul ( ip`ul server-ului ) din comunitate , ca dha asta e politica si nici lui silva nu ii convine acest lucru. Ca sa nu mai zic ca am lasat un ticket lui Eduard de 3 saptamani si nici in ziua de azi nu am primit un raspuns , DA inteleg e ocupat ( desi asta nu mai tine ca are o viata si bla bla-uri ) .. dar las-o nabii nu a avut timp sa tasteze 1 minut ca sa imi raspunda ?
Oricum inainte sa aruncam cu vorbe pe forum , hai sa asteptam conferinta care va avea loc maine sa vedeti exact despre ce este vorba si sa vedem ce vom face.
Conferinta care din pacate s-ar putea sa intarziu 10 minute si da stiu urat din partea mea.
Server-ul ramane aici , trebuie sa vedem doar daca unim Magicul cu Wildz-ul sau daca Wildz-ul il facem de 24 sloturi si / sau sa calculam ce alte variante avem . Repet : vedeti maine.
L:E:
Btw sa imi dea si mie cineva adresa de la ts3 si canalul unde se va desfasura conferinta 
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 18 October 2014 - 07:56 PM