Neata. Banat si interzis permanent pe server.

Discutii libere
Postat 08 April 2014 - 11:28 AM

Am terminat eu cu facultatea pe ziua de azi, deci o sa intru eu.
Alex, vezi cum faci sa ne apucam mai repede de aia, ca eu pe la 2, cel tarziu 3 o sa am niste treaba.
Ies si eu la o tigara si apoi intru. Daca aveti nevoie de ajutorul meu, cu cea mai mare placere!
- A. MeHigh ; likes this
Postat 08 April 2014 - 05:40 PM

# Salutare!
# In sfarsit am terminat cu toate "activitatile" pe ziua de azi si acum imi pot face timp si pentru server/forum
# Imi cer scuze ca nu am prea fost prezent astazi (trebuia sa va anunt)
O seara frumoasa!
Aceasta postare a fost editata de Oxygen;;: 08 April 2014 - 05:41 PM
- A. MeHigh ; likes this
Postat 08 April 2014 - 07:23 PM

Vad ca a facut cerere la recrutari, szisziog .
E un baiat matur, inteligent si care promite multe .. sper sa nu ma insel si in privinta lui.. ca sincer mi`a parut al dracu de rau de fiecare care am incercat sa`l aduc aici si a dat cu biciu`n balta ..
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 08 April 2014 - 07:24 PM
- A. MeHigh ; likes this
Postat 08 April 2014 - 07:38 PM

Vad ca a facut cerere la recrutari, szisziog .
E un baiat matur, inteligent si care promite multe .. sper sa nu ma insel si in privinta lui.. ca sincer mi`a parut al dracu de rau de fiecare care am incercat sa`l aduc aici si a dat cu biciu`n balta ..
E adus de tine?
Sa stiu daca ii dau helper sau administrator , se descurca cu amx? Stie sa recunoasca cu codat? Sa ma astept la server-ul banat ?
- ts! and A. MeHigh ; like this
Postat 08 April 2014 - 08:07 PM

Il stiu de pe server, nu`l cunosc personal.
Cum am zis, e promitator, dar te sfatuiesc sa`i dai momentan Helper . In functie de activitatea lui si de cum se descurca, poate lua si upgrade .
LE : utzu i need youuuu ! ) suna dubios
)
Fac aceeasi pasi ca si pana acum, aceleasi setari, imi da ca totul a decurs cu succes si la cateva secunde uite ce`mi apare, si in 10 secunde mi se inchide consola. Vreo idee ?
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 08 April 2014 - 08:24 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi