Lumea nu are somn nici la ora 1
Ne auzim mai tarziu. have fun ~.-
Lumea nu are somn nici la ora 1
Ne auzim mai tarziu. have fun ~.-
Acest lucru este interzis in comunitate sau cel putin asa se zicea , insa mai marii nu fac nimic.
O sa caut maine cu ts! topicul in care se specifica acest lucru si vom duce dovezile mai departe , desi fie vorba intre noi .. ma indoiesc ca se vor lua masuri.
Am si eu print`uri cu cel de sus. Eram si eu pe server si mai devreme cand i`a dat Asus ban.
da si cred ca rezolvarea acestor probleme vor fi tot prin banarea jucatorilor respectivi
M-am uitat si eu dupa acel topic dar nu am vazut nimic, ori nu am fost atent ori nu am cautat destul de bine...
De jumate de ora nu ma lasa sa ma conectez:
http://postimg.org/image/5fhieqx4j/
Edited by GHIEZURE!, 12 May 2014 - 09:16 PM.
E foarte bine pentru 1:30
L-am convins pe Mako sa faca cerere de admin. Deocamdata si-a facut cont pe forum si i-am explicat ce sa faca mai departe. Daca o sa aibe neclaritati ajutati-l voi maine dimineata sau cand va intra.
Noapte buna tuturor !
Ok , ai warn.
L.E : Care puteti intrati sa schimbati harta , multumesc.
Edited by ts!, 13 May 2014 - 08:51 AM.
Trebuie sa plec putin, vreo jum de ora, un admin pe server va rog ?
Sunt cam singurel inca de pe la 12 de dimineata :-( .. raman spec, am pus timelimit 0, se joaca dust2_2009. Vad ca tine lumea. Hai hai hai !
Trebuie sa plec putin, vreo jum de ora, un admin pe server va rog ? Sunt cam singurel inca de pe la 12 de dimineata :-( .. raman spec, am pus timelimit 0, se joaca dust2_2009. Vad ca tine lumea. Hai hai hai !
Acum intru eu.
Nu pot intra ca am alt model de harta. Schimbati careva si intru.
Edited by Asus., 13 May 2014 - 06:21 PM.
Sa mai vin si eu cu o scuza ?! hmmm...neah , haideti ca intru eu si o sa stau
.
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 13 May 2014 - 06:40 PM.
De jumate de ora nu ma lasa sa ma conectez:
Daca aveti problema asta incercati sa va conectati folosind ip-ul si spuneti-ne daca da aceasi eroare.
Daca aveti problema asta incercati sa va conectati folosind ip-ul si spuneti-ne daca da aceasi eroare.
Mi s-a mai intamplat si mie acum ceva vreme, dar in ultimul timp nu. Daca va aparea problema, ve`ti fi primii instiintati. Multumim !
@ts , Alexx e la scoala sau nu stiu unde si utzu e "absent" .. eu ramanand singurul cu acces la unban, am rezolvat, urmad ca tu sa dai tc. Nu cred ca e ceva gresit, nu mai ma certa .. stiu destul de clar ce ai zis, stiu destul de clar regulamentul, cuvant cu cuvant, doar il citesc la fiecare cerere ..
0 members, 5 guests, 0 anonymous users