Cum ziceam , eu vorbesc , eu aud. Mai devreme am spus sa va alegeti cu tact raspunsurile si sa cantariti bine ce urmeaza sa spuneti , ma rog . Eu unul nu ma mai bag ca o fac degeaba.
Alex , nici eu nu am fost de acord cu propunerea ta , aceleasi motive ti le-a dat Ionut , aceleasi motive au stat si la baza respingerii cererii.
Daca ai fi citit calumea poate ai fi inteles , nu dorim un CONCURS de ACTIVITATE ca sa dam UP , din moment ce deja dam UP pentru asta. Daca vroiai sa ti concursul separat , doar pentru mandria fiecarui admin nu era nicio problema.
Puteai intreba foarte frumos , daca nu ai inteles motivul respingerii propunerii , "Vreau sa ma lamuresc si eu , fara sa supar pe nimeni , daca se poate , de ce a fost respinsa propunerea mea?" si iti garantez ca iti dadeam raspunsuri si motive.
Daca ajungi sa zici ca din cauza divergentelor nu ti se accepta o propunere sau ca nu te suporta fiindca nu iti vorbesti , deja o iei pe alte cai care nu fac altceva decat sa iti faca tie rau.
Cred ca pana acum v-am dat toate motivele sa ne respectati si sa aveti incredere in noi si sa ne acceptati deciziile , indiferent cum sunt ele.
Iti multumim frumos pentru propunere si te asteptam si cu altele , insa daca faci la fel de fiecare data cand iti voi respinge o propunere mai bine nu o faci.
Iti mai repet o data , ACTIVITATEA PE SERVER deja este "premiata" si ultima oara cand am verificat eu , este obligatorie
.
L.E :
Btw, @ts! , vreau sa iesim la o cafea/bere/plimbare in 4, cum unde si cand putem? Sper ca o sa se poata, suntem oameni mari 
Vom vedea , momentan nu putem din cauza facultatii. Din ce oras sunteti ?
Aceasta postare a fost editata de ts!: 04 March 2014 - 08:55 PM