Incerci sa iei atitudine in niste situatii complet aiurea . Daca tot imi dai mie warn , ia vezi tu si cine ii tot scotea banul "la secunda"
Am doar o singura intrebare , cum a scos PhenoO banul respectivului cand eu am pus acces la unban DOAR de la co-owneri si owneri?
Ceea ce zici tu este imposibil , ca sa nu mai zic ca am cautat in logs si acestea sunt comenzile care le-a tastat ->
[31/01/2014 - 22:39:19] [PhenoO] [Command: "amx_unban "]
[31/01/2014 - 22:39:23] [PhenoO] [Command: "amx_unban "]
1. Repet : ESTE IMPOSIBIL sa fii scos vreun ban . NIMENI inafara de CO-OWNERI si OWNERI , nu au acces.
2. Dupa cum vezi , a scris doar amx_unban , fara ip / steamid / nume.
Si eu astept sa-mi spui la ce ora s-au petrecut acele lucruri care le zici [ tu spunandu-i lui PhenoO ca ai demo si etc ] ca sa pot verifica. 
Inteleg ca nu ai mai luat un niciun warn pana acum , insa s-a schimbat conducerea , daca vechea conducere au considerat ca nu aveti nevoie de sanctiuni sau au trecut cu vederea la mai multe chestii , este strict problema lor. Ati fost informati si v-am rugat sa nu aveti impresia ca noi suntem ei.
Daca consideram ca ati gresit , va vom sanctiona , INSA o vom face conform regulamentului , nu de capul nostru si sincer la urma urmei e doar un avertisment verbal si doar un amarat de joc , nu inteleg de unde pana unde ai ajuns la concluzia ca NOI O FACEM PE SUPERIORII sau luam atitudine in situatii complet AIUREA.
Este foarte usor sa ne acuzi , insa sa te pui [ sa va puneti ] in locul nostru nu sunteti multi in stare sau sa va asumati responsabilitatea cand gresiti.
Repet ce a spus si ts! : de unde vroiai sa ne dam seama ca ACEL NUMAR , este playerul de care tu vorbesti?
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 01 February 2014 - 12:28 PM