Salt la continut

Fotografie

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
221 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Nu mai cereti T/C la topicuri cand acestea nu sunt rezolvate. De unde pana unde ? Iar va grabiti sa luati decizii singuri?

De asemenea , niciun topic nu se va inchide de persoana care a fost reclamata (la reclamatii sau cereri unban sau in orice alt loc). Bagati la cap.

- Transmisiune in direct de la Denisa.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 06 March 2014 - 11:16 AM

• Denisa ;x and A. MeHigh ; like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Nu asta a fost intentia mea, nicidecum .. imi pare rau ca asa sunt inteles mereu. 

Daca asta ar fi fost intentia mea, nu ar mai fi existat unele posturi ( aici stii la care ma refer ) .

Poate ca am zis`o intr`o maniera mai aprinsa, fiindca sunt oarecum suparat .. de cele intamplate de dimineata. Nu va pot intelege de ce, pentru noi ( aici fac referire la mine, gabi si alex ), a`ti "actionat" asa, pentru un simplu jucator .. mai ales ca n`a fost ceva intentionat. ts! il avea postat la downgrade, cu motivele sale + exterminate. Pe server, am zis ce am inteles .. a fost mentionat ca raspuns la intrebarea mea, probabil chatul a fost folosit mai intens in secundele alea, atat de jucatori cat si de noi 3, si nu am putut vedea "riddle" sau cum ii zice .. A`ti dat in noi pentru "un Vaako" .. cand la fiecare din noi se pare ca a fost ceva neinteles ( toti 3 stiam cam acelasi lucru ). Sa nu mai zic ca la inceput si utzu credea la fel.

Am gresit, ca nu am luat legatura cu voi, sa intrebam care e situatia. Eu unul am intrebat pe server, mi s`a raspuns gresit in prima faza, iar apoi corect .. unde eu nu am mai apucat sa vad..

Nu inteleg, de ce nu a`ti putut fii mai ingaduitori, macar cu noi .. si pentru cine ? 

Corectitudinea se aplica in general, pentru oricine. Stiu asta, stiu ca sunteti extrem de corecti .. dar noi suntem "aia 6" .. eu unul asa stiam, si ma asteptam sa fim mai maleabili macar cu noi 5 ( ts, denisa, eu, gabi, alex ) - utzu nu face parte din poveste . 

Hai sa continuam discutia undeva pe la Staff, la locul potrivit.

PS: Eu nu inteleg de ce Alexx si Gabi, nu zic nimic .. desi cred ca ei au aceeasi parere.

PS: Nu intelegeti gresit acest post, va rog eu frumos. Odata ziceati ca va plac oamenii care zic ce ii deranjeaza, indiferent de consecinte. Eu unul nu o sa fac vreo prostie, stati linistiti, nu o sa fug de aici pentru asta .. doamne fereste .. dar macar lamuriti`ma si pe mine. Multumesc !

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 06 March 2014 - 01:51 PM

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Ce sa mai zic eu SUITS , crede-ma eu nici nu trebuia sa fiu in acesta discutie si sunt constient ca am gresit , deoarece m-am luat dupa anumite vorbe , nu stiu cum se intampla ca imi iese mereru totul gresit , nu stiu ce sa mai zic , de acum inainte nu ma mai iau dupa orice vorba pana nu stiu sigur ca e adevarata  si voi sta linistit in banca mea si o sa-mi vad de treaba mea , prefer sa nu mai lungesc discutia si sa o las asa , mentionez din punctul meu de vedere !

P.S. : Ar fi cazul sa nu o mai lungim cu toti deoarece mai rau va iesi , eu zic sa respectem ceea ce ne-a fost lasat in atributii si sfaturile pe care le-am primit dupa aceasta greseala ! Prefer ca dupa acest post sa nu ma mai implic in discutie ! Multumesc frumos pentru intelegere :)

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

@ Am mutat postul pentru a continua discutia intre noi , nu in vazul tuturor.

Bun , personal eu i-am zis la ts! ca nu ma mai bag in deciziile ce va au pe voi ( co - ownerii ) , in plin plan. I-am zis la ts! ca nu ma mai intereseaza si ca nu ma voi mai implica cand vine vorba de voi ( evident , s-a suparat ).

Am luat aceasta decizie deoarece am impresia ca aveti ceva personal cu mine , am incercat sa discut si cu tine suits si cu Alex , v-am strigat in repetate randuri pe server si nu m-ati bagat in seama ( erati la joc , deci nu puteti zice ca erati afk ) . Am inteles , imi "aplicati" acelasi tratament pe care vi l-am aplicat si eu din motive personale.

Singurul care are bunul simt sa ma salute de fiecare data cand intru pe server , este Gabi si are tot respectul meu.

ts! m-a rugat sa luam o decizie IMPREUNA in privinta acelui unban si i-am zis ca eu nu ma mai bag deoarece orice as zice tu sau Alex ziceti ca am ceva personal cu voi , ca deaia nu sunt de acord cu voi si multe alte discutii care fara sa vreau le-am prins pe server / forum.

In schimb i-am zis ca sunt satula sa aud scuze dintr-o parte in alta si cred ca din aceasta cauza a fost mai dura in privinta acelei decizii.

Tot ce poti sa faci este sa astepti raspunsul lui :)

@ O sa ma implic in continuare pe server / forum , server-ul nu se va inchide , insa in privinta voastra eu nu mai am de gand sa zic / fac nimic pentru ca in fata voastra nu am nici un cuvant. Sa fie clar , nu zic aceste lucruri la suparare sau nervi , chiar nu am nici una , nici alta ( asta ca sa nu mai imi aud vorbe ca vorbesc mereu si ma i-au mereu de voi DOAR cand sunt suparata sau nervoasa :)

• ts! likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

nu mai spun nimica ca am gresit asta este ,eu am crezut ca daca ia dat remove si exterminate nu mai are voie pe servar atat tot, greseala mea imi cer scuze

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Scuzaţi-mă că mă bag şi eu aiurea,dar nu cred că VaaKo era la prima abatere,din câte îmi aduc eu aminte avea un limbaj super urât

• gabitza_man likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Tot spuneti asta , insa niciunul nu aduceti dovezi. Nici cand era admin , ABSOLUT niciunu nu ati reclamat comportamentul lui :)

Noi ce ar trebui sa facem ?! Eu niciodata nu voi bana un player fara o dovada sau fara un motiv bine intemeiat .

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Scuza-ma ca ma bag atunci , vazand ca domnul gabi ti-a dat like la post. Explica-mi atunci de ce a primit PRO-uri de la ai nostrii doi moderator?

LINK CERERE

Si chiar daca nu ar fi la prima abatere , tot nu a injurat sau jignit pe nimeni. Nu pentru asta a primit remove sau ban. Keep up with the conversation.

@ SUITS , cum am spus , nu este datoria mea sa dau raportul la fiecare in parte. La fel si Denisa. Este datoria voastra sa va interesati de ce si cum. M-a deranjat la ce ai spus tu 3 lucruri : - cerand t/c la topic din partea lui Alex ; cerand exterminate din parte tuturor care au acces la comanda ; spunand clar si raspicat ca EU am fost cel care a cerut banarea lui permanenta.

Nu stiu ce sa mai fac ca sa ma fac inteles in privinta asta. Nu stiu ce legatura are utzu in toata povestea asta cand ti-am aratat din log ca el a inteles.

N-am de gand sa va intreb de fiecare data de 5 ori daca ati inteles ceva.

Cineva trebuia sa "plateasca" pentru greseala asta , chiar daca nu a fost intentionata. Si crede-ma , ca v-am lasat atat eu cat si Denisa in f multe momente si am intors capusorul la ce faceati / ziceati.

Nu mi s-a parut corect ca Alex sa fie singurul sanctionat pentru banul asta ***** dat fiind faptul ca practic lui i s-a cerut banarea lui Vaako din motive pe care inca nu le cunosc si nu reusesc sa le inteleg. Gabi , de ce nu l-ai banat tu daca asa a fost situatia?

Pe utzu nu are rost sa il aduceti in discutia si problema asta fiindca el nu a facut nimic.

Repet , este datoria voastra sa fiti atenti la chat. Daca nu stiti bine despre ce este vorba , intrebati , nu va mananca nimeni.

Am fost ingaduitor cu avertizarile. Noi tinem la dreptate si la dreptul fiecarui jucator , indiferent ca este admin sau nu.

Am decis sa va santionez pe toti 3 fiindca asa am considerat cel mai corect pentru toata lumea.

In felul asta o sa va ganditi de 2-3 ori inainte sa mai faceti o prostie , in grup :).

Nu stiu de ce va atacati atata , stiti..macar daca nu ati fi gresit , toti :). Este doar un warn , nimic mai mult.

Am tot lasat de la noi de fiecare data cand nu s-a ascultat ce am spus si nu s-a respectat regulamentul , atat pe forum cat si pe server. S-a trecut peste cuvantul nostru de multe ori si tot nu am facut nimic. Insa toate au o limita si am hotarat sa incepem cu sanctiunile.

Nu cred ca v-am cerut marea cu sarea si cred ca am fost corecti cu voi pana la capat.

Va respectam si va apreciem , pe toti , insa asta nu inseamna ca trebuie sa va permitem sa faceti orice sau sa ziceti orice.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 06 March 2014 - 03:14 PM

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ca sa nu mai zic ca ati dat PRO , dupa ce un owner a zis ca are exterminate-ul promis :) .

Da , m-a injurat pe mine si da tot eu i-am permis accesul pe server si DA tot eu i-am dat helper , INSA nu uitati un lucru : MEREU am acceptat / respins o cerere pe baza spuselor voastre :)

Toti care ati postat aici ati fost in sus legat de comportamentul lui care il are pe server , SUNT CONVINSA ca nu va referiti la faza cand m-a injurat pe mine si totusi pe niciunul nu l-am vazut sa semnaleze aceasta problema PANA AZI .

L:E:

P.S. : Ar fi cazul sa nu o mai lungim cu toti deoarece mai rau va iesi , eu zic sa respectem ceea ce ne-a fost lasat in atributii si sfaturile pe care le-am primit dupa aceasta greseala ! Prefer ca dupa acest post sa nu ma mai implic in discutie ! Multumesc frumos pentru intelegere :)

O vom lungi cat de mult este necesar , SUITS nu a inteles de ce s-a luat aceea decizie , este dreptul lui de a intreba.

Asta este si scopul acestui topic.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 06 March 2014 - 03:33 PM

• ts! likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ca o concluzie scurta pentru toata lumea, care mai citeste aici :

# Sunt 2 povesti diferite, prima este a mea - Am inteles gresit pe server despre cine era vorba, de unde si reply`ul meu la cererea respectiva. A doua este cea a lui Alex si gabi, unde urmatoarea seara, pe server l`au banat pe respectivul tot la fel, dintr`o confuzie de rahat.

Am fost sanctionati ca atare, fiind in datoria noastra de co-owneri sa stim/fim la subiect cu orice problema de fiecare data, si unde nu suntem siguri/nu stim intreaga poveste sa ne informam mai sus. Cu siguranta asta a fost ultima picatura din pahar ( in sensul bun ) si de acum innainte, vom gandi/actiona dupa ce vom trata problemele cu mai multa atentie si cu o informare/indrumare de mai sus ( ts/denisa ). Imi permit sa spun asta in numele tuturor, cu siguranta ca respectivii sunt in total de acord cu mine.

Legat de problemele noastre de cooperare/administrare al acestui server, stati linistiti totul pe viitor va decurge ca si pana acum, ba chiar cu mult mai multa atentie si profesionalism. 

# Aceasta fraza este pentru restul acceslor de aici, care poate inteleg altfel intamplarile si se asteapta la alte neintelegeri/certuri pe viitor, care ar schimba mersul acestui                  server.

Revenind la oile noastre, ts!, intotdeauna te`am respectat si te`am considerat ca pe un lider profesionist, corect si tot timpul in garda. Aceeasi parere o am si pe viitor, si nu se va schimba niciodata, voi fi de acord cu tine in tot ce tine de acest server. 

Denisa, tu pentru mine mi`ai fost mai mult decat un lider, intai ai incercat sa`mi fi prietena, m`ai sfatuit, m`ai ajutat si m`ai indrumat cand nu am stiut ce sa fac. Tot tu ai fost cea care ai avut incredere in mine la inceput, cand nu stiai "o boaba" despre mine, si nu am vrut sa te dezamagesc niciodata .. chiar daca am facut`o. De aici, intelegi si respectul meu care il am pentru tine, pe care l`am avut din prima noastra discutie. Nu se va schimba niciodata, in ciuda celor zise de tine, nu am nici`o ura pe tine, nu`ti intorc "rasplata" cum zici tu, pentru ce s`a intamplat in zilele tale mai rele.. cu totii avem, si fiecare se exteriorizeaza in felul lui, si in functie de situatie/situatiile aparute pe moment. INTELEGE te rog frumos, ca vreau sa pastrez acea legatura de colaborare cu tine, nu`mi doresc sa ne ignoram.

Alex si Gabi : Sunteti, cei mai buni admini pe care i`am intalnit vreodata pe aceasta comunitate si credeti`ma ca am intalnit SUTE ! Datorita voua, acest server este in stadiul in care este. S`a intamplat, a fost ceva "in masa" , dupa cum zicea Denisa, asa suntem noi, unde`i unu e si celalalt ( fie bine, fie rau ), desi s`a intamplat pe rand. Asa ne este scris noua, se pare. Pe viitor, o sa fim mult mai atenti. Poate facem intr`un fel sa avem si cate un numar de telefon, ca sa discutam exact la moment chestii de genul. Valabil si pentru ts! .. nu ar fi rau sa pastram o legatura, strict legata de server si doar de el si asa. Cred ca suntem oameni mari si putem face asta. 

Cum ziceam, acest post kilometric este ultimul pe aceasta tema. Ne cerem scuze de neplacerile provocate, dupa cum a`ti zis si voi n`au fost intentionate. Ne conformam sanctiunii ( e doar un amarat de warn, vorba lui ts! ) , si pe viitor vom avea mai multa grija asupra faptelor/vorbelor noastre.

Sper ca fiecare sa ma inteleaga, sper ca totul sa fie ca pana acum. Multumesc pentru atentie, multumesc pentru rabdarea de a citii acest post, si multumesc pentru intelegere in caz ca am mai gresit pe undeva, nu am stat sa il citesc de 2 ori. 

Acest post este rezultatul unei cafele lungi si bune, a vreo 2-3 tigari tari si a unei calmitati care mi`a fost data datorita lor. Am analizat de 2 ori tot, si acesta este rezultatul.

O zi buna, tuturor ! Multumesc inca odata !

• ts! and gabitza_man like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

[CS16Bans] markeloN~[95.65.113.23] ban time is up! [Ban Reason: STEAM_0]

Pe care l-a batut comanda ?!

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

eu cred ca nu iam dat ban

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

[01/03/2014 - 23:11:55] [Ionut] [Command: "amx_banip "markeloN~" 6813 STEAM_0:0:231863674 0 aim"]

Ionut, cine te-a invatat sa dai ban asa?

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Ştiu,scuzele mele,e o greşeală de săptămâna trecută,nu se va mai repeta.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

:)))))

Daca mai dati banuri gresite , anuntati un owner de acum inainte. Nu va da nimeni in cap cu nimic.

• Denisa ;x and gabitza_man like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

ionut unde nu sti intreaba de acum incolo, pe cine vrei tu nu conteaza sigur unu din noi iti va spune

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Deci m-am lasat batjocorit de aceasta persoana , n-am vrut sa iau o masura care sa ma faca sa-mi pierd gradul sau sa iau ban pe forum , martori imi sunt sRn ;x si SUITS !

Si vreau sa verificati si in logs sa vedeti cat si-a batut joc l-am avertizat de atatea ori  , i s-au permis prea multe ! Trebuia banat demult !

Cu toate ca a fost sanctionat de cateva ori !

Nu uitati ca din cauza lui am ajuns sa ne certam intre noi , intr-adevar fiecare cu partea lui de vina , inclusiv a mea :P Imi cer iertare pentru unele cuvinte ca stiu ca mai este si Denisa pe aici :)

2natb1y.jpg

2lxe2c1.jpg

voxsna.jpg

1zv6e0o.jpg

205bc74.jpg

2aj5hfc.jpg

nxlzlc.jpg

13zo8iu.jpg

Acesta este player-ul caruia i s-a permis sa joace pe server , am ales sa fiu batjocorit impreuna cu sRn ;x , i-am facut "jocul" , ca sa obtinem dovezi ! este alegerea voastra daca mai merita a juca pe server !

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 07 March 2014 - 12:42 AM

• SUITS and cLauDiu 1808 like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu m`am abtinut mult sa nu il banez. Cum ti`am zis si tie, eu nu rezistam o ora, sub batjocura lui. El vorbea de mine vad, desi nici nu eram pe server .. eu am apucat doar putin.

Nu stau acum sa expun aici, il rog frumos pe ts! sa verifice log`urile sa se convinga singur. 

Eu am apucat 10 minute cu el, si mi`a fost de ajuns sa ma scoata din sarite si sa`si bate joc cum vrea el de mine, amenintandu`ma cu warn`uri si toate vrejelile.

Repet, nu rezistam cat tine .. in niciun caz. Ai vazut doar, l`am atentionat, i`am dat gag 5 minute, dupa kick, si l`am instiintat ca urmeaza ban la urmatoarele jigniri, si a parasit serverul singur lasand o replica in urma de genul : " hai ca ies, vin mai tarziu sa`mi mai bat joc de voi " .

Imi pare rau, dar cu prima ocazie cand il vad pe server din partea mea are ban permanent.

@Alex, ti`as da un mare like, dar nu pot azi. Maine abia il primesti :)

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 07 March 2014 - 12:50 AM

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Ma puteam sa-l banez crede-ma la cate amenintari mi-a zis ca imi promite el ca o sa am ban pe forum si altele se pot vedea in logs  , n-am vrut sa-l banez nici macar 120 de minute , aici poate fi greseala mea , dar mi-o asum cu mandrie , am dovezi , este hotararea Denisei si a lui ts! acum :) si pe sRn ;x cate i-a zis si misto a facut de el , dar am vrut sa demonstrez ca nu ma pun la mintea lui ingusta si acum am dovezile necesare pentru a arata ownerilor si de a se lua o decizie finala zic eu in sfarsit ! :)

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 07 March 2014 - 01:11 AM

• cLauDiu 1808 likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

1. SUITS , ieri v-am spus sa nu va mai faceti dreptate singuri "il banez permanent cand il prind"

2. In calitatea voastra de admini , cred ca nu trebuie sa permiteti astfel de comportament pe server nimanui , nici pentru experimentele voastre.

3. SIncer deveniti si voi nesimtiti acum , cu parerea de rau. Nici eu si nici Denisa nu aveam de unde stii ca o sa faca asa ceva , dar iata-va aici aruncand noroi spre noi.

DA , NOI I-AM PERMIS SA JOACE , si care este problema? A fost decizia noastra.

Daca ma uit in log-uri si vad ca nu i-ati dat gag / kick ma jur ca pe voi o sa va sanctionez. Va luati de noi de parca noi am fi vinovati (in special de Denisa). Buun.

4. Alex , ti-a fost frica sa nu iti pierzi gradul???? Iti bati joc de mine? Pentru ce sa il pierzi? V-am dat noi in cap vreodata? Ati stat sa strangeti dovezi? Dar ce sunteti , politisti?

ATI FOST TOTI MARTORI ASEARA , cand l-am scos pe Vaako de pe server intr-un minut fara sa il banez si cand i-am spus ca o singura data daca mai zice PST la persoana nepotrivita LINK CU DOVADA , dar nu , probabil voi nu ati stiut , nu? NU ATI VAZUT.

M-ati scos din sarite acum. Victimizati de parca v-a bagat capul in pamant. NIMENI , ABSOLUT NIMENI nu v-a oprit sa luati decizia corecta. Sau trebuie sa va explicam si sa va desenam ce si cum sa faceti? Era de ajuns sa faci un print la discutie si sa-l banezi si nimeni nu va baga de vina.

Repet , din nou , aceasta discutie este doar vina voastra.

Da , Vaako a injurat-o pe Denisa si a primit exterminate. Dupa asta a facut cerere de admin unde ALEX SI GABI (gabi postase chiar si dupa ce am zis eu inainte ca pentru limbajul lui are exterminate de la mine) i-au dat PRO . Deci , cine e ipocrit acum? Din acel moment pana cand au aparut aceste poze Vaako nu a mai facut nimic (inafara ca m-a luat pe mine peste picior si a primit pentru asta exterminate) , asa ca lasa-ti aburelile cu "acesta este individul care joaca pe server".

VA REPET , in calitate de admin aveti accesul si datoria de a nu permite asemenea lucruri sa se intample. Dar ati preferat sa-l lasati O ORA? Ca sa ce? Sa veniti pe forum la NEMULTUMIRI? Care e nemultumirea? Ca joaca pe server? VOI ATI VRUT ASTA IN MOMENTUL CAND I-ATI DAT PRO LA CEREREA DE ADMIN DESI STIATI BINE CE A FACUT. Putin va pasat.

Deci sa ma fac inteles , pentru absolut toata lumea. Am schimbat foaia in acest moment , daca va place bine ...daca nu sunteti liberi.

Daca mai vad asa ceva , asa discutii si certuri aici , aveti cuvantul meu ca o sa va para rau pentru asta. Singurii vinovati pentru ce a facut Vaako sunteti voi , nu noi , dar multumim frumos :).

De asemenea , v-am tot reamintit , insa vad ca nu ne prea bagati in seama .. in special pe Denisa. Va reamintesc ca aici suntem doi owneri , nu unul singur. Din pacate pentru voi trebuie sa ascultati de amandoi , nu doar de unul.

Mie mi s-a umplut paharul asa ca va sugerez sa aveti grija. Poate aveti noroc mai mult la Denisa data viitoare.

Ne vom uita in log-uri si vom decide ce vom face in continuarea. Va multumim.

L.E : Si ca sa fiu CLAR. VOI INCA AVETI UN REGULAMENT DE RESPECTAT. Spune-ti ca a injurat , ca a amenintat , bun , care e pedeapsa pentru asta???!!!! De ce nu ati aplicat regulamentul? V-am dat in cap vreodata cand ati respectat regulamentul? EU CRED CA NU , dar totusi , veniti aici sa suferiti ca vai doamne ce a facut Vaako si vai doamne noi suntem sfinti si buni si nu ne intelege nimeni. REPET , v-am RUGAT in nenumarate randuri sa respectati regulamentul si veniti aici sa faceti ce? Ati inceput ieri cand v-am avertizat pentru ca l-ati banat degeaba dar vad ca nici acum nu ati inteles ca atunci a fost banat degeaba. Si acum ati zis hai ca il las o ora sa isi bata joc ca sa avem dovezi pentru "judecatori" . Multumim ca va bateti joc de noi in felul asta , poate inconstient :).

O sa ma uit cu Denisa in log-uri si aveti cuvantul meu ca daca unul din admini il provoaca cu absolut orice , o sa ..ii para rau :).

L.E 2 : Si ca sa ma fac inteles. Nu trebuie sa veniti cu dovezi ca un jucator incalca regulamnentul ca sa va permitem noi sa il banati. Se pare ca din toate discutiile de ieri nu ati inteles nimic. Ieri l-ati banat fara motiv crezand ca eu nu ii permit pe server , voi aveti obligatia de a va informa iar acum veniti cu suferinte aici cum ca este vina noastra ca el joaca pe server si ca si-a batut joc de voi (asta pana la proba contrarie).

Aceasta postare a fost editata de ts!: 07 March 2014 - 09:48 AM

• Denisa ;x likes this

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi