Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

In primul rand vreau sa intelegeti ca acest topic NU este un topic de reclamatii .
Aici va puteti spune off-urile , nemultumirile  si/sau neplacerile privind timpul petrecut pe server / forum.Aveti insa grija la limbaj , orice jignire , injuratura va avea consecinte asupra gradului si jocului dumneavostra pe server.

Fara offtopic , postati doar daca va nemultumeste ceva !!

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ar fi necesar si un topic pentru ce ai zis mai jos . Vor aparea crede`ma divergente . 

In primul rand vreau sa intelegeti ca acest topic NU este un topic de reclamatii .

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu inteleg la ce te referi , topic de reclamatii exista.Aceasta metoda am aplicat-o pe fiecare server pe care l-am condus si credema ca a functionat.

Acum evident depinde si de persoanele implicate , eu nu voi sanctiona cei care isi vor spune parerea / nemultumirea civilizat , vreau sa intelegeti ca acest topic este separat de cel de reclamatii si repet : NU voi sanctiona pe nimeni daca postati aici ca pe o reclamatie.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Aici puteti spune tot ce nu va convine , intr-un mod civilizat. Referitor atat la server cat si la admini , topicuri sau stiu eu ce. Orice este legat de buna functionare a serverului si buna intelegere intre admini.

Insa nu veniti aici cu propuneri , propunerile le faceti in topicul destinat pt asa ceva.

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Cand sunteti mai multi admini pe server , va rog frumos intrebati-va intre voi si cadeti de comun acord in privinta hartiilor.

NU este o regula ,insa asta tine de respectul care il avem intre noi.

Multumesc

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Am rugamintea sa aveti , daca doriti , la avatar / semnatura / profil / "about page"  poze / inscrieri cu dns-ul serverului nostru.

• Denisa ;x and cLauDiu 1808 like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

De asemenea am rugamintea ca atunci cand dati PRO / CONTRA sa folositi logo-urile pe care le-am facut.

Le gasiti aici

cLauDiu 1808

cLauDiu 1808

Power Member

• Membru
  • 117 posts
  • 14 topics
  • Joined 22-January 14

Am rugamintea sa aveti , daca doriti , la avatar / semnatura / profil / "about page"  poze / inscrieri cu dns-ul serverului nostru.

Eu am la avatar wildz.cs16.ro forum/mess/skype/steam si semnatura !

• Denisa ;x and ts! like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Nume :Claudiu

Nick :|w0w|puK.xD

IP : 109.101.109.114

STEAM ID :-

Ora/data :29.01.2014 23:20

Harta :de_inferno

Adminul care ti-a dat ban :Asdgsd

Dovada print:  Untitled.jpg

Motiv :wall

Asd puteai sa faci ss omule....

iN LEGATURA CU ACEST BAN DACA AR FI MERS COMANDA DE AMX_SS , NU AR FI LUAT BAN , DAR EU N-AM SUNET NU SE AUDE BINE , BOXELE NU MERG SI LA CASTI NU SE AUDE BINE , iar daca comanda de amx_ss ar fi mers nu s-ar fi ajuns aici , am incercat mai intai sa fac ss , dar playerii imi tot dadeau pe U@ despre el , si ce puteam sa fac decat demo..iar eu daca nu auzeam la demo , mi s-a parut ca e wall ! Daca am gresit ma scuzati dar comanda de ss ar fi fost necesara sincer , nu s-ar fi ajuns la asa ceva ! :)

Si numele l-am pus asa deoarece in acel moment eram singur pe server ca admin , si sa nu ma recunoasca cei codati , erau vreo 3 pe care ma uitam , nu puteam face fata singur...!

Edited by Al3xx4ndru, 30 January 2014 - 03:13 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Nu stiu de ce te ataci Alex , nu te lua dupa ce zice cel caruia i-ai dat ban. Este omenesc sa gresim :). Cu totii gresim .

Nu trebuie sa iti cauti scuze sau explicatii ca ai gresit un ban , nu e un capat de lume. Mergi mai departe.

Nu cred ca ti-a bagat cineva de vina sau sa te ameninte cu scaunul electric :).

Iar la ce spui tu de SS , pot sa te contrazi si sa iti dau 1000 de motive.

Iti spun doar principalele . In primul rand , sunt destule wall-uri care tre de SS deci faci poze degeaba. In al 2-lea rand , daca jucatorul are aim (doar aim curat) ce faci? Tot SS ? N-o sa vezi nimic. In al 3-lea rand , cu SS-ul adminii tind sa devina comozi , in sensul ca se anunta un codat si gata se fac 5 poze si au rezolvat , si-au facut datoria de admin. Nu este chiar asa. Poate jucatorul este curat , dar e strain si nu stie ce sa faca sau nu are cum sa iti trimita pozele , atunci ce faci? In banezi? Pentru ce? Pentru ca este strain? Nu e corect.

Demo-ul ramane demo si cel mai sigur mod de a depista un codat. Nu iti sunt necesare mai mult de 2 minute (2 runde) ca sa iti dai seama daca are ceva sau nu. Asta pentru adminii cu experienta si cei familiarizati cu codurile.

Dupa mine SS-ul este  o solutie lejera de a zice , mi-am facut datoria. Mereu am fost contra SS-ului.

• SUITS likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Ma rog , dar daca faceam poze nu mai dadeam ban , nu mai erai obligat sa dai unban , v-am incurcat si pe voi si deaia zic.. !  bine ca s-a rezolvat !nici mi-e nu-mi place ss , ca am numai demo-uri pe forum :P , dar era bun pt ca nu mai dadeam banul aiurea , am terminat :)) !

utzu

Ma rog , dar daca faceam poze nu mai dadeam ban , nu mai erai obligat sa dai unban , v-am incurcat si pe voi si deaia zic.. !  bine ca s-a rezolvat !nici mi-e nu-mi place ss , ca am numai demo-uri pe forum :P , dar era bun pt ca nu mai dadeam banul aiurea , am terminat :)) !

Sa stii si tu ca wall-ul il prinzi mai bine pe DEMO, dupa cum zice si ts sunt fel de fel de anti-ss si chestii pe care nu le prinzi pe SS, mai ales daca plugin-ul e defectuos. Parerea mea e ca demo-ul e sfant, si chiar daca dureaza mai mult sa il prinzi, el nu se poate modifica si nu poate sa se ia de tine cand toti zic ca are cod, iar pozele e posibil sa fie okei si sa nu se observe dungile sau alte chestii si sa nu iti dai seama ca are anti-ss si in graba ii dai unbanned si el joaca la fel cu, COADE!

• SUITS likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

N-are imporanta ca ai dat sau nu ban. Daca gresesti 5% din banurile date tot e bine , ideea este sa nu fie mai multe banuri date gresit decat corect (in general ma refer , nu in special la tine).

Sa nu credeti ca taiem in carne cu avertismentele , insa vrem sa fiti cat mai atenti. Daca aveti o nelamurire in privinta unui jucator , decat sa il banati degeaba mai bine il lasati sa joace si postati demo-ul la Staff Only. Va garantez ca o sa rezolvam misterul in mod corect in cel putin 499 din 500 de cazuri :) .

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Sa stii si tu ca wall-ul il prinzi mai bine pe DEMO, dupa cum zice si ts sunt fel de fel de anti-ss si chestii pe care nu le prinzi pe SS, mai ales daca plugin-ul e defectuos. Parerea mea e ca demo-ul e sfant, si chiar daca dureaza mai mult sa il prinzi, el nu se poate modifica si nu poate sa se ia de tine cand toti zic ca are cod, iar pozele e posibil sa fie okei si sa nu se observe dungile sau alte chestii si sa nu iti dai seama ca are anti-ss si in graba ii dai unbanned si el joaca la fel cu, COADE!

Bai fratilor :))) , nu intelegeti ca si eu sunt de acord cu demo-ul , voi asta nu intelegeti , dar ma refer strict la acel player daca faceam ss nu gaseam ca are wall in poze si nu primea ban (ma refer strict la acel player , nu la toti) , asta trebuie sa intelegeti si tu utzule asta vreau sa intelegi ! Atat am avut de spus gata , ca deja s-au facut multe postul pe nimic :) !

Edited by Al3xx4ndru, 30 January 2014 - 08:10 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Tu nu intelegi ce am spus eu , nu conteaza ca zici de X sau de Y. Se aplica aceleasi lucruri care le-am spus :) .

utzu

Va rog eu sa scoateti armele automate: sg devine terorizant, intra toti copii frustrati cu coade, si fac 1000000000000000 de crime... 8-|

Puneti va rog la loc restrictia!

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Nick admin : SUITS

Tip avertisment : Avertisment verbal

Data expirarii : 07.02.2014

Motiv : reason for ban , prima abatere.

[31/01/2014 - 22:51:02] [SUITS] [Command: "amx_banip #5934 0 iesiacasa"]

Te`ai uitat si in bann`list innainte de a lua aceasta decizie ? Sau daca tot te`ai uitat in log`uri te`ai uitat si ceva mai sus ? 

Din bann`list :

Ban Information 

Incerci sa iei atitudine in niste situatii complet aiurea . Daca tot imi dai mie warn , ia vezi tu si cine ii tot scotea banul "la secunda" . El tot intra pe server , impreuna cu Adminul nostru Phenomen , si radeau impreuna , jigneau adminii si ii durea in c*r pe ei de banul meu . Cauta in log sa vezi ce frumos i`am explicat si lui pheno ca am demo`ul urcat pe forum si sa nu il mai lase sa joace . Omu` o tot tinea pe`a lui ca e prietenul lui si ca eu sunt inapt sau ceva de genul .. 

Astept sa lamuresti toata povestea asta si sa pui aici toata povestea din log`uri . 

Daca e s`o luam asa si facem pe superiorii hai s`o facem cum trebuie si sa fim corecti . Nu ma deranjeaza un amarat de avertisment verbal , dar e prima data cand iau asa ceva pe forumul asta / contul asta ( am mai avut unul si nu`l mai folosesc de mult , ca nu mai stiu datele ) . Am aprox 2 ani pe acest forum dar niciodata n`am avut nici o problema . Bun, unde ramasesem ? Daca tot te uiti in log`uri cauta si la altii cate bann`uri sunt date cu motiv 0 si cate`s date gresite ( altor jucatori , asta ca nu stiu sa foloseasca "status" ) . Second , tot ieri pe langa pozele facute de Advanced ala lui pheno , cauta si mai sus ce-a mai facut . El incerca comenzi pe server , zicand ca-i incepator ( voturi aiurea gen : amx_vote TUTUROR: noaptea deloc .. ilogic nu ? + multe altele ) . 

Te-as ruga sa clarifici totul si sa iei o decizie corecta in privinta tuturor si data viitoare te`as ruga sa fii mai atent la toata povestea . Multumesc pentru atentie !

Later edit : Am uitat sa zic , nu mi s-a parut normal sa fac pe spionul la greselile altora , dar tu daca tot faci ( mi se pare si normal , doar esti owner ) atunci fa cu toata lumea si ia deciziile corecte . 

Edited by SUITS, 01 February 2014 - 11:51 AM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

[31/01/2014 - 22:51:02] [SUITS] [Command: "amx_banip #5934 0 iesiacasa"]

1. #5943 nu imi pare un NUME . Nu am de unde sa ghicesc pe cine si cum banezi tu , clar?

2. Daca ai ceva de reprosat unui admin , ai forum sa o faci. Nu sa vi sa imi scoti mie sau Denisei ochisorii pentru problemele tale existentiale.

3. Am vazut ce comenzi a folosit pe server respectactabilul Advanced Kill. Am specificat si in warn ca fiind NOU aici , trec cu vederea. Am verificat mereu comenzile si log-urile.

4. Daca nu imi aduci dovezi cu acuzatiile care le faci , nu mai acuza pe nimeni. Nu este datoria mea sa va urmaresc fiecare miscare timp de 24 de ore. Avem si noi o viata si nu o sa o petrecem 24/24 7/7 pe server sau in log-uri. Ai ceva de obiectat? Ceva de reprosat? Esti invitatul meu. Daca nu ai vazut este un topic pentru reclamatii admini. Ce te-a oprit sa postezi acolo daca tot o faci aici , acum ?!

5. Crezi ca nu am luat decizia corecta? Nu este nicio problema. Nu ma intereseaza ca l-ai mai banat de 10 ori pe respectivul , nu am de unde sa stiu eu asta. Din moment ce tu dai BANIP cu NUMARUL DE LA STATUS , ca sa vezi. Probabil erau mai multi jucatori cu acelas nume , nu am de unde sa stiu , la fel cum nu am de unde sa visezi cine ar fi acel jucator si de ce a luat ban inafara de motivul care l-ai scris tu. Pentru acest simplu fapt ai luat AVERTISMENT DOAR , desi acum vazand ce ai postat trebuia sa respect eu regulamentul si sa iti dau warn. Data viitoare o sa stiu ce sa fac :)

Banurile date cu motiv "0" ce ai vrea sa fac? Sa le dau in cap ca i-a batut tastatura sau comanda de ban? Inainte nu erau avertismente , de cand le-am introdus am verificat si am actionat. Stai linistit ca nu am nevoie de indicatiile tale despre cum sa imi fac treburile pe aici. Din punctul meu de vedere ai gresit si punct. Nu am de unde sa visez ce faci tu si cui dai ban.
Valabil pentru toti , puneti motivele corecte la banuri.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Incerci sa iei atitudine in niste situatii complet aiurea . Daca tot imi dai mie warn , ia vezi tu si cine ii tot scotea banul "la secunda"

Am doar o singura intrebare , cum a scos PhenoO banul respectivului cand eu am pus acces la unban DOAR de la co-owneri si owneri?

Ceea ce zici tu este imposibil , ca sa nu mai zic ca am cautat in logs si acestea sunt comenzile care le-a tastat ->

[31/01/2014 - 22:39:19] [PhenoO] [Command: "amx_unban "]
[31/01/2014 - 22:39:23] [PhenoO] [Command: "amx_unban "]

1. Repet : ESTE IMPOSIBIL sa fii scos vreun ban . NIMENI inafara de CO-OWNERI si OWNERI , nu au acces.

2. Dupa cum vezi , a scris doar amx_unban , fara ip / steamid / nume.

Si eu astept sa-mi spui la ce ora s-au petrecut acele lucruri care le zici [ tu spunandu-i lui PhenoO ca ai demo si etc ] ca sa pot verifica. :)

Inteleg ca nu ai mai luat un niciun warn pana acum , insa s-a schimbat conducerea , daca vechea conducere au considerat ca nu aveti nevoie de sanctiuni sau au trecut cu vederea la mai multe chestii , este strict problema lor. Ati fost informati si v-am rugat sa nu aveti impresia ca noi suntem ei.

Daca consideram ca ati gresit , va vom sanctiona , INSA o vom face conform regulamentului , nu de capul nostru si sincer la urma urmei e doar un avertisment verbal si doar un amarat de joc , nu inteleg de unde pana unde ai ajuns la concluzia ca NOI O FACEM PE SUPERIORII sau luam atitudine in situatii complet AIUREA.

Este foarte usor sa ne acuzi , insa sa te pui [ sa va puneti ] in locul nostru nu sunteti multi in stare sau sa va asumati responsabilitatea cand gresiti.

Repet ce a spus si ts! : de unde vroiai sa ne dam seama ca ACEL NUMAR , este playerul de care tu vorbesti?

Edited by Denisa ;x, 01 February 2014 - 12:28 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ma gandeam ca in log`uri apare dupa un ban dat toata povestea ( lista completa , nick ,ip , etc ) .

Nu am zis cu ura ce am zis sau sa ma dau eu "grande" cum ai inteles tu ts . Doar am expus problema , ce si cum a fost . Nu e cazul de rclamatii .. doamne fereste ce ai inteles tu de acolo . Nu am reclamat si nici nu am urlat la nimeni .. am zis doar ce am avut de zis .

@denisa .. aseara s-a intamplat totul . Repet faptul ca i`am dat ban aluia .. "conform regulamentului" de 3 ori si tot intra iar a 4 a oara i-am dat cu motivul respectiv . 

Vad ca m`ati inteles total gresit . Nu am zis ca faceti pe superiorii in sensul rau , am zis doar ca faceti pe superiorii ( e datoria voastra sa faceti, doar sunteti owner ) si in cazul asta sa tratati problema corect , dupa ce`mi expun si eu parerea mea, relatand ce s-a intamplat de fapt ..

Nu o sa mai fac vreodata asa ceva, vad ca nu ma intelegeti si prima voastra impresie este ca va atac .. Multumesc . Nu mai e nevoie sa discutam pe tema aceasta, am inteles. Multumesc ca mi`ati acordat atentie si o zi faina ..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users