Alex , eu ti-am dat PM cu niste lucruri si ti-am specificat clar ceva "PANA NU ITI ZIC EU ALTCEVA" . Lucrurile despre care vorbeam erau acolo de 2 saptamani insa niciunul "nu le-ati vazut" pana cand nu v-am zis eu personal. Nu inteleg de ce ai mai postat daca ti-am sus clar ce si cum , in fine.
Ai spus ca te ocupi personal de pagina de facebook , noi v-am dat mail si parola , restul era datoria voastra. Ca vroia Denisa sa va ajute era un bonus. Daca va interesa ati fi cautat-o , har domnului aveti multe modalitati de a ne contacta mai ales ca atat eu cat si Denisa suntem on cel putin pe steam si verificam forumul cel putin o data la jumatate de ora. Nu vrei sa incepem sa ne milogim de voi sa faceti aia si aia si aia?
Destul.
V-am spus sa va alegeti cu grija vorbele iar tu vi cu suferinte aici, am spus clar ca urmatorul care face asa ceva (mai ales fata de un owner) are remove indiferent de cine si ce nick are. Daca asta iti doresti , asta primesti.
Vrei owner si uite ce faci , si vorbesti de parca ar fi imperativ sa primesti , ma rog.
Vorbesti despre implicare , insa te rog spune-mi un singur admin care s-a implicat aici si nu a fost rasplatit , te rog spune-mi unul. Fiecare cu ce a putut.
Denisa plateste serverul asa ca face absolut ce si cum vrea.
Am spus si in regulament , a fi admin este un privilegiu. Acest privilegiu poate fi revocat in orice moment.
@Suiram , am spus clar niste lucruri in niste topicuri. Daca este admin cu acces la cvar pe server la ora aia , da , daca nu .. NU. Nu mi-am batut degetelele pe tastatura asta de prost ca sa scriu toate rahaturile si toate situatiile.
Inca o data , atat eu cat si Denisa am fost ON pe steam ieri aproape toata ziua pana seara la 9+ , daca chiar vroiai sa o cauti si sa ii spui puteai sa o faci pe steam , puteai sa o faci in PM pe forum sau mesaj pe ts3 fiindca si acolo am fost on.
Deci care e "implicarea" ?
Ai tupeul sa o aduci pe Denisa intr-o discutie despre "implicare" ? Cine plateste serverul si drop-urile?
Era datoria ta / a voasta sa va implicati in aceasta pagina.
V-am dat gradul care il aveti cu un anumit motiv iar voi ce faceti? Veniti cu dinastea?
La inceput a fost Oxygen , care desi are moderator de 3 zile nici macar acum nu a cerut parola de la moderatori ca sa vada ce indatoriri are (pe langa ca are in jur de o ora zilnic jucata pe server si ar trebui sa-i dau -1 [ dar din nou , are noroc cu Denisa] ). Acum vi tu cu suferintele tale la adresa ei , nici eu si nici ea nu iti permitem asa ceva.
Daca nu iti convine esti liber sa pleci.
Deci si prin urmare ->>
Oxygen o sa ramana fara accesul de pe forum din urmatoarele motive :
* avem nevoie de oameni care sa fie activi si pe server ca sa stie ce se intampla acolo , o ora pe zi nu este de ajuns.
* e a 4-a zi de cand are moderator si nici acum nu a cerut parola de la sectiunea dedicata lor.
* posteaza zilnic in banlist/ prezenta dar nu a vazut ca sunt topicuri inchis ale adminilor vechi care ar trebui mutate (dar de unde sa stie daca nu stie ce atributii are? )
ALex @ WILDZ , ai de ales intre suspend 3 zile si -1, te rog sa imi dai PM cu ce alegi . Daca crezi ca cei care se ocupa de acest server nu indeplinesc conditiile tale esti liber sa ne spui. Nu tinem pe nimeni cu forta aici.
Aceasta postare a fost editata de ts!: 09 April 2014 - 06:02 PM