cred ca e de la server...ca sunt prea multi care au lag....

Discutii libere
Postat 07 April 2014 - 01:47 PM

Speram sa terminam azi pagina de facebook , sa adaugam si cateva poze si sa anuntam concursuri , am avea nevoie de cateva bannere , pentru a le posta acolo , nu am putut modifica numele deoarece imi spune ca acesta "wildz.cs16.ro" contine caractere invalide , dar am discutat cu utzu a zis ca v-a vorbii si el cu Verde , am lasat si eu mesaj privat lui Marquiz pe forum sa ne explice cum sa facem si noi numele !
Asteptam sa rezolvam , vom revenii cu detalii !
@Nu transformati acest topic intr-un chat va rugam , vi s-a transmis de atatea ori , daca aveti vreo nemultumire , nu ezitati sa postati la nemultumiri , iar acolo o sa vi se explice pe indelete..intr-adevar discutati probleme legate de server..dar este de ajuns un post si sa primiti un raspuns , puteti da like la raspuns daca a-ti fost lamurit in legatura cu problema !
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 07 April 2014 - 01:51 PM
Postat 07 April 2014 - 02:18 PM

La gradul co-owner , daca nu s-a dat up , se v-a pune din nou imunitate ?!
Nu , nu se va adauga imunitatea.Oricum nu aveti nevoie de ea.
cred ca e de la server...ca sunt prea multi care au lag....
Sunt multi straini , dati si voi ping in consola si vedeti care are lagul exagerati si dati kick , ASTA NU INSEAMNA SA LE DATI LA TOTI.
Nu cred ca este de la server , este EXACT acelasi ADDONSU , aceleasi PLUGINURI , deci exclus sa fie din cauza server-ului . Mie una imi merge foarte bine.
Speram sa terminam azi pagina de facebook , sa adaugam si cateva poze si sa anuntam concursuri , am avea nevoie de cateva bannere , pentru a le posta acolo , nu am putut modifica numele deoarece imi spune ca acesta "wildz.cs16.ro" contine caractere invalide , dar am discutat cu utzu a zis ca v-a vorbii si el cu Verde , am lasat si eu mesaj privat lui Marquiz pe forum sa ne explice cum sa facem si noi numele !
Legat de bannere , concursuri , poze si ce mai trebuie .. o sa ma ocup PERSONAL sau ts! , asa ca va rog frumos sa nu faceti niciun post , nu inca. Vreau sa fac niste posturi principale si niste anunturi si pe urma veti fi liberi sa faceti si voi posturi. Voi aveti treaba sa populati pagina .
Ma anuntati doar cand e gata cu numele.
Postat 07 April 2014 - 02:51 PM

Am jucat pe server , merge mai bine decat inainte. Nu este lag , deci este de la voi. Vad ca inca nu a picat serverul , sa ne anuntati daca mai pica.
Dati si voi un ping wildz.cs16.ro / tracert wildz.cs16.ro in cmd si vedeti despre ce e vorba.
- utzu and Denisa ;x like this
Postat 07 April 2014 - 03:36 PM

https://www.facebook...141254982711937
Cam aceasta este pagina noastra de facebook , trebuie sa adaugam niste poze momentan ! In rest totul este facut asa cum s-a zis !
Am o rugaminte la cei care au facebook sa adauge pagina si ei si sa dea un like si sa invite si alti prieteni !
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 07 April 2014 - 03:38 PM
- utzu and Asus. like this
Postat 07 April 2014 - 05:52 PM

Postat 07 April 2014 - 05:58 PM

Oricum pozele pe care le punem acum sunt provizorii pana maine cand vom lucra la pagina si o vom "imbogatii" cu anunturi si poze , totusi am rugamintea la voi cei care mai aveti facebook sa dati like la pagina si sa o distribuiti mai departe pe fb-ul vostru , asa vom atrage mai multe persoane/playeri pentru server
!
#ADdvencer , multumim mult pentru implicare !
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 07 April 2014 - 06:46 PM
- gabitza_man and ADdvencer like this
Postat 07 April 2014 - 07:03 PM

S`au scos accesele celor propusi la downgrade la conferinta ? Daca da, jasoN ala inca are acces, el nu stia absolut nimic de conferinta sau de remove`ul lui. E paralel cu forumul nostru, in schimb are fight`uri zilnic, aotw, sotw s.a.m.d.
Care il cunoasteti pe odc ( fost owner wild / co-owner wildz ) , un foarte bun admin si un om de incredere . Doar ce am vorbit cu el si din vorba in vorba am adus vorba de wildz, de wild, de faptul ca a renuntat acolo odata cu noua conducere ( cum de altfel au facut`o jumatate din ownerii care erau ) etc,etc . I`am zis ca mi`ar face o placere deosebita sa vina la noi si a acceptat. Are niste probleme vreo 2 saptamani pe la facultate si cand termina, o sa faca o cerere la noi. Denisa / ts! daca`l stiti, o sa ia legatura c voi personal .. iar daca nu`l stiti, "o sa`l adorati" )
Postat 07 April 2014 - 07:06 PM

Au plecat toti pentru ca a plecat noob , iar noul "fondator" e pe langa situatie . Va fi bine venit.
Da stiu , am uitat sa-i scot accesul lui Jason , i-am dat acum remove . Oricum eram sigura ca asa va fi pentru ca l-am mai avut pe vreo 2 servere si se muta din floare in floare sau nu intra deloc .
Postat 07 April 2014 - 07:41 PM

Eu i`am zis lui noob, ca nu a facut bine ce a facut .. ca taz e limitat, dar na .. trebuia sa il cumpere cineva.
Primul venit , primul servit . Asa am luat si eu wildz-u , am vorbit prima cu el ... insa zic eu ca am facut o treaba buna cu acest server.
Legat de wild , ideea e ca au fost anumite conditii cand a preluat ala server-ul , conditii care evident nu s-au respectat decat partial . Din pacate noob s-a retras si nu a vrut sa se duca de rapa toata munca lui / lor si numele / imaginea server-ului .. si uite cum s-a mai dus inca un server bun din comunitatea asta.
L:E: Evident fara butu de ts! si fara voi in niciun caz nu am fi ajuns aici
Prefer sa fim cativa si sa facem treaba buna ca pana acum , decat 100 si sa ne dam cap in cap .
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 07 April 2014 - 08:02 PM
- gabitza_man and SUITS like this
Postat 07 April 2014 - 11:16 PM

Cum sa faci 2300 lei din 2 lei ) Fericire pe colegul meu de camera, implicit si pe mine
))
Cred ca o s`o tinem in chefuri toata saptamana ) Doamne ajuta ! La mai multeeee !
LaterEdit : Am incercat e la ora 1 un snow, si vad ca da roade, din 4 insi am ajuns sa fim si 14. O sa las asa cu time 0 pana dimineata, vedem ce`o iesii. Am recuperat azi sambata pierduta
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 08 April 2014 - 12:20 AM
- utzu likes this
Postat 08 April 2014 - 08:10 AM

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi