Salt la continut

Fotografie

Discutii libere

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
1624 replies to this topic

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
  • Country: Country Flag

Sincer nu stiu cum sa o mai dau ca sa fie bine , zi-mi ce sa fac ca sa fie armonie si asta am sa fac , si ti-am mai zis mai sus ca TE RESPECT ( si inclusiv si restul adminilor in egala masura ) ! Acum imi dau seama cand ai zis "nu te suport" ca a fost adevarat !

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 04 March 2014 - 08:12 PM

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Daa ..

Cu siguranta va veni si "Ziua iertarii" , este imposibil sa "colaborezi fara sa colaborezi", de asta sunt convins. Esti exact genul lui GGH, acelasi caracter il aveti :D .. ce ma fac eu cu voi doua nu stiu :))) ..

Btw, @ts! , vreau sa iesim la o cafea/bere/plimbare in 4, cum unde si cand putem? Sper ca o sa se poata, suntem oameni mari :D

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Eram sigur suta la mie ca nu o sa accepte denisa propunerea si ionut , mai intai cere detalii si ai sa te lamuresti eu organizam acest concurs la care  eu nu participam sau gabi era pentru cei care aveau pana in gradul GOD pe server , am si specificat gradul maxim care se va da va fi god  ! Oricum , eu am venit cu o idee , nu era necesar sa fie acceptata , dar in aceste circumstante normal ca nu a fost acceptata ! :-j

Am zis sa vin cu o propunere o idee , ceva nou , nici macar nu s-a inteles concursul , dar asta e , poate altceva pe viitor ! :)

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 04 March 2014 - 08:33 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Sincer nu stiu cum sa o mai dau ca sa fie bine , zi-mi ce sa fac ca sa fie armonie si asta am sa fac , si ti-am mai zis mai sus ca TE RESPECT ( si inclusiv si restul adminilor in egala masura ) ! Acum imi dau seama cand ai zis "nu te suport" ca a fost adevarat !

Daca nu te suportam , nu mai aveai acces pe acest server indiferent de cat de bun erai si in niciun caz nu iti dadeam co-owner.

Eram sigur suta la mie ca nu o sa accepte denisa propunerea si ionut , mai intai cere detalii si ai sa te lamuresti eu organizam acest concurs la care  eu nu participam sau gabi era pentru cei care aveau pana in gradul GOD pe server , am si specificat gradul maxim care se va da va fi god  ! Oricum , eu am venit cu o idee , nu era necesar sa fie acceptata , dar in aceste circumstante normal ca nu a fost acceptata ! :-j

Am zis sa vin cu o propunere o idee , ceva nou , nici macar nu s-a inteles concursul , dar asta e , poate altceva pe viitor ! :)

Vezi cum esti?!

Deci stai un pic , acum ar trebui sa fiu de acord cu ce zici doar pentru ca vai doamne tu interpretezi gresit?OMFG Deci fi atent Alex ca din acest moment ti-am dat block la toate posturile tale si o sa iti raspunda ts! la posturile tale , asta ca sa nu mai zici VAI DOAMNE , ti-am respins din cauza ca am ceva cu tine.

Da , m-a deranjat felul cum mi-ai vorbit , insa NU ITI PORT PICA , am zis CLAR mai sus DACA ESTI CAPABIL SA MA RESPECTI , NU AM NIMIC CU TINE SI NU O SA TE IGNOR .

Insa cand vii cu faze de genul , atunci imi pare sincer rau.

@ BTW

@ Concursul va fi saptamanal , iar adminul care va fi desemnat ca fiid cel mai activ in acea saptamana va beneficia de up timp tot de o saptamana , iar gradul maxim acordat va fi GOD ! Se va acorda UP in functie de gradul pe care il aveti pe server :)

DACA DOAR VOI VETI FI VOTATI , cine va primi up?!

Irelevant , nu imi raspunde . Cum ziceam si vorbesc la modul cel mai serios , eu din acest moment nu iti mai vad niciun post si nici nu mai am de gand sa o fac.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 04 March 2014 - 08:41 PM

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Cum ziceam , eu vorbesc , eu aud. Mai devreme am spus sa va alegeti cu tact raspunsurile si sa cantariti bine ce urmeaza sa spuneti , ma rog . Eu unul nu ma mai bag ca o fac degeaba.

Alex , nici eu nu am fost de acord cu propunerea ta , aceleasi motive ti le-a dat Ionut , aceleasi motive au stat si la baza respingerii cererii.

Daca ai fi citit calumea poate ai fi inteles , nu dorim un CONCURS de ACTIVITATE ca sa dam UP , din moment ce deja dam UP pentru asta. Daca vroiai sa ti concursul separat , doar pentru mandria fiecarui admin nu era nicio problema.

Puteai intreba foarte frumos , daca nu ai inteles motivul respingerii propunerii , "Vreau sa ma lamuresc si eu , fara sa supar pe nimeni , daca se poate , de ce a fost respinsa propunerea mea?" si iti garantez ca iti dadeam raspunsuri si motive.

Daca ajungi sa zici ca din cauza divergentelor nu ti se accepta o propunere sau ca nu te suporta fiindca nu iti vorbesti , deja o iei pe alte cai care nu fac altceva decat sa iti faca tie rau.

Cred ca pana acum v-am  dat toate motivele sa ne respectati si sa aveti incredere in noi si sa ne acceptati deciziile , indiferent cum sunt ele.

Iti multumim frumos pentru propunere si te asteptam si cu altele , insa daca faci la fel de fiecare data cand iti voi respinge o propunere mai bine nu o faci.

Iti mai repet o data , ACTIVITATEA PE SERVER deja este "premiata" si ultima oara cand am verificat eu , este obligatorie :).

L.E :

Btw, @ts! , vreau sa iesim la o cafea/bere/plimbare in 4, cum unde si cand putem? Sper ca o sa se poata, suntem oameni mari :D

Vom vedea , momentan nu putem din cauza facultatii. Din ce oras sunteti ?:P

Aceasta postare a fost editata de ts!: 04 March 2014 - 08:55 PM

• utzu, Denisa ;x and SUITS like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Vom vedea , momentan nu putem din cauza facultatii. Din ce oras sunteti ? :P

Ploiesti.

Studiem amandoi in Brasov. Voi?

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

In majoritatea  timpului Timisoara. Dar si prin Alba-Iulia si Sibiu.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Venim noi la Sibiu intr`un weekend. 

Stabilim un weekend si ne vedem, ne plimbam .. si asa vroiam sa mai mergem si noi prin Sibiu. Va pupam :*

LaterEdit : Astept si eu add pe mirificul facebook, de la voi doi. Totodata am aceasta rugaminte fata si de Alex si restul acceselor de aici care au placerea.

# Fb : Mihai Mms ( https://www.facebook.com/mihai.mms.9 )

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 04 March 2014 - 11:21 PM

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Eu am block pe facebook momentan :)), daca ai tu placerea de a-mi da add : https://www.facebook...i.alexandru.792 !

• SUITS likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Venim noi la Sibiu intr`un weekend. 

Stabilim un weekend si ne vedem, ne plimbam .. si asa vroiam sa mai mergem si noi prin Sibiu. Va pupam :*

LaterEdit : Astept si eu add pe mirificul facebook, de la voi doi. Totodata am aceasta rugaminte fata si de Alex si restul acceselor de aici care au placerea.

# Fb : Mihai Mms ( https://www.facebook.com/mihai.mms.9 )

Eu si ts! avem facebook-ul strict si doar pentru grupul de la facultate , asa ca nu o sa ne vezi pe noi pe facebook , nu este pentru noi asa ceva.

Nu se va intampla asta :) , credema si nu exagerez cand iti zic ca am peste 200 de cereri de prietenie si nu le-am dat accept la nimeni , inafara de cativa prieteni de la facultate .

L:E: Id de mess daca vrei nu se pune problema ( nu ca am sta si acolo tare mult ) , insa facebook exclus.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 04 March 2014 - 11:54 PM

• utzu likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

eu sunt din campina suits ,aproape de ploiesti

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Stiu gabi :) .. Alex e din Ploiesti .. cred ca`l si cunosc pe putoi :)))

• gabitza_man and A. MeHigh ; like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

:)))))) ce mica e lumea

• SUITS likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Insistent :))

i0SUJNA.jpg

• cLauDiu 1808 likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

:))  :))  ce tare  :))

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Al cui e?

Mie imi pare rau .. cred ca imi merg cel mai prost .. am si zis, asa e in camin. Seara daca vreau sa vad un film, pe orice site online, trebuie sa pun filmul la incarcat de la ora 9, ca sa ma uit si eu pe la 12 la el, si nici atunci nu`i incarcat complet.. Nu mai zic ca nu am acces la torent,filelist si pnm .. toate-s blocate.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Alex vad ca tu mai frecventezi sectia de Suveniruri , fa te rog o cerere si aici -> http://forum.cs16.ro...pentru-servere/

Mersi mult

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Si fac cu numele meu nu ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

A cerut t/c , acum am vazut , lasa ca am psd-ul si fac eu.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Da am observat , a lasat si el psd-ul acolo :D !

Edit : S-a inchis server-ul pentru cateva secunde ? :-?

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 05 March 2014 - 09:16 PM

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi