Salt la continut

Fotografie

Discutii libere

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
1624 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

V-am mai spus sa nu faceti chiar chat aici.

Nu are legatura ca a fost cs-ul sau nu deschis cand ai aprins redirectele. Acea eroare o primesti cand porturile nu sunt deschise. Eu primesc acea eroare daca dau la redirecte sa incarce setarile anterioare , trebuie mereu sa bag eu setarile.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Am incercat si asa Catalin si acum imi apar alte erori :

redirecte2_zps442d521a.png

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

SUITS , ce faci ma vezi c-am preluat conducerea iar la warn-uri...

Multumesc Denisa !

Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 08 April 2014 - 09:19 PM

• majestic K. likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Poate intra cineva sa puna timelimit 0 ?

Mai pun inca o data dust2 in caz ca mai intra careva.

utzu

Am incercat si asa Catalin si acum imi apar alte erori :

redirecte2_zps442d521a.png

CUm scrie si acolo iti deschide 6 lan, deci la UDP port daca te uiti la tutorial scrie: 27015 tu ai pus 29000. Pune la UDP 27015 si deschide 6 redirecte!

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

La UDP port se pune porturile care sunt deschise prin port forwarding iar acele porturi nu au legatura cu redirectele care functioneaza fiindca numar de redirecte care le bagi in program nu au importanta. Singurele redirecte care funtioneaza sunt cele LAN iar acelea se deschid automat incepand cu portul 27015. Deci trebuie sa ai deschise toate aceste porturi.

Conexiune distorsionata inseamna ca redirectele nu au acces la internet , doar atunci primesti acea eroare. Verifica daca ai adaugat exceptiile la firewall pt redirecte (sau daca primesti mesaj la deschiderea redirectelor cu faptul ca au fost adaugate exceptiile in firewall).

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Succes ! multumesc utzu si ts! . Meritati cel mai mare like, dar vine intarziat .. You have reached your quota of positive votes for the day ! 

Am spus clar intr-un topic cand si cine sa puna timelimit 0 , daca Alex nu e pe server sa puna ceilalti cu acces la cvar de ce nu o fac?

Toti vreti grade mari , moderator pe forum , owner etc , insa nu ne dati niciun motiv sa va dam. Si dupa toate astea , noi suntem aia rai. Am impresia ca or sa urmeze multe retrageri.

Am iesit undeva pe la 10 aseara de pe server si mai erau destule accese on, doar nu le lasam timelimit 0, plus de asta m`am gandit ca intra cineva intr`o ora, doua si va pune. Se juca si bycastor, doar nu puneam timelimit 0 pe bycastor. 

Ti`am raspuns, stiind ca te`ai referit undeva acolo la mine ..

• utzu likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Cand spun asa ceva , vorbesc la modul general. Cand vorbesc strict despre o persoana va uitati la avertizari.

Nu-mi pasa ce harta era si de cat timp se juca si cati admini erau online. Am spus clar niste lucruri de care vreau sa tineti cont si sa le respectati. V-am dat niste accese cu un anumit scop si niste asteptari.

Cum spuneam , toata lumea vrea grade mari si cat mai multe accese insa cand vine vorba de activitate , interes si decizii as putea avea o manuta amputata ca tot v-as putea numara si mi-ar ramane "slot-uri" libere. Azi dimineata la ora 8 nu era niciun player pe server si era harta de_tombraid , iar pana acum la ora aia erau cel putin 14 jucatori pe server.

Si din nou , am spus in nenumarate randuri sa aveti grija de harti dati la vot cand serverul nu este full , acum 20 minute se juca train cu 14 playeri , si daca ma iau iar de persoana respectiva imi spune ca eu sunt ala rau.

V-am oferit absolut toate informatiile posibile si am acoperit cel putin 90% din scenarii , dar tot vorbesc singur pentru unii.

Eu unul va spun ca incepand de azi n-o sa va mai spun niciun cuvant , nu va mai explic si nu ma mai intereseaza. Raspundeti pentru orice comanda sau decizie luati.

Si nu SUITS , nu ma refeream la tine , ma refeream in general (adica , valabil pentru toti , de la cel mai mic la cel mai mare).

V-am spus ca vom fi plecati 3 saptamani si o sa trebuiasca sa va descurcati insa nu sunt convins ca puteti.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 09 April 2014 - 11:45 AM

• utzu, Denisa ;x and A. MeHigh ; like this

utzu

Cand spus asa ceva , vorbesc la modul general. Cand vorbesc strict despre o persoana va uitati la avertizari.

Nu-mi pasa ce harta era si de cat timp se juca si cati admini erau online. Am spus clar niste lucruri de care vreau sa tineti cont si sa le respectati. V-am dat niste accese cu un anumit scop si niste asteptari.

Cum spuneam , toata lumea vrea grade mari si cat mai multe accese insa cand vine vorba de activitate , interes si decizii as putea avea o manuta amputata ca tot v-as putea numara si mi-ar ramane "slot-uri" libere. Azi dimineata la ora 8 nu era niciun player pe server si era harta de_tombraid , iar pana acum la ora aia erau cel putin 14 jucatori pe server.

Si din nou , am spus in nenumarate randuri sa aveti grija de harti dati la vot cand serverul nu este full , acum 20 minute se juca train cu 14 playeri , si daca ma iar de persoana respectiva imi spune ca eu sunt ala rau.

V-am oferit absolut toate informatiile posibile si am acoperit cel putin 90% din scenarii , dar tot vorbesc singur pentru unii.

Eu unul va spun ca incepand de azi n-o sa va mai spun niciun cuvant , nu va mai explic si nu ma mai intereseaza. Raspundeti pentru orice comanda sau decizie luati.

Si nu SUITS , nu ma refeream la tine , ma refeream in general (adica , valabil pentru toti , de la cel mai mic la cel mai mare).

V-am spus ca vom fi plecati 3 saptamani si o sa trebuiasca sa va descurcati insa nu sunt convins ca puteti.

Uite ts la asta ma refeream:

bandicam_2014_04_09_12_10_54_890.jpg

Merge sa-l deschid doar cand am red off pt. ca porturile LAN sunt deschise pe redirect la port fowarding.

App: 10x ca ai scos imunitate e mai usor sa dau amx_t utzu nu mai sunt nevoit sa dau retry

Edit: da le am deschise deoarece am port-fowarding pe ele!

Aceasta postare a fost editata de utzu: 09 April 2014 - 11:50 AM

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

HOyEa0T.jpg

La mine merge.

Ai porturile respective deschise?

• Denisa ;x likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Buna ziua ( defapt e aproape seara :)) ) , acum am scapat si eu de la munca si alte chestii ce am avut de facut , si pot fi activ server , cat si forum :) !

@ Apropo cu pagina de facebook ce facem , cand o sa putem sa o punem la punct ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Buna ziua ( defapt e aproape seara :)) ) , acum am scapat si eu de la munca si alte chestii ce am avut de facut , si pot fi activ server , cat si forum :) !

@ Apropo cu pagina de facebook ce facem , cand o sa putem sa o punem la punct ?

Eu am fost toata ziua ieri acasa Alex , nu ai dat niciun semn si ai stiut foarte bine asta pentru ca iti zisesem. Ai zis ca mergi nu stiu unde si ma contactezi pe urma , am stat ca fraiera pe ts3 si pe steam si evident nici macar un cuvant nu mi-ai zis LEGAT de pagina respectiva si sincer chiar am asteptat acest lucru.

Ocupa-te cu cine mai vrei , eu nu ma implic din moment ce nu sunteti seriosi.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 09 April 2014 - 04:30 PM

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Gata am scapat de la dentist ( huh ) , acum am timpul necesar pentru a ne ocupa de acea pagina de facebook , asta daca si cei cu care am discutat au timpul necesar pentru a ne ocupa de ea .

Eu am anuntat...dar nimeni nu mi-a bagat mesajul in seama.. ( se discuta tot felul de chestii de care sincer m-am saturat , gen redirecte , si alte chestii , daca nu se poate face nimic terminati frate faceti cerere de scutire redirecte si cu asta basta ) .Ai zis intr-un post ca ai toata ziua libera si ne vom ocupa de ea...nu vreau sa par nesimtit iar..sa fie inteles gresit acest post...dar faza e ca "toti ne implicam" dar nu se vede nici o schimbare...( ma refera la pagina de fb..)

@Da-mi printr-un pm toate anunturile , pozele care vrei sa fie postate pe acea pagina si o s-o fac singur..ca vad ca toate oalele se sparg in capul meu de fiecare data..

Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 09 April 2014 - 04:45 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu am anuntat...dar nimeni nu mi-a bagat mesajul in seama.. ( se discuta tot felul de chestii de care sincer m-am saturat , gen redirecte , si alte chestii , daca nu se poate face nimic terminati frate faceti cerere de scutire redirecte si cu asta basta ) .Ai zis intr-un post ca ai toata ziua libera si ne vom ocupa de ea...nu vreau sa par nesimtit iar..sa fie inteles gresit acest post...dar faza e ca "toti ne implicam" dar nu se vede nici o schimbare...( ma refera la pagina de fb..) @Da-mi printr-un pm toate anunturile , pozele care vrei sa fie postate pe acea pagina si o s-o fac singur..ca vad ca toate oalele se sparg in capul meu de fiecare data..

Mi-ai lasat un singur mesaj pe ts3 in care mi-ai zis ca mergi la dentist ( daca nu ma insel ) si vorbim pe urma , in rest pauza . O sa rog pe cineva din staff sa imi dea logurile , sigur s-au salvat.

Imi pare rau maretia ta ca nu ma implic pe masura asteptarilor tale.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Ma scuzati suprematia voastra ( da stiu ca ti-am dat decat acel mesaj ) , dar s-a discutat pe forum in nenumerate randuri am zis de pagina de facebook in 2 post-uri si nu a zis nimeni nimic , decat suits care a zis sa-l anunt cand se vom ocupa de pagina , am zis daca e o fac singur doar lasati-mi ceea ce vreti sa postam pe acea pagina ( anunturi , poze..) ..

@Acum stiu ce va urma ( warn ) .. macar sa fiu lider detasat asa de inceput !

Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 09 April 2014 - 04:55 PM

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu te`am sunat si ieri, sa vedem ce facem .. nu s`a putut. Acum ce treaba avem ? Hai sa`i dam bataie :> ca intr`o ora e partial gata :))

@Denisa, nu stiu ce vorbiti voi doi si cum va intelegeti, dar eu ieri cand ramasese ca ne ocupam de ea toti 3, am plecat de la fac mai devreme ( check mai sus in posturi ) si am anuntat la 11:30 ca am timp disponibil pana la 3, 3 si ceva . Am tot asteptat si nu s`a postat nimic .. la 3 jum l`am sunat pe Alex si i`am zis ca eu am plecat la treaba si a ramas ca poate "ne strangem" azi .. so ? 

Le : Vreau si eu toate datele printr`un PM, rog pe unul din voi sa`mi trimita ( id, mail, parole, tot ) 

colorscs_zps7b5770f7.jpg

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 09 April 2014 - 05:24 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ma scuzati suprematia voastra ( da stiu ca ti-am dat decat acel mesaj ) , dar s-a discutat pe forum in nenumerate randuri am zis de pagina de facebook in 2 post-uri si nu a zis nimeni nimic , decat suits care a zis sa-l anunt cand se vom ocupa de pagina , am zis daca e o fac singur doar lasati-mi ceea ce vreti sa postam pe acea pagina ( anunturi , poze..) ..

@Acum stiu ce va urma ( warn ) .. macar sa fiu lider detasat asa de inceput !

Din moment ce ai vazut ca nu iti dau niciun semn , puteai sa imi reamintesti de pagina.

Am vorbit si pe steam si nu ai zis niciun cuvant.

Eu am anuntat...dar nimeni nu mi-a bagat mesajul in seama.. ( se discuta tot felul de chestii de care sincer m-am saturat , gen redirecte , si alte chestii , daca nu se poate face nimic terminati frate faceti cerere de scutire redirecte si cu asta basta ) .Ai zis intr-un post ca ai toata ziua libera si ne vom ocupa de ea...nu vreau sa par nesimtit iar..sa fie inteles gresit acest post...dar faza e ca "toti ne implicam" dar nu se vede nici o schimbare...( ma refera la pagina de fb..)

TU TE-AI SATURAT?

DAR NOI CARE VA ZICEM IN REPETATE RANDURI ACELEASI LUCRURI SI NU AVETI NICI MACAR BUNUL SIMT ?!

Ei macar isi dau interesul chiar daca se lungesc 10 pagini cu niste redirecte si da , esti nesimtit.

Am zis sa se ocupe 2-3 persoane de pagina , NICIUNU DINTRE VOI nu ati anuntat pe forum care se ocupa de pagina , in afara de Andrei D. care m-a anuntat personal pe STEAM , acum vrei sa visezi care vreti sa va ocupati de ea? vreti sa va dau pm-uri la toti si ma milogesc de voi pentru o amarata de pagina?

@ Platesc hostul si cu ajutorul lui suiram / andrei d. boosturile , scuteste-ma cu implicarea ta ca daca nu faceam nimic pentru server-ul asta mai ziceam si sa nu mai indraznesti sa imi zici mie un cuvant despre asta.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 09 April 2014 - 05:29 PM

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Ok , parca ce se discuta la moderatori , ramanea la moderatori , si nu sunt 2 saptamani Denisa sunt maxim 3 zile..ok mersi de raspunsuri.

Edit : Ok n-am sa mai zic nimic , mai ales cu jalnica mea implicare :)

Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 09 April 2014 - 05:44 PM

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14

am mai tinut eu serverul azi-noapte pana la ora 3...dupa ora 3 nu au mai fost playeri....eu zic dupa ora 12 sa lasati fy_snow ca e mai jucata...mai stau playeri cam 10-12 playeri pana pe la 3 ...in tot timpu asta am tinut doar snow...pentru ca erau putini playeri si d2_2x2 la un moment dat cand sau adunat mai multi

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Alex , eu ti-am dat PM cu niste lucruri si ti-am specificat clar ceva "PANA NU ITI ZIC EU ALTCEVA" . Lucrurile despre care vorbeam erau acolo de 2 saptamani insa niciunul "nu le-ati vazut" pana cand nu v-am zis eu personal. Nu inteleg de ce ai mai postat daca ti-am sus clar ce si cum , in fine.

Ai spus ca te ocupi personal de pagina de facebook , noi v-am dat mail si parola , restul era datoria voastra. Ca vroia Denisa sa va ajute era un bonus. Daca va interesa ati fi cautat-o , har domnului aveti multe modalitati de a ne contacta mai ales ca atat eu cat si Denisa suntem on cel putin pe steam si verificam forumul cel putin o data la jumatate de ora. Nu vrei sa incepem sa ne milogim de voi sa faceti aia si aia si aia?

Destul.

V-am spus sa va alegeti cu grija vorbele iar tu vi cu suferinte aici, am spus clar ca urmatorul care face asa ceva (mai ales fata de un owner) are remove indiferent de cine si ce nick are. Daca asta iti doresti , asta primesti.

Vrei owner si uite ce faci , si vorbesti de parca ar fi imperativ sa primesti , ma rog.

Vorbesti despre implicare , insa te rog spune-mi un singur admin care s-a implicat aici si nu a fost rasplatit , te rog spune-mi unul. Fiecare cu ce a putut.

Denisa plateste serverul asa ca face absolut ce si cum vrea.

Am spus si in regulament , a fi admin este un privilegiu. Acest privilegiu poate fi revocat in orice moment.

@Suiram , am spus clar niste lucruri in niste topicuri.  Daca este admin cu acces la cvar pe server la ora aia , da , daca nu .. NU. Nu mi-am batut degetelele pe tastatura asta de prost ca sa scriu toate rahaturile si toate situatiile.

Inca o data , atat eu cat si Denisa am fost ON pe steam ieri aproape toata ziua pana seara la 9+ , daca chiar vroiai sa o cauti si sa ii spui puteai sa o faci pe steam , puteai sa o faci in PM pe forum sau mesaj pe ts3 fiindca si acolo am fost on.

Deci care e "implicarea" ?

Ai tupeul sa o aduci pe Denisa intr-o discutie despre "implicare" ? Cine plateste serverul si drop-urile?

Era datoria ta / a voasta sa va implicati in aceasta pagina.

V-am dat gradul care il aveti cu un anumit motiv iar voi ce faceti? Veniti cu dinastea?

La inceput a fost Oxygen , care desi are moderator de 3 zile nici macar acum nu a cerut parola de la moderatori ca sa vada ce indatoriri are (pe langa ca are in jur de o ora zilnic jucata pe server si ar trebui sa-i dau -1 [ dar din nou  , are noroc cu Denisa] ). Acum vi tu cu suferintele tale la adresa ei , nici eu si nici ea nu iti permitem asa ceva.

Daca nu iti convine esti liber sa pleci.

Deci si prin urmare ->>

Oxygen o sa ramana fara accesul de pe forum din urmatoarele motive :

* avem nevoie de oameni care sa fie activi si pe server ca sa stie ce se intampla acolo , o ora pe zi nu este de ajuns.

* e a 4-a zi de cand are moderator si nici acum nu a cerut parola de la sectiunea dedicata lor.

* posteaza zilnic in banlist/ prezenta dar nu a vazut ca sunt topicuri inchis ale adminilor vechi care ar trebui mutate (dar de unde sa stie daca nu stie ce atributii are? )

ALex @ WILDZ , ai de ales intre suspend 3 zile si -1, te rog sa imi dai PM cu ce alegi . Daca crezi ca cei care se ocupa de acest server nu indeplinesc conditiile tale esti liber sa ne spui. Nu tinem pe nimeni cu forta aici.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 09 April 2014 - 06:02 PM

• Denisa ;x and IonutMihai like this

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi