Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
  • Country: Country Flag

Bine ai revenit Denisa ! >:D<

Eu maine am de gand sa fac un gratar ca de ziua mea si in functie de cum voi ajunge acasa (cat sange o sa mai am in vene) si la ce ora , o sa fiu prezent la conferinta. Imi doresc din tot sufletul sa fiu prezent, dar este mai important sa petrec alaturi de prietenii mei de ziua mea, zic eu. 

Asa cum am vorbit la ultima conferinta, cea alaturi de Magic, eu nu am de gand "sa emigrez", asa ca nu va bazati pe mine din punctul asta de vedere, imi pare rau, dar daca Wildz va continua aici, aveti toata sustinerea mea.

O seara buna sa aveti !

• gabitza_man likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Credema ca nu am nici macar ftp-ul instalat , nu am intrat nici macar pe email sa vad parola de la server.

Nu stim inca ce se va intampla , deaia este aceasta conferinta ca sa vedem ce facem in continuare. Fie ca vreti sa recunoasteti , fie ca nu comunitatea se duce de rapa , toti veteranii au cerut ban , pe servere zboara vantul , ff putini playeri.

Nu imi convine sa dau banii pe server + boosturi ca dupa cateva luni sa aud ca se inchide si ca nici nu pot lua srv-ul ( ip`ul server-ului ) din comunitate , ca dha asta e politica si nici lui silva nu ii convine acest lucru. Ca sa nu mai zic ca am lasat un ticket lui Eduard de 3 saptamani si nici in ziua de azi nu am primit un raspuns , DA inteleg e ocupat ( desi asta nu mai tine ca are o viata si bla bla-uri ) .. dar las-o nabii nu a avut timp sa tasteze 1 minut ca sa imi raspunda ?

Oricum inainte sa aruncam cu vorbe pe forum , hai sa asteptam conferinta care va avea loc maine sa vedeti exact despre ce este vorba si sa vedem ce vom face.

Conferinta care din pacate s-ar putea sa intarziu 10 minute si da stiu urat din partea mea.

Server-ul ramane aici , trebuie sa vedem doar daca unim Magicul cu Wildz-ul sau daca Wildz-ul il facem de 24 sloturi si / sau sa calculam ce alte variante avem . Repet : vedeti maine.

L:E:

Btw sa imi dea si mie cineva adresa de la ts3 si canalul unde se va desfasura conferinta :))

Edited by Denisa ;x, 18 October 2014 - 07:56 PM.

• Asus., SHOUYI and gabitza_man like this

da_silva

da_silva

No Limit Member

• Membru
  • 3235 posts
  • 148 topics
  • Joined 06-February 12

Haideti la magic , eu chiar am si sedinta la ora aia :)) . ts3.cs16.ro ,canal magic.cs16.ro

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
@Denisa nu vei fi singura care inyatzie eu cred ca voi ajunge la si jumate cel tarziu, faca nu intru inaintea ta :))

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu am plecat in 10 minute de acasa, dupa cum v-am zis voi fi in tren spre Brasov la 18:00 . Astept un apel, de la oricare dintre voi, majoritatea aveti numarul meu sa aud si eu ce ziceti si poate sa-mi expun o idee / parere .. asta daca este luata in considerare si opinia mea. 

Ciaulessss ! :)

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Sedinta de pe Wildz se va tine pe canalul Magicului , va asteptam.

• SHOUYI likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Eu de abia acum am ajuns acasa dar de abia vad tastatura. Va rog sa-mi trimita careva pm cu ce s-a discutat la conferinta si voi citi maine ca sincer acum nu sunt in stare. O seara buna ! :D

• Vallentin and Sp1dey like this

da_silva

da_silva

No Limit Member

• Membru
  • 3235 posts
  • 148 topics
  • Joined 06-February 12

Eu am plecat in 10 minute de acasa, dupa cum v-am zis voi fi in tren spre Brasov la 18:00 . Astept un apel, de la oricare dintre voi, majoritatea aveti numarul meu sa aud si eu ce ziceti si poate sa-mi expun o idee / parere .. asta daca este luata in considerare si opinia mea. 

Ciaulessss ! :)

In fiecare seara ma gasesti pe ts la magic pe canal , cand ai timp viziteaza ma , daca sunt si nu raspund vorbeste cu Azr , nomercy , faydee ,iti vor spune ei ce si cum . Unul din noi 4 suntem la orice ora de la 7 dimineata pana la 1-2 noaptea  

• gabitza_man and SUITS like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
Imi poate spune si mie ce sa decis/discutat pe ts3 ori aici ori pe Mesaj Privat, ca eu nu am putut intra ca in ultimele saptamani intru doar de pe telefon ..
Dupa ce sa discutat in acest topic is curios cum se vor desfasura treburile in continuare.

Multumesc.

Noapte Buna !
  • gabitza_man likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Imi poate spune si mie ce sa decis/discutat pe ts3 ori aici ori pe Mesaj Privat, ca eu nu am putut intra ca in ultimele saptamani intru doar de pe telefon ..
Dupa ce sa discutat in acest topic is curios cum se vor desfasura treburile in continuare.

Multumesc.

Noapte Buna !

Daca nu ti-a lasat cineva PM iti explic eu totul pe steam

• gabitza_man likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
Bine ai revenit wati a. Am primit pm de la Marcus carui ii multumesc . Incerc sa fac ce ai zis in pm
  • gabitza_man and SUITS like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Bine ai revenit wati a. Am primit pm de la Marcus carui ii multumesc . Incerc sa fac ce ai zis in pm

Fa mai repede, ca ramai singur aici :))) .

@red, multumesc de pm.

@silva, am luat totul la cunostinta, am sunat-o pe Denisa aseara. Cred ca ai observat deja, oricum.

• gabitza_man likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Welcome back,Denisa.

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 posts
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

EDIT TOT :

Edited by Sp1dey, 29 October 2014 - 11:17 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Spidi, ti-am zis aseara pe server ce se va intampla cu wildz-ul. Deja ai uitat ?

• gabitza_man likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da se pare ca sa inchis servarul , pacat de munca depusa aici , imi pare rau

Edited by gabitza_man, 28 October 2014 - 06:57 PM.

• Sp1dey likes this

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 posts
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

Ma Poate ajuta si pe Mn cine-va cu ceva ?

De 2 zile incuace nu mai merge sa-ma connectez pe nici un sv de cs  dc?am intrat in My,compiutar sa modific...dar nimic tot nu merge sa-ma connectez...Dc imi Spuneti si mie va rog Frumos?

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Incearca sa pui cablul de internet . :))

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 posts
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

Daca nu las fi pus nu as mai avea net si Sa fiu pe forum...e alta Problema...care nu-mi da voie sa intru pe sv..Ma Opreste derect Cand Intru adica cand trb sa imi aleg skin-u T 1 2 3 4 /C 1 2 3 4 astea...

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

dezinslaleaza si instaleaza din nou

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users