Da , inteleg ca aseara s-a intamplat toata povestea , insa nu ai idee cati mb contine un logo de pe o zi pe alta si de aceea te-am rugat sa imi zici aproximativ la ce ora s-a intamplat cele relatate de tine ca sa pot verifica.Zici ca nu ai zis cu ura sau ca nu vrei sa ne ataci , insa eu asa am luat-o. Nu inteleg cum ai vrea sa o i-au cand tu zici :
Incerci sa iei atitudine in niste situatii complet aiurea
sau
Daca e s`o luam asa si facem pe superiorii hai s`o facem cum trebuie si sa fim corecti .
+ multe altele.
Cred ca se poate explica si in mod civilizat , la fel cum iti poti expune parerea frumos , nu sa arunci cu acuzatii in stanga si in dreapta.
In primul rand NU , in logs NU apare tot ce se intampla pe server [ daca vorbesti cu x sau y si se schimba harta NU APARE TOATA CONVERSATIA ] , daca dai ban cu #nr NU apare numele , ip-ul etc.
Mi se pare normal sa iti spui si versiunea ta , insa nu mi se pare normal sa o spui in felul cum ai zis-o , pentru ca noi nu putem stii exact ce s-a intamplat decat pe baza doveziilor voastre sau pe baza a ceea ce vedem in logs.
Eu una incerc sa multumesc pe fiecare in parte , nu sa fiu politist pe server / forum , insa se pare ca nicicum nu e bine.'
O zi buna