1. SUITS , ieri v-am spus sa nu va mai faceti dreptate singuri "il banez permanent cand il prind"
2. In calitatea voastra de admini , cred ca nu trebuie sa permiteti astfel de comportament pe server nimanui , nici pentru experimentele voastre.
3. SIncer deveniti si voi nesimtiti acum , cu parerea de rau. Nici eu si nici Denisa nu aveam de unde stii ca o sa faca asa ceva , dar iata-va aici aruncand noroi spre noi.
DA , NOI I-AM PERMIS SA JOACE , si care este problema? A fost decizia noastra.
Daca ma uit in log-uri si vad ca nu i-ati dat gag / kick ma jur ca pe voi o sa va sanctionez. Va luati de noi de parca noi am fi vinovati (in special de Denisa). Buun.
4. Alex , ti-a fost frica sa nu iti pierzi gradul???? Iti bati joc de mine? Pentru ce sa il pierzi? V-am dat noi in cap vreodata? Ati stat sa strangeti dovezi? Dar ce sunteti , politisti?
ATI FOST TOTI MARTORI ASEARA , cand l-am scos pe Vaako de pe server intr-un minut fara sa il banez si cand i-am spus ca o singura data daca mai zice PST la persoana nepotrivita LINK CU DOVADA , dar nu , probabil voi nu ati stiut , nu? NU ATI VAZUT.
M-ati scos din sarite acum. Victimizati de parca v-a bagat capul in pamant. NIMENI , ABSOLUT NIMENI nu v-a oprit sa luati decizia corecta. Sau trebuie sa va explicam si sa va desenam ce si cum sa faceti? Era de ajuns sa faci un print la discutie si sa-l banezi si nimeni nu va baga de vina.
Repet , din nou , aceasta discutie este doar vina voastra.
Da , Vaako a injurat-o pe Denisa si a primit exterminate. Dupa asta a facut cerere de admin unde ALEX SI GABI (gabi postase chiar si dupa ce am zis eu inainte ca pentru limbajul lui are exterminate de la mine) i-au dat PRO . Deci , cine e ipocrit acum? Din acel moment pana cand au aparut aceste poze Vaako nu a mai facut nimic (inafara ca m-a luat pe mine peste picior si a primit pentru asta exterminate) , asa ca lasa-ti aburelile cu "acesta este individul care joaca pe server".
VA REPET , in calitate de admin aveti accesul si datoria de a nu permite asemenea lucruri sa se intample. Dar ati preferat sa-l lasati O ORA? Ca sa ce? Sa veniti pe forum la NEMULTUMIRI? Care e nemultumirea? Ca joaca pe server? VOI ATI VRUT ASTA IN MOMENTUL CAND I-ATI DAT PRO LA CEREREA DE ADMIN DESI STIATI BINE CE A FACUT. Putin va pasat.
Deci sa ma fac inteles , pentru absolut toata lumea. Am schimbat foaia in acest moment , daca va place bine ...daca nu sunteti liberi.
Daca mai vad asa ceva , asa discutii si certuri aici , aveti cuvantul meu ca o sa va para rau pentru asta. Singurii vinovati pentru ce a facut Vaako sunteti voi , nu noi , dar multumim frumos
.
De asemenea , v-am tot reamintit , insa vad ca nu ne prea bagati in seama .. in special pe Denisa. Va reamintesc ca aici suntem doi owneri , nu unul singur. Din pacate pentru voi trebuie sa ascultati de amandoi , nu doar de unul.
Mie mi s-a umplut paharul asa ca va sugerez sa aveti grija. Poate aveti noroc mai mult la Denisa data viitoare.
Ne vom uita in log-uri si vom decide ce vom face in continuarea. Va multumim.
L.E : Si ca sa fiu CLAR. VOI INCA AVETI UN REGULAMENT DE RESPECTAT. Spune-ti ca a injurat , ca a amenintat , bun , care e pedeapsa pentru asta???!!!! De ce nu ati aplicat regulamentul? V-am dat in cap vreodata cand ati respectat regulamentul? EU CRED CA NU , dar totusi , veniti aici sa suferiti ca vai doamne ce a facut Vaako si vai doamne noi suntem sfinti si buni si nu ne intelege nimeni. REPET , v-am RUGAT in nenumarate randuri sa respectati regulamentul si veniti aici sa faceti ce? Ati inceput ieri cand v-am avertizat pentru ca l-ati banat degeaba dar vad ca nici acum nu ati inteles ca atunci a fost banat degeaba. Si acum ati zis hai ca il las o ora sa isi bata joc ca sa avem dovezi pentru "judecatori" . Multumim ca va bateti joc de noi in felul asta , poate inconstient
.
O sa ma uit cu Denisa in log-uri si aveti cuvantul meu ca daca unul din admini il provoaca cu absolut orice , o sa ..ii para rau
.
L.E 2 : Si ca sa ma fac inteles. Nu trebuie sa veniti cu dovezi ca un jucator incalca regulamnentul ca sa va permitem noi sa il banati. Se pare ca din toate discutiile de ieri nu ati inteles nimic. Ieri l-ati banat fara motiv crezand ca eu nu ii permit pe server , voi aveti obligatia de a va informa iar acum veniti cu suferinte aici cum ca este vina noastra ca el joaca pe server si ca si-a batut joc de voi (asta pana la proba contrarie).
Aceasta postare a fost editata de ts!: 07 March 2014 - 09:48 AM