Mda, se vede maturitatea pe care o aveai candva.
Eu astept sa ti se dea remove.
===== Slot ==== "b" "SmeGx" "privat" "b" "a"
Si de data asta fara misto.
Aceasta postare a fost editata de ADdvencer: 15 October 2014 - 04:42 PM
Mda, se vede maturitatea pe care o aveai candva.
Eu astept sa ti se dea remove.
===== Slot ==== "b" "SmeGx" "privat" "b" "a"
Si de data asta fara misto.
Aceasta postare a fost editata de ADdvencer: 15 October 2014 - 04:42 PM
Da , o aveam. Oricum , daca intram pe sv si comenta unu la mine "ca dc .." ar fi iesit nasol oricum si tot remove as fi primit. Merci addv , din partea ta inseamna mult. Astept sa-mi mutati topic-urile de prezenta/banlist la cos , ce bine ma simt spunand asta. Off , frumosul meu topic de prezenta se duce drq ... de banlist nu-mi pasa.
Aceasta postare a fost editata de ToReTTo @ WilDz: 15 October 2014 - 11:36 PM
ADdvencer, astept si eu de la tine o explicatie in legatura cu wildz-ul. Primesc de fiecare data cand intru tot felul de informatii, de genul : "va prelua denisa serverul" "se va inchide" "se vinde" s.a.m.d.
Pana in momentul de fata, nu ai dat un mesaj, un beep, o atentie, un pm, orice ca sa discutam o eventuala colaborare in caz ca ma intorc, sau sa-mi zici "ba **** iei tu serverul ca eu nu-l mai vreau". Tot ce ai facut a fost sa-mi scoti gradul de Fondator, vip-ul si toate cele. Urat gest, sa stii. Gradul ca gradul, dar macar de-mi lasai vip-ul. Oricum acces la ftp am, dar cum stii nu umblu eu sa-mi pun grade.
Ce se intampla? Astept o poveste, nu 3 randuri. Vreau sa-mi zici ce ai de gand, de ce, cum, cand, cui il lasi, ce e cu denisa, se intoarce, il preia ea, il vinzi, il inchizi, e platit, care e data scadenta, e vre-un ban in cont, mai ajuta cineva la plata daca pleci tu, de ce mi-ai scos gradul si vip-ul acum cand am zis ca in 2-3 sapt ma intorc cand toata vara n-ai umblat la ele, etc etc.
Stima.
O explicatie da? E pai Eduart cred ca m-a pus pe respins ( ignor etc si etc ) ca, cand il sun imi da direct ocupat. Eu nu am nici un ban pe contu de billing , cu plata nu stiu cum v-a sta, era vorba de acum doua saptamanai sa preieie serverul denisa, il sunasem pe edu si mi-a mai zis sa las o poza dupa buletin, am lasat si dejeaba, tiketul a fost inchis dupa o saptamana de la trimiterea pozei si nu de eduart ci de catre site ( inactivitate pe acolo 0 ma uitam in fiecare zi, si am facut asta pana acum si tot nimic. Cu gradul eu ti-am pus owner nu fondator ( -1 adica mare ca**reala, iar vipul ti l-am scos ca mna intri si tu cand mai apuci dar cum tot aveai acces la ftp puteai sa iti pui tu vipul sa dai un amx_reloadvips si aia era aveai vipul ) eu de platit serverul nu il mai platesc nu dorm pe un pat umplut cu bacnote de 100 , 200 , 500 de lei si nici milionar nu sunt. A fost frumoasa povestea? Denisa, Minnie de la voi doua am auzit ca tineti la servere, nu inteleg de ce ( facand o parateza di eu am tinut la el dar am realizat ca cs 1.6 nu o v-a mai duce mult, apar si apar tot felyl de jocuri shooter iar cs-ul v-a ajunge cum este day of defence << parca >> adica nu se va mai juca nimeni ).
sa traiasca sefu , preia tu servarul cai pacat de munca depusa aici
Ha ) tare gluma
, respawn nu e pegustul meu... io nush daca il mai tin pe al meu ...imi tremura mana pe bani cand il platesc , ca nush ce se se alege de comuniatea asta , iar inca un sv nu imi permit . Oricum , il ia Denisa , asa ca ii de bine . Oricum e singura care s-a aratat interesata si parerea mea e ca si cea mai buna alegere tot ea este . Asta nu il exclude pe SUITS dar nush nimic in ce masura era colaborarea inainte cand erau Denisa si Catalin ...
E ok , totusi e ziua ta ...e 1 data pe an ...
E chestia cu servarul , atata tot ... pt ca ''omul'' a zis : ma uit diseara la tiket si s-a uitat pana nu a mai putut , cred ca e vina lu advencer ,cine dracu stie ce io fi pus in tiketul ala ca se pare ca a ramas blocat cand la vazut .
Am vb si cu Denisa si a ramas sa ne strangem Duminica pe ts pe la 18:00 ....si cred ca ne luam zborul de aici ca nu prea suntem bagati in seama ... si mergem in alta parte , oricum aici nu mai dureaza prea mult ....
Multumesc cui a schimbat harta pe snow, aseara pe la ~22:15 am intrat putin de pofta, am pus timelimit 0 pe dust2 sa ma uit pe un suspect si intre timp a picat curentul; cand a revenit, netul nu mai mergea, nu am reusit sa dau ceva mai mic...
Eu nu o sa fiu prezent sigur deoarece inca nu am facut operatia, sa imi spuneti si mie rezultatul conferintei pe PM.
Daca credeti ca incurc puteti sa imi scoateti accesul pana revin .
Tu oricum ai fost ca un ghimpe intre coaste pentru noi, dar am trecut cu vederea. Acum daca o sa ne mai stai putin, nu-i bai. Ia si fa-te bine acolo unde esti , nu-ti mai fa probleme in privinta serverului ca ne ocupam noi. O sa-ti comunic eu prin pm ce s-a discutat la conferinta sau voi face aici un post in legatura cu asta.
Insanatosire grabnica !
Aceeasi poveste ca data trecuta , accesele raman neschimbate.
Server-ul trebuie platit pe data de 23 , in functie de ceea ce se va hotari la conferinta vom hotari in ce directie vom merge.
Nu o sa va vin cu texte acum , multi din voi ma cunoasteti , ceilalti care nu , o sa ma cunoasteti maine la conferinta.
Am pretentia sa fiti cat mai multi sau macar persoanele de baza ale acestui server pentru ca proiectul care vreau sa il implementez cu ownerii Magicului va fi un pic mai mare si vom avea nevoie de oameni pe care sa ne putem baza , evident fiecare va fi rasplatit.
Nu voi face nici o schimbare majora momentan , dupa cum am zis si mai sus TOTUL se va discuta maine , impreuna vom lua deciziile care sunt cele mai bune pentru viitorul Wildz-ului , respectiv Magic.
L:E: Va pup , stiu ca va fost dor de mine.
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 18 October 2014 - 03:29 PM
Doamneee .. maine la ora aia voi fi in tren.
Chiar imi doresc sa va aud. Si da, sunt cu voi.
@silva , maine cand incepe conferinta, suna-ma si da-ma pe difuzor sa aud si eu ce se vorbeste.
( serios ) . Daca n-ai credit, te sun eu.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi