intru eu acum

Discutii libere
Postat 01 May 2014 - 11:49 AM

Am vrut sa redeschid concursul de HLSTATSX , insa cand am intrat pe site surpriza surpriza ... http://hlx.cs16.ro/h...game=wildz-cs16
Nu ni se mai inregistreaza awards-urile de ceva vreme si nu inteleg de ce , am lasat un ticket lui Eduard sa vad care e treaba pentru ca eu nu am cerut dezactivarea acestuia si tinand cont ca este hostat la krond este dreptul nostru sa beneficiem de aceasta platforma.
Am un ticket postat de acum 3 saptamani si nici acum nu am primit un raspuns deci probabil va dura o luna pana mi se va raspunde la asta . ( sunt optimista cand zic o luna )
Daca nu veniti cu propuneri pentru concursuri voi pune iar in "aplicare" concursu cu awards ( evident atunci cand va functiona corespunzator ).
- ts! and SUITS like this
Postat 01 May 2014 - 01:10 PM

Am si eu o intrebare , care ma poate ajuta ?!
Am de vreo 2 zile ms-urile numai 45-50 , constante , iar inainte aveam numai 15-17 cam asa...am constatat ca doar la noi pe server , deoarece am incercat sa intru pe alt server sa vad daca este de la mine de la net..dar pe celalalt server aveam ms-urile bune 15 ..stie careva care sa fie problema ?!
Postat 03 May 2014 - 11:28 PM

Fie zi fie noapte noi ne tinem chiar bine (si din cate am inteles de la suiram, boost-urile tin pana la 11)
Aceasta postare a fost editata de ADdvencer: 03 May 2014 - 11:29 PM
Postat 05 May 2014 - 10:09 AM

Aseara cand a picat platforma la forum, ceva s-a intamplat si pe server .. majoritatea jucatorilor ramasese blocati ( stiti voi, chestia aia cu jumate` bagat in pamant ) si din 28-30 de jucatori pe dust2 in 2-3 minute am ramas 7 .. e clar ca ceva a fost de la ei, din moment ce ambele lucruri s-au intamplat concomitent.
Postat 05 May 2014 - 10:50 AM

Problema a fost strict legata de forum , hostul de la forum si server nu este in acelas loc. In perioada cand forumul a fost picat , serverul mergea , gamepanel-ul mergea. Cand m-am uitat eu , erau 29 jucatori pe server.
Nu stiu ce si cum , oricum , eram curios doar de ce nu s-a bagat dupa ora 11 o harta mai mica cu timelimit 0. Chiar nu vreau sa ma uit in ftp sa vad care e ultimul admin cu acces la cvar care a iesit de pe server .
Postat 05 May 2014 - 11:00 AM

Problema a fost strict legata de forum , hostul de la forum si server nu este in acelas loc. In perioada cand forumul a fost picat , serverul mergea , gamepanel-ul mergea.
Te contrazic aici . Eu nu am putut sa intru aseara pe server, le-am spus si lui Alex si utzu pe ts3. Am tot incercat sa intru de pe la 9 pana la vreo 12 si degeaba. Am mai stat pe ts3 pe alt canal si era aceeasi problema pe intreaga comunitate. Unii puteau sa intre pe server si altii nu.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi