Am dat edit si ti-am raspuns si la pm.
Daca ai ip dinamic , trebuie sa faci port forw.
http://www25.zippysh...97064/file.html
In legatura cu redirectele... ! si am facut exact ce scrie in tutorial ! cu garena..
Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 03 February 2014 - 08:42 PM
http://www25.zippysh...97064/file.html
In legatura cu redirectele... ! si am facut exact ce scrie in tutorial ! cu garena..
Nu are nimic..Doar cele 6 redirecte care se deschid pe LAN merg, de aceea iti poate aparea acea eroare (chiar daca tu ai fibra optica adica nu ai router / modem) !
P.S. Stiu, puteam da Edit...M-am grabit
Aceasta postare a fost editata de SHOUYI: 03 February 2014 - 09:08 PM
Daca aveti treaba cu mine acum pe steam , sa stiti ca nu sunt eu este un prieten de al meu ! Nu va sta mult pe steam ! Sa stiti
Daca mai ai prieteni care intra la tine pe steam , fara vreo suparare , vreau sa imi lasi PM cu nick si pass. Nu vreau sa avem surprize neplacute. (Asta daca intra de pe calculatorul tau). Daca nu intra pe calculatorul tau , te rog lasa-mi o parola , o sa iti fac adminul pe steam dar cu parola. Multumesc.
Bun , legat de conferinta. Pana in data de 23 februarie , la conferinta voi putea intra ori doar eu , ori doar ts! deoarece stam in aceeasi casa , eventual o sa facem cumva sa intram de pe 2 laptopuri ca sa nu ne "batem" pe casti.
Si da , chiar ar trebui sa facem o conferinta. Cei care sunt la generala / liceu , cand incepeti vacanta?
Incercati sa cadeti de comun acord in privinta datei si a orei , deoarece nu stiu cum va este mai bine . Eventual o sa fac un poll si vedem cum iese.
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 04 February 2014 - 01:56 PM
Eu faculta o incep pe 17 , deaia v-am intrebat
Parerea mea e ca cel mai bine sa o facem pe 9 (fiind duminica toata lumea e acasa) si sa o facem dupa amiaza 4-5 ca dupa poate oamenii merg la cluburi bairamuri si alte chestii Daca e ceva puteti face un anunt cand avem si la ce ora sa stie toata lumea sa nu fie probleme ca nu s-a stiut etc... si speram sa intre macar din bun simt, cei ce au probleme o sa ii intelegem.
Edit: Pe 7-8 atunci. Cat mai au si ei vacanta sa nu fie dupa probleme!
Aceasta postare a fost editata de utzu: 04 February 2014 - 04:35 PM
Pakistan nu iran , Cine e owner sau co-owner on sa intre pe server si sa dea ban automat lui Acek m-a banat pe mine si gabitza pe motiv de wall , degeaba , eu eram si spectator eram prezent pe forum si un prieten mi-a zis ca a primit ban de la acek pt wall eu stiu ca el nu joaca cu , cod si l-am intrebat pe acek de ce i-a dat ban , si i-am zis sa-mi prezinte demo-ul si a dat ban lui gabi si dupa mie .. !
Ban Information
Name: ALexaNdru
IP: 89.137.193.251
Reason: wall
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: AceK
Admin SteamID: STEAM_0:1:79171560
If you think you were banned unfairly, report this information to our website:
www.CS16.ro
Va rog sa se rezolve problema cat mai repde pt ca cine stie ce poate face la server... !
Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 04 February 2014 - 09:52 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi