Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Da , inteleg ca aseara s-a intamplat toata povestea , insa nu ai idee cati mb contine un logo de pe o zi pe alta si de aceea te-am rugat sa imi zici aproximativ la ce ora s-a intamplat cele relatate de tine ca sa pot verifica.Zici ca nu ai zis cu ura sau ca nu vrei sa ne ataci , insa eu asa am luat-o. Nu inteleg cum ai vrea sa o i-au cand tu zici :

Incerci sa iei atitudine in niste situatii complet aiurea

sau

Daca e s`o luam asa si facem pe superiorii hai s`o facem cum trebuie si sa fim corecti .

+ multe altele.

Cred ca se poate explica si in mod civilizat , la fel cum iti poti expune parerea frumos , nu sa arunci cu acuzatii in stanga si in dreapta.

In primul rand NU , in logs NU apare tot ce se intampla pe server [ daca vorbesti cu x sau y si se schimba harta NU APARE TOATA CONVERSATIA ] , daca dai ban cu #nr NU apare numele , ip-ul etc.

Mi se pare normal sa iti spui si versiunea ta , insa nu mi se pare normal sa o spui in felul cum ai zis-o , pentru ca noi nu putem stii exact ce s-a intamplat decat pe baza doveziilor voastre sau pe baza a ceea ce vedem in logs.

Eu una incerc sa multumesc pe fiecare in parte , nu sa fiu politist pe server / forum , insa se pare ca nicicum nu e bine.'

O zi buna

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Poate ca am reactionat eu putin aiurea sau poate ca involuntar am atacat prin vorbele ( scrisele ) mele . Da, la a 10 a citire a postului meu , imi dau singur seama ca asta reiese .. desi oarecum intentiile mele au fost altele .. Imi cer scuze daca am deranjat cu acel post , n-a fost asta intentia .

Nu mai e nevoie sa cauti, timpul trece serverul merge . Mi`a trecut nebunia :) . Sorry inca o data . O zi faina !

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Suntem oameni , este normal sa gresim. Atata timp cat reusim sa discutam si sa rezolvam probleme care apar , totul va fii bine.

De aceea am facut acest topic :P

• SUITS likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Va rog eu sa scoateti armele automate: sg devine terorizant, intra toti copii frustrati cu coade, si fac 1000000000000000 de crime... 8-|

Puneti va rog la loc restrictia!

Armele automate sunt dezactivate.Extras din ftp ->

sg552 SG552 0
sg550 SG550 0

Sau tu te referi la arma g3sg1 G3SG1 1 [ awp`u automat ] ?!

utzu

Armele automate sunt dezactivate.Extras din ftp ->

Sau tu te referi la arma g3sg1 G3SG1 1 [ awp`u automat ] ?!

Da la awp-urile automate ca intra toti copii si se pun in cur si doar asa fac fraguri. Parerea mea e ca armele alea la fel ca Shield sunt o prostie.

Cine are de jucat joaca CS, mai ales e respawn mergi te zbati sa faci crime nu stai in cur cu arma. A zis ts ca le-a scos multumesc frumos!

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Au fost dezactivate ieri toate armele / awp-urile automate.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu va inteleg ma jur , deci cand e x sau y pe harta / textura dati slay / slap / kick toata harta pana cand se invata playerul respectiv minte , insa voi faceti EXACT acelasi lucru.

Va rog sa nu ma faceti ca o sa`l pun pe ts! si pe execut sa ia toate hartile la rand si sa blocheze acele zone , chiar nu vreau sa recurg la astfel de metode ... totusi nu mi se pare corect sa ii sanctionati pe playeri pentru lucrul acesta , iar voi sa faceti acest lucru.

Ce exemplu dam ?

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu n`am mai vrut sa postez asta ca iar ma lua lumea de "bad guy" :)))) dar na ! 

Ai un like de la mine :)

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu le dau direct remove ^^.

utzu

Nu va inteleg ma jur , deci cand e x sau y pe harta / textura dati slay / slap / kick toata harta pana cand se invata playerul respectiv minte , insa voi faceti EXACT acelasi lucru.

Va rog sa nu ma faceti ca o sa`l pun pe ts! si pe execut sa ia toate hartile la rand si sa blocheze acele zone , chiar nu vreau sa recurg la astfel de metode ... totusi nu mi se pare corect sa ii sanctionati pe playeri pentru lucrul acesta , iar voi sa faceti acest lucru.

Ce exemplu dam ?

Multi fac asta mai ales adminii cei noi... voteaza si gresit si multe altele. Ar trebui facuta o conferinta odata sa le explicam si sa ii ajutam pe cei ce au nevoie sa nu mai fie probleme!

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Prefer sa raman cu cativa admini care isi fac treaba , decat sa fie 20 si sa intre doar acei cativa.

Mai trebuie sa va reamintesc de redirecte ? http://forum.cs16.ro...tire-redirecte/

@ Ok , inteleg sunt persoane care nu pot tine , insa EU nu am de unde sa visez daca voi nu postati la SCUTIRE REDIRECTE.

@ Felicitari pentru persoanele care tin acele redirecte si vreau sa le multumesc pentru acest lucru.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Cu mare placere tin acele redirecte , oricum nu-mi afecteaza cu nimic jocul sau pc-ul , vreau sa avem un server frumos si disciplinat ! :D

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Se pare ca am pierdut jumatate de server in seara asta din cauza unui copil ***** , ca astfel nu pot sa-i zic.

De acum inainte nu voi mai da admine la oricine face cerere de admin , de acum incolo se vor da DOAR cei care au ore !

Imi cer scuze pentru aceste " neplaceri " , din pacate mai sunt si copii din astia scapati din jungla si nu avem ce sa le facem.

Sper sa ne revenim dupa aceasta cadere , deoarece a fost banat tot server-ul. Totodata am lasat ticket la owners claims pentru schimbarea parolei de la staff only si cu aceasta ocazie imediat vom da o serie de downgrade-uri si remove-uri.

O seara frumoasa !

Edited by Denisa ;x, 04 February 2014 - 10:22 PM.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Bine ca s-a rezolvat si s-a terminat totul bine , sper sa fie o lectie ce s-a intamplat in seara asta si sa nu se mai repete pe viitor ! :)

utzu

Se pare ca am pierdut jumatate de server in seara asta din cauza unui copil ***** , ca astfel nu pot sa-i zic.

De acum inainte nu voi mai da admine la oricine face cerere de admin , de acum incolo se vor da DOAR cei care au ore !

Imi cer scuze pentru aceste " neplaceri " , din pacate mai sunt si copii din astia scapati din jungla si nu avem ce sa le facem.

Sper sa ne revenim dupa aceasta cadere , deoarece a fost banat tot server-ul. Totodata am lasat ticket la owners claims pentru schimbarea parolei de la staff only si cu aceasta ocazie imediat vom da o serie de downgrade-uri si remove-uri.

O seara frumoasa !

Poate e si un lucru bun din toata chestia asta proasta. Ar trebui sa scoatem chestia cu steam = admin, orice copil socat cu steam obtine un grad maricel si nu e bine. Ar trebui sa dam pe ore si sa oferim grade mici si sa fie niste cerinte la cerere: Macar 16 ani. Le oferim helper, pt. a bana vor da voteban, e mai greu pt. ei, dar e mai sigur pt. noi. Asa nu se vor mai intampla chestii dinastea neplacute, iar maririle se vor da in functie de capacitatea si capabilitatea lui de a admina. Tot aici ar fi bine sa adaugam in regulament o chestie gen "ts e polar" si la cerere admin daca esti de acord cu regula si el sa raspunda cu acel raspuns "ts e polar" pt ca multi nu citesc acel regulament si se ajung la multe altele :) parerea mea

cLauDiu 1808

cLauDiu 1808

Power Member

• Membru
  • 117 posts
  • 14 topics
  • Joined 22-January 14

La 20 de ore grad HELPER Sau ADMINISTRATOR!

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Helper si atat

utzu

Helper si atat

- Nickname :

- Varsta:

- Experienta AMXX/CS:

- Timp jucat pe server:

- Timp disponibil zilnic :

- Cu ce ne poti ajuta :

- Vei participa la conferintele de pe TS3 : Da/Nu

- Ai citit regulamentul serverului (playeri si admin) ? : Da/Nu (ts e baza) 

- Te angajezi sa intri cel putin o data pe zi pe forum? : Da/Nu

Chestia cu ts e baza sau ce vreti voi sa fie inclusa in Regulament si sa se precizeze ca raspunsul la Ai citit regulamentul e acel raspuns, asa se vor da multi de gol pt. ca ei nu citesc regulamentul!

De asemenea ar fi bine un minim de 16 azi, si macar 15 ore ON, altii poate nu au 20 da merita o sansa cu precizarea ca daca fac 20 ore din momentul cand posteaza cererea in 24 ore primesc acces! E o parere a mea, sper sa fie una buna, pe alte servere a mers chestia asta, inainte cand eram si eu copil nu prea citeam regulamente si ma prins cnv cu aceasta intrebare :))

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Topicul acesta are alt scop decat discutiile actuale , asa ca va rog treceti cu aceste discutii la discutii intre admini sau la propuneri ^^.

Si ca sa iti raspund , da , asa vom face si o sa intreb fiecare admin in parte. Si se va schimba o data la 2 saptamani acel cuvant. Dar , daca ma gandesc mai bine , or sa fie 3 cuvinte cheie , ca sa fiu sigur ca se citeste tot , ce ziceti? Defapt , nu raspundeti , oricum asa fac >:) . Multumim pt idee :)) Salutari

• SHOUYI likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

As vrea si eu sa stiu de ce imi tot dispar orele si cei pe care i-am directionat de la evidenta Xhlds , in total trebuia sa am cam 15-16 ore la evidenta si vreo 100 si ceva de redirectionati , dar imi apa decat 8 , ieri mi-au aparut 90 redirectionati si azi pana la 8 seara 47 si acum iar imi apar decat 8 , as vrea sa stiu si eu care este problema :) !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users