Eu am 8 ping.

Discutii libere
Postat 09 May 2014 - 08:56 AM

Buna dimineata tuturor !
Dupa cum ziceam , am avut dreptate .
Aseara :
Azi dimineata :
Plus cele 73 jucate innainte. Gata am incheiat si pe tema asta , da`l dq de gt ..
Nu vreau sa intelegeti gresit toata povestea asta cu gt`ul, dar ma oftic, ca trag tare in zilele cand pot stiind ca vor urma o zi sau 2 in care nu voi fi asa activ, si atunci ma trezesc cu ore furate.
Ne vedem pe server, hf !
- utzu and Denisa ;x like this
Postat 09 May 2014 - 11:40 AM

Nu va fi nevoie .. si fac caz ca ma ofitc. Altii nu stau intr`o zi pe server cate ore imi fura mie.
Daca "fura" gt-ul , fura pentru toata lumea , nu DOAR pentru tine. Fac pariu ca daca vom pune un plugin de contorizare o sa ai la fel de multe ore pe cat apar in GT
- Denisa ;x and gabitza_man like this
Postat 09 May 2014 - 11:59 AM

Daca "fura" gt-ul , fura pentru toata lumea , nu DOAR pentru tine. Fac pariu ca daca vom pune un plugin de contorizare o sa ai la fel de multe ore pe cat apar in GT
Nu e bai, nu am vrut sa fiu inteles gresit ..
Oricum, 5-6 ore se trec zilnic, imi sunt de ajuns. Pana la urma nu asta conteaza, conteaza ce fac pe server si cum ajut. Nu vreau sa puneti nu stiu ce plugin ca am zis eu, sau ca ma plang eu. Am avut o "escapada" si am fost intr`o toana proasta. Pana la urma urmei poti sa ai si 8 ore zilnic on, daca tu in astea 8 ore nu faci nimic, nu ajuti cu nimic, nu intretii jocul, sunt egale cu 0.
Postat 09 May 2014 - 05:24 PM

Vreau sa va spun ca m-am certat cu sn1per ala sau cum are numele , am reactionat la nervi , imi cer iertare pentru cuvintele care le-am folosit ( unele ) , nu mai suport sa intru pe server si sa nu pot juca si eu normal , omu' cred ca e disperat..trage ca un "nebun" , plus ca ma mai ia si la misto , i-am spus ca daca mai continua inca o luna cu vip o sa fac cerere de retragere , dar am zis-o la nervi , n-am sa fac asta..dar sincer este foarte frustrant , poate voi Denisa si ts! nu stiti cum e , dar noi stim , restul adminilor , e aiurea cand te chinui sa omori 1-2 oameni si el sa vina cu un glont de dgl sau 2 sa te omoare ( si nu ma refera doar la hs ca nu o fii vreun expert sa dea numai hs..)..pe mine unul ma ia toti nervii...poate se poate modifica ceva la plugin..nu stiu sa se ia o masura..
Postat 09 May 2014 - 08:42 PM

Cand aveati voi VIP n-am vazut pe niciunul sa spuneti sa modificam ceva la plugin . A platit pentru acele beneficii. Nu stiu de ce va tot plangeti de el , am jucat cu el , e un jucatorul sub nivelul mediu.
Nu vom modifica nimic la pluginul de VIP. Si nu va mai certati cu playerii sau cu cei cu VIP pe server, daca mai auzim asa ceva iasa scandal .
T/C
- utzu and Denisa ;x like this
Postat 09 May 2014 - 09:29 PM

Ma rog..n-am sa mai lungesc discutia , dar eu asa am sa fac..poate sa stea si 24/24..decat sa joc pe server cu un player ca el mai bine stau spec.
P.S. : Este ultimul meu post legat de acea persoana/player , si imi cer scuze ca am continuat dupa ce ai zis T/C ts! .
edit : Cam atatia la ora asta !
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 10 May 2014 - 12:54 AM
Postat 10 May 2014 - 08:41 PM

Poate intra cineva pe server ?! doarece eu nu mai pot sta si nu este nici un admin...este server-ul full.
Sorry de dublu post , dar daca dadeam edit nu cred ca vedea nimeni ce am scris aici.
P.S. : Am pus timp 0 pe inferno , cand intra cineva sa dea vot..ca era mapa pe sfarsite cand am pus.
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 10 May 2014 - 08:46 PM
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi