Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

START -> RUN -> CMD

Apesi pe butonul de START (jos stanga) , daca ai Windows7 scri la SEARCH : RUN si in casuta de la run scri CMD ,apoi iti va aparea COMMAND PROMPT-ul unde scri :

ping wildz.cs16.ro (si apesi enter)

iar dupa scri tracert wildz.cs16.ro (si apesi enter).

Print mai jos ->

anCQghX.jpg

BrHS7s7.jpg

aliU7w8.png

In mod normal , valorile ms-ului nu trebuie sa depaseasca 15-20 , la valori mai mari apare lag-ul. La tine ar trebui ca la un server sa ai 100+ ms sau sa nu poate contacta acel server. Vezi tu cand scri toate alea .

• Denisa ;x and SUITS like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu nu stiam unde sa scriu ping/tracert .

m9ox.png

qr2t.png

Nu prea seamana, vad ca am si erori eu .. sper sa ma poti ajuta.

LE : Inca ceva, care acum am observat. 

dk2v.png

Edited by SUITS, 10 March 2014 - 09:46 PM.

utzu

Nu inteleg ts! ce vrei sa fac ..

Se pare ca nu merge serverul in tot caminul.

Problema ta tine strict de internet.

incearca sa scrii asa in consola:

cl_cmdrate 30

cl_updaterate 30

rate 9999

fps_max 101

cl_allowdownload 1

cl_timedout 250

De asemenea daca ai router/wireless, ar fi bun un connec+disconnect la router. Problema principala e banda de internet!

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Dupa cum vezi in printurile postate de tine la ping iti apare 50% lossed , adica ai probleme legate de banda ta de internet in raport cu serverul ip la care incerci sa te conectezi. La fel si la tracert , observi ca iti apar niste "  * " in loc la un numar. Acel numar este timpul de raspuns intre serverele la care te conectezi pentru a ajunge la ip-ul serverului.

Avand in vedere ca esti la camin , ar putea fi o cauza faptul ca sunt prea multi conectati in acelas timp la router/wireless si in principiu banda nu poate face fata cererii. De asemenea poti avea restrictii la banda , puse de administrator (stiu cazuri).

Ca sa ma rezum , la fel cum a spus si utzu , problema este de la internetul tau si nu cred ca prea ai ce face decat sa astepti sa se rezolva (sunt perioade si perioade in care poate merge mai bine sau mai rau) sau este o problema de administrare.

IPX = internet packaging exchange.  Nu stiu o solutie pentru asa ceva , poate gasesti pe google si iti remediezi problema.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Se pare ca problema e alta..

Cei de la camin, au blocat toate jocurile care tin de internet .. gen cs, LOL, metin, etc .. 

Trebuie sa fac in asa fel incat sa ii pacalesc .. sa ma pot juca. O sa ma documentez, am inteles ca niste scriptere m`ar ajuta. 

Daca aveti alte idei, le astept cat mai repede .. 

Sunt blocate IP`urile sau ceva de genul, dar doar in jocuri .. :-? ..

Edited by SUITS, 11 March 2014 - 03:52 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Dupa cum vezi in printurile postate de tine la ping iti apare 50% lossed , adica ai probleme legate de banda ta de internet in raport cu serverul ip la care incerci sa te conectezi. La fel si la tracert , observi ca iti apar niste "  * " in loc la un numar. Acel numar este timpul de raspuns intre serverele la care te conectezi pentru a ajunge la ip-ul serverului.

Avand in vedere ca esti la camin , ar putea fi o cauza faptul ca sunt prea multi conectati in acelas timp la router/wireless si in principiu banda nu poate face fata cererii. De asemenea poti avea restrictii la banda , puse de administrator (stiu cazuri).

Ca sa ma rezum , la fel cum a spus si utzu , problema este de la internetul tau si nu cred ca prea ai ce face decat sa astepti sa se rezolva (sunt perioade si perioade in care poate merge mai bine sau mai rau) sau este o problema de administrare.

IPX = internet packaging exchange.  Nu stiu o solutie pentru asa ceva , poate gasesti pe google si iti remediezi problema.

Eu unul nu cred ca exista vreo rezolvare , din pacate. Nu vad cum ai putea trece de un "blocaj" fara ajutor unor hackeri eventual.

Edited by ts!, 11 March 2014 - 04:05 PM.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Deci ar fi cazul sa imi fac retragerea?  :|

Va anunt in 2-3 zile, o sa tot incerc sa rezolv cumva .. asta ar fi BOMBA pentru mine, sa nu mai pot juca cs, si sa nu mai pot face parte din aceasta familie  :|

Am inteles ca ar fi niste programe, care ar genera un IP fals .. sau ceva de genul .. care ulterior sa`mi permita sa joc. 

Chiar nu stie nimeni nimic ?

Edited by SUITS, 11 March 2014 - 06:06 PM.

• A. MeHigh ; likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

habar nu am suits

utzu

Deci ar fi cazul sa imi fac retragerea?  :|

Va anunt in 2-3 zile, o sa tot incerc sa rezolv cumva .. asta ar fi BOMBA pentru mine, sa nu mai pot juca cs, si sa nu mai pot face parte din aceasta familie  :|

Am inteles ca ar fi niste programe, care ar genera un IP fals .. sau ceva de genul .. care ulterior sa`mi permita sa joc. 

Chiar nu stie nimeni nimic ?

Exista un program sa poti schimba IP-ul un fake ip sa iti apara locatia in alta parte, dar se poate pune la o conexiune LAN nu la una proxy bazata pe o conexiune dial up nu broadband! Deci din pacate singura rezolvare e ori sa iti iei un stick de net, ori sa iei o placa de retea wireless si sa ai de la cine "fura" niste net!

• gabitza_man and SUITS like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Exista un program sa poti schimba IP-ul un fake ip sa iti apara locatia in alta parte, dar se poate pune la o conexiune LAN nu la una proxy bazata pe o conexiune dial up nu broadband! Deci din pacate singura rezolvare e ori sa iti iei un stick de net, ori sa iei o placa de retea wireless si sa ai de la cine "fura" niste net!

Am un wireless, nu ma ajuta cu nimic nu ?

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Wireless`ul te ajuta doar si numai daca ai de la cine "fura" , adica sa gasesti o retea fara parola. Chiar daca ai gasi o retea fara parola la care sa te conectezi , iti dai seama ca or sa fie inca 50 persoane pe langa conectati in acelas timp , deci probabil ai ajunge in acelas loc.

Indiferent ca iti bagi fake ip , tu prin aceasi retea de conectezi , deci nu te ajuta cu nimic. Singura "solutie" ar fi sa iti iei un stick de net cu o viteza bunicica prin care sa te conectezi. Nu iti sugerez sa iti cumperi 9daca este cazul) de la firmele de telefonie mobila.

Nu vad de ce trebuie sa te retragi , dar este decizia ta.

Ne pare rau pentru problemele cu internetul pe care le ai , speram sa se rezolve.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Nu vad de ce trebuie sa te retragi , dar este decizia ta.

Ne pare rau pentru problemele cu internetul pe care le ai , speram sa se rezolve.

Nu am zis ca ma retrag .. am zis ca asta ar fi ultima solutie. O sa fac tot ce`mi sta in putinta sa rezolv problema.. vad ca din ce caut si intreb, ar fi solutii .. am postat si pe la IT.

Cica pot sa fentez cumva ( cu proxxy ) .. eu sper sa rezolv.

Iti dai seama, ca mie imi pare cel mai rau nu? .. dar de renuntat NU SE PUNE PROBLEMA. O sa renunt atunci cand toti imi vor spune ca nu am nicio solutie. 

Cam cat m`ar costa un stick de net, mai ieftin, sau cu abonamentul cel mai mic? Ce viteza as avea? Cati gb/mb ? Daca as cumpara l`as tine doar cat ma joc cs si atat. 

Intr`o luna, cam cat as consuma doar pe cs? .. cu 3-4 ore zilnic? Aveti idee?

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Stick-ul de internet de obicei vine cu trafic nelimitat. Cele care au incluse 200/500/1000/5000 mb sunt o porcarie. Nu stiu cat ar putea consuma cs-ul , insa poti monitoriza asta.

Abonament la internet nu iti poti face fiindca stai in camin , iar eu unul nu cunosc nicio firma care sa dea DOAR stick-ul de internet fara un abonament in prealabil. Deci , ai putea sa iti pui in plus la abonamentul de acasa de internet (daca esti la RDS te costa 10 lei pe luna stick-ul de internet cu trafic nelimitat , nu stiu ce trafic are dar din cate stiu eu undeva la 2 mb download`ul , adica undeva la 10 mb trafic).

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Acasa am Romtelecom .. prin telefonie fixa, implicit modem.

Nu stiu daca a`ti observat, eram pe server acum cateva minute.. Am incercat un stick, cu 4GB trafic .. nu am putut sa fac nimic, mi se bloca, imi iesea din joc, etc. Imi aparea intr`un o eroare : "cl_chusanbvxkcc" nu mai stiu exact, dar dupa eroare ieseam de pe server ..

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu unul nu te-am vazut . Conteaza si semnalul pe care il receptionezi cu acel stick. Eroarea aia nu are legatura cu internetul..

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Dadusem edit, dar vad ca nu s`a salvat.

Da, la Vodafone, semnalul in camin nu sare de 2 liniute..

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Cam toate au semnal slab intreb pereti. Scopul lor este outdoor , not indoor.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Am mai gasit o solutie .. sa`mi fac telefonul modem si sa folosesc pe laptop internetul de pe el. Am in jur de 1,5 gb lunar. Aveti idee, in cat timp s`ar consuma, doar daca i`as folosii pentru counter-strike ( strict jocul ) ?

De fapt, o sa fac asta si vad eu traficul.. chiar sunt curios cat de mult imi mananca o ora de jucat cs.

Edited by SUITS, 12 March 2014 - 07:15 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Dat fiind faptul ca este boost activat , am rugamintea la voi sa dati kick la playerii spec si daca vedeti un jucator afk de mult timp (5 minute). De asemenea nu dati kick la 5 odata (in cazul in care sunt 5 jucatori afk). Le dati pe rand cand intra altcineva in loc.

De asemenea , am rugamintea la adminii care stiu ca nu stau la calculator timp de mai bine de jumatate de ora sa iasa de pe server si sa nu mai ramana spectator. OWNERII (SI DOAR OWNERII) isi rezerva dreptul de a va da kick in astfel de cazuri,

# Aceste lucruri se vor aplica doar si numai pe perioada boost-ului (adica 7 zile). Dupa vom intra in normal ca si pana acum.

L.E : Alex , ti-a furat careva avatarul :))Sh0ez^^

Edited by ts!, 12 March 2014 - 08:57 PM.

• Denisa ;x and Asd.Asd like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Si in completare:

Kick dati cand sunt 31/32 / 32/32 la cei care sunt spectatori / afk.

Daca sunteti 31 sau 32 pe server si sunt 5 spec , dati la 1 , 2 kick , asteptati sa intre , le dati si la restu kick.

L:E: Adica nu va apucati sa dati kick cand sunt 20+ pe server :))

Edited by Denisa ;x, 12 March 2014 - 08:23 PM.

• Asd.Asd likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users