Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

dpons @ WILDZ

dpons @ WILDZ

Power Member

• Membru
  • 78 posts
  • 10 topics
  • Joined 07-November 13
  • Country: Country Flag

Salutare, am revenit si eu pe aici , nu am putut fi activ nici cum ieri din cauza unor probleme, de azi sunt din nou activ, legat de server stiu ca eduard e un om de incredere si o sa faca tot ce e posibil pt a rezolva probleme, desigur in limita timpului disponibil

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

De o luna "rezolva" problema asta. Este inadmisibil ca un platitor sa nu primeasca un raspuns , macar , in care sa ii fie explicata problema.

Bine ai revenit.

Edited by ts!, 19 March 2014 - 05:05 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Sincer ma indoiesc , am 2 tickete care AU FOST INCHISE fara sa primesc NICIUN raspuns.

Stii ... nu m-ar fi deranjat sa imi zica .. uite nu stiu care e problema , nu stiu ce are. Insa sa inchizi un ticket fara sa oferi niciun raspuns e bataie de joc.

• ts! likes this

utzu

Ticket lasat lui Eduard `

Pe 23 este termenul de plata a server-ului , in functie de raspunsul lui Eduard .. voi plati sau nu server-ul.

Cu parere de rau , stiu ca am ajuns sus .. insa nu sunt bataia nimanui de joc. Dupa cum am zis si in ticket , alte servere de ce nu au aceasta problema ?!

Cu ce suntem noi mai "diferiti" sau mai prosti in cazul asta de fata !

Stii singura ce raspuns vei primi nu?

Si chiar daca va fi sa renunti el va spune ca se vor gasi altii sa il plateasca si se va vinde imediat, deoarece a fost o munca multa si serverul e unde e acum si are un plus la vanzare. E rusinos ca se ajunge la asa ceva dupa atata munca si atatia bani... dar din pacate asa e la noi! Sper sa nu se ajunga la asa ceva!

• A. MeHigh ; likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Sincer e bataie de joc , oricum voi vorbi cu cei de la krond daca Eduard nu imi ofera un raspuns.

• utzu, ts! and SUITS like this

dpons @ WILDZ

dpons @ WILDZ

Power Member

• Membru
  • 78 posts
  • 10 topics
  • Joined 07-November 13

Cred ca aceasta ar fi cea mai sigura cale de a rezolva problema in cazul in care eduard da dovada de nepasare. Cei de la krond stiu cel mai bine ce are serverul, si am o sigura frica: sunt multe persoane care au invidie si vor sa traga serverul in joc prin flood si alte chestii.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Cam de aceiasi parere sunt si eu , am observat ca in aceste zile cand am beneficiat de dropuri , au intrat mai multi admini dupa alte servere pe server-ul nostru ( unii interesandu-se de acest lucru ) , si sunt sigur ca au intrat pentru a vedea ce se intampla de avem mai mereu sv plin , eu zic ca le-am luat fata multor servere din aceasta comunitate si invidia era pe cale sa apara , iar altii sa faca "chestii murdare" in defavoarea noastra si am observat ca aceste "chestii" se intampla numai cand sv nostru este plin ( 31/31 , 32/32 ) , prin aceste chestii ma refer la server shutting down ! :)

Dar eu zic sa nu cedam si nici macar sa nu ne gandim la "a inchide server-ul" , nici prin cap sa nu ne treaca ! Eu vreau sa ducem server-ul si mai sus :> Si o sa a facem asta !

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 19 March 2014 - 09:29 PM.

• majestic K. and Andrei D. like this

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 posts
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

# Total de acord cu Alexandru

# Ar fi pacat sa inchidem acest server (mai ales acum, cand este atat de sus)

M-am atasat foarte repede aici.

WILDZ@4EVER

• A. MeHigh ; likes this

dpons @ WILDZ

dpons @ WILDZ

Power Member

• Membru
  • 78 posts
  • 10 topics
  • Joined 07-November 13

Desigur, la partea cu inchisul serverului ramane la latitudinea Denisei ce decizie o sa ia daca in continuare nu se va rezolva problema

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ei bine eu oricum am platit server-ul pe luna asta , asa ca ... insa asta nu inseamna ca nu pot face presiuni , mai ales cand este dreptul meu.

• ts!, majestic K. and A. MeHigh ; like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Am facut o prostie :))

Am banat din greseala alt jucator, cand am copiat numarul de la status .. l`am luat pe cel de sub el. Rog un owner sa ii dea unban, si`mi cer scuze de greseala. Serverul a fost plin de codati seara asta ( se vede in bann`listul meu ) si am fost cam singurel pe server .. s-au acumulat stresul, oboseala, s.a.m.d .

Rog un owner sa ii dea unban, chiar daca omul nu va veni cu o cerere de unbann. 

-----------------------------

Ban Information 
Name: F4wK3s 
IP: 82.79.64.178 
Reason: wall 
Unban Time: Permanent

-----------------------------

Multumesc pentru intelegere si scuze inca o data.

Ps : O sa postez banul, ca poate face cerere unban.

Edited by SUITS, 19 March 2014 - 11:38 PM.

Andrei D.

Andrei D.

Power Member

• Membru
  • 106 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-February 14

As dori sa fac si eu o mica precizare . Nu vreau sa primesc atentie prin acest post, doresc doar sa va spun celor care poate spuneti ca am dat o gramada de bani sa ajung co-owner si sa am vip si nu mai stiu ce, nu este adevarat am vrut doar sa ajut, sa ajunga serverul cat mai sus, o puteti intreba si pe Denisa ca am zis de prima data ca vreau sa ajut cat de mult posibil ! Nu vreau sa se simta nimeni in aceasta postare, am spus'o in general ! Multumesc :)

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

@ SUITS , amx_last ,amx_unban?  . L-am scos.

[CS16Bans] nobody :  unbanned F4wK3s [82.79.64.178] [Ban Reason: wall]

V-am rugat sa nu mai folositi comanda de ban folosind status id decat atunci cand esti absolut necesar...la fel si celelalte comenzi. Nu e greu sa scrii 3 litere dand TAB...

@Andrei D. , Multumim pentru ajutor. Noi am stabilit niste reguli aici , la fel cum ei ne-au ajutat cu activitatea lor + altele si au ajuns co owner , la fel ne-ai ajutat si tu. Sau mai bine zis , ati ajutat serverul.

Daca aud povesti de genul "a ajuns co - owner doar ca a dat bani" , primul care o va zice o sa zboare fara discutii. Da a dat bani , pentru a ajuta serverul si de asta a fost rasplatit. Oricum nu cred ca au fost discutii sau vor fi discutii de genul , chiar as ramane surprins.

La ora 7 , 14 oameni pe server :)) . Asta e nou.

• Andrei D. likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

As dori sa fac si eu o mica precizare . Nu vreau sa primesc atentie prin acest post, doresc doar sa va spun celor care poate spuneti ca am dat o gramada de bani sa ajung co-owner si sa am vip si nu mai stiu ce, nu este adevarat am vrut doar sa ajut, sa ajunga serverul cat mai sus, o puteti intreba si pe Denisa ca am zis de prima data ca vreau sa ajut cat de mult posibil ! Nu vreau sa se simta nimeni in aceasta postare, am spus'o in general ! Multumesc :)

Stiam ca se va ajunge si aici ..

In primul rand vreau sa intelegeti faptul ca Andrei D. a bagat 2 boosturi in valoare de 1 milion , acele boosturi ne-au ridicat server-ul foarte mult in rank-ul de la gametracker , fie ca vreti sa recunoateti si / sau sa fiti constienti ... acesta este adevarul.

In al doilea rand INDIFERENT de cati bani ar vrea X sau Y sa doneze , daca nu am incredere in persoana respectiva , nu accept donatiile. In privinta lui Andrei D. m-am informat de la cei de pe WILD. Andrei de la inceput a zis ca VREA SA AJUTE SERVER-UL.Am cazut de comun acord sa dea un boost lunar , insa eu i-am zis foarte clar CA DACA RESPECTA REGULAMENTUL SI SE IMPLICA CAT DE CAT , isi va castiga accesul care il are FARA sa mai dea acei bani lunar.

Boostul care l-a bagat aseara , l-a bagat pentru ca a vrut sa AJUTE.

In al treilea rand , in momentul in care A DONAT , v-am anuntat..si nu multi fondatori dau EXPLICATII pentru ceea ce fac pe server-ul lor , puteam foarte bine sa ii accept banii si sa nu va dau nici o explicatie , sa va treziti cu el pe server cu gradul de co-owner + moderator , insa acest lucru nu l-am facut si ati vazut foarte bine ca mereu v-am anuntat cand am dat un acces nou sau / si mai ales un acces cu grad mare.

De asemnea am spus foarte clar ca si el se va supune acelorasi reguli la care sunt obligati fiecare admin. Greseste - plateste .

• Andrei D. likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

@ SUITS amx_unban?  

Stiam ca se va ajunge si aici ..

In primul rand vreau sa intelegeti faptul ca Andrei D. a bagat 2 boosturi in valoare de 1 milion , acele boosturi ne-au ridicat server-ul foarte mult in rank-ul de la gametracker , fie ca vreti sa recunoateti si / sau sa fiti constienti ... acesta este adevarul.

In al doilea rand INDIFERENT de cati bani ar vrea X sau Y sa doneze , daca nu am incredere in persoana respectiva , nu accept donatiile. In privinta lui Andrei D. m-am informat de la cei de pe WILD. Andrei de la inceput a zis ca VREA SA AJUTE SERVER-UL.Am cazut de comun acord sa dea un boost lunar , insa eu i-am zis foarte clar CA DACA RESPECTA REGULAMENTUL SI SE IMPLICA CAT DE CAT , isi va castiga accesul care il are FARA sa mai dea acei bani lunar.

Boostul care l-a bagat aseara , l-a bagat pentru ca a vrut sa AJUTE.

In al treilea rand , in momentul in care A DONAT , v-am anuntat..si nu multi fondatori dau EXPLICATII pentru ceea ce fac pe server-ul lor , puteam foarte bine sa ii accept banii si sa nu va dau nici o explicatie , sa va treziti cu el pe server cu gradul de co-owner + moderator , insa acest lucru nu l-am facut si ati vazut foarte bine ca mereu v-am anuntat cand am dat un acces nou sau / si mai ales un acces cu grad mare.

De asemnea am spus foarte clar ca si el se va supune acelorasi reguli la care sunt obligati fiecare admin. Greseste - plateste .

@ts!, dupa cum stim cu totii nu avem dreptul sa dam unbann, doar ownerii fac acest lucru. Eu unul asa stiam, ba chiar mai mult .. nu mai stiu de unde dar stiam ca noi co-ownerii nu avem acces la unbann ( ca a fost scoasa comanda pentru noi, nu ca nu am avea acces ). Am gresit, v`am adus la cunostinta, desi puteam sa nu o fac .. oricum respectivul urma la demo, il suspectam si pe el de wall.

@Denisa . Cand Andrei a facut acel post, nu a facut referire la vreun acces de pe server .. doamne fereste toti ne bucuram ca e in Staff`ul nostru mai ales ca ne ajuta atat de mult. Cred ca toti l`am primit cu bratele deschise si am incercat sa`l integram repede. Eram pe server aseara cu el, cand "au sarit" vreo 2-3 playeri pe el, cu replici de genul : "e bine ca-ti da mami bani de-un joc" , "normal ca dai bine cu vip cand dai bani" s.a.m.d .. iar in momentul ala eu personal m`am luat de ei, explicandu`le ca daca tot sunt asa deranjati de VIP si nu si`l permit, se poate si castiga zilnic, sa intre pe forum sa se intereseze.. oamenii au tacut dupa. Asta a fost povestea, se poate vedea in log`s .. 

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

@ts!, dupa cum stim cu totii nu avem dreptul sa dam unbann, doar ownerii fac acest lucru. Eu unul asa stiam, ba chiar mai mult .. nu mai stiu de unde dar stiam ca noi co-ownerii nu avem acces la unbann ( ca a fost scoasa comanda pentru noi, nu ca nu am avea acces ). Am gresit, v`am adus la cunostinta, desi puteam sa nu o fac .. oricum respectivul urma la demo, il suspectam si pe el de wall.

@Denisa . Cand Andrei a facut acel post, nu a facut referire la vreun acces de pe server .. doamne fereste toti ne bucuram ca e in Staff`ul nostru mai ales ca ne ajuta atat de mult. Cred ca toti l`am primit cu bratele deschise si am incercat sa`l integram repede. Eram pe server aseara cu el, cand "au sarit" vreo 2-3 playeri pe el, cu replici de genul : "e bine ca-ti da mami bani de-un joc" , "normal ca dai bine cu vip cand dai bani" s.a.m.d .. iar in momentul ala eu personal m`am luat de ei, explicandu`le ca daca tot sunt asa deranjati de VIP si nu si`l permit, se poate si castiga zilnic, sa intre pe forum sa se intereseze.. oamenii au tacut dupa. Asta a fost povestea, se poate vedea in log`s .. 

Avand in vedere ca ai gresit dand banul , puteai sa il scoti. Nu m-am gandit ca trebuie sa scriu absolut toate cazurile si posibilitatile. Daca banezi din greseala alt jucator decat trebuie , poti sa scoti si singur banul , fara sa astepti ca un owner sa il scoata. Noi ne refeream strict la banurile date de ceilalti admini si cererile de unban. Puteai sa scoti banul si sa ne anunti dupa ce s-a intamplat. Ma rog , fapta e consumata deci polemicile nu-si au rostul.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Tinand cont ca postul a fost facut la staff only , la voi m,am referit.Nu am de gand sa visez ce se intampla pe server mereu , ts! este cel care verifica logurile si va purifica ( asta fie vorba intre noi:)) ).
Pe langa asta , Andrei nu a specificat niciunde despre cine este vorba SI nu am de gand sa merg la fiecare player in parte sa le explic care e situatia , asa ca am luat.o ca pe o generalizare la adresa voastra.
Eu una apreciez ajutorul lui , e greu sa intreti un server : hostu + dropuri , asa ca daca fiecare admin ar da 2 euro pe luna , ar fii altceva , insa eu nu oblig pe nimeni si de aceea sunt atat de revoltata pe cei care comenteaza la adresa celor care ajuta server.ul cu bani.

Edited by Denisa ;x, 20 March 2014 - 10:22 AM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

@ts, acum stiu pe viitor cum voi proceda. Multumesc de informare >:D<

@Denisa, mi se pare absolut normal, la fel as reactiona si eu. Eu doar mi`am permis sa dau reply, pentru ca am luat parte la discutia de pe server si am vrut sa explic cat de putin despre ce`i vorba. Nu cred ca e vreun acces din Staff`ul nostru care sa fie suparat de Andrei, ca doar n`a furat locul nimanui .. omul si`a castigat tot. Plus ca prezinta interes, joaca, sta pe forum, are grija de server. Corect ?

Edited by SUITS, 20 March 2014 - 10:25 AM.

• Andrei D. likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Ma bucur sincer ca ai postat .
Am o rugaminte la tine SUITS , eu sunt acum la faculta , te rog intra pe server si zi.mi cum merge ca am activat iar pluginurile.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Sunt de 2 harti pe server, alaturi de utzu .. a intrat putin si Suiram.

Serverul merge ok, nu se blocheaza, nu se sacadeaza, nu e lagg, deci de picat nu`i vorba. Merge foarte bine.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users