In primul rand , nu cred ca trebuie sa dam explicatii nimanui pentru ceea ce facem , atat eu cat si Denisa , pe server si forum. Singurii care dau explicatii sunteti voi , adminii.
In al 2-lea rand , acel individ facea parte din staff (avand gradul de VIP) , deci si prin urmare noi decidem daca ramane sau nu fara acel acces .
In al 3-lea rand , tinand cont ca a facut parte din staff-ul nostru , stiam ca se va ajunge sa se faca chat in acel topic , de asta am dechis sa il inchidem.
In al 4-lea rand , cand noi scriem "revin cu decizia" inseamna ca noi (ca owneri) luam decizia in privinta acelui fapt.
In al 5-lea rand , s-au legat prietenii aici cat timp a fost admin si nu am dorit ca acest lucru sa influenteze raspunsul cuiva.
In al 6-lea rand , au fost destule cazuri in care multi dintre voi si-au dat cu parerea iar noi am considerat ca au gresit. In acel moment am luat decizia pe care am crezut-o noi corecta (si sunt sigur ca a fost si cea corecta
).
Si nu in ultimul rand , avem dreptul de a face ceea ce dorim , cand dorim si ce dorim. Asa am considerat noi de cuviinta sa facem , so? What's the problem?
Daca ar fi sa stam dupa toti adminii sa posteze , in special cand majoritatea nu isi dau cu parerea , am astepta o saptamana ca sa inchidem cererea.
Din moment ce s-a luat o decizie care e deranjul?
Daca x admin acuza pe y admin de cod , iar z t u v w q admini spun ca acel y admin este codat , iar noi consideram ca nu are nimic fi sigur ca y admin nu o sa primeasca ban (sau invers).
L.E : Am mai spus si in trecut ca nu va tinem cu forta aici , pe niciunul din voi. Daca cuiva nu-i plac metodele noastre , caracterul nostru sau orice altceva legat de noi sau server ,este liber sa plece
.
Am mai spus in cateva situatii ,atat eu cat si Denisa , ca o sa venim cu decizia. Ca mai tarziu sa ne trezim cu topicul inchis sau cu posturi dupa.
Si ma repet , facem ceea ce ne dorim si consideram de cuviinta. Nu mai cereti explicatii. Cand o sa acceptati sa fiti avertizati si sanctionati pentru toate greselile pe care le faceti atunci o sa asteptam o saptamana sa posteze fiecare , pana atunci , nu.
Aceasta postare a fost editata de ts!: 08 May 2014 - 02:43 PM