Salt la continut

Fotografie

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
  • Country: Country Flag

n-avem plugin-ul de shop, dar e o idee buna sa-l adaugam,

Sincer daca as vrea sa joc furien mod sau zombi ar fi o chiestie, dar daca e doar o data adica te-a spawnat ai cumparat hp ( sa zic ) dar o singura data nu in continuu, l-as incerca, dar daca face lag sau nu este folosit il scot.

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13
Pai in loc sa dai /camo o sa dai /shop si de acolo alegi CAMO.

Si mai adaugi si HP si ARMURA, probabil si o grenada (gen sa fie o grenada 4000$).

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Pai in loc sa dai /camo o sa dai /shop si de acolo alegi CAMO.

Si mai adaugi si HP si ARMURA, probabil si o grenada (gen sa fie o grenada 4000$).

Ar fi o idee buna,dar /camo sa ramana /camo

• gabitza_man likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Blinky, eu am plugin-ul acela de /shop dar contine doar un simplu meniu  :

1 . 100 HP - 8000 $

2 . 50 hp - 5000 $

3 . 10 hp - 1500 $ .

La mine pe server nu facea lag, insa nu stiu aici . Orice e posibil .

Voi adauga acum acel plugin, /ct, /t .

• da_silva, gabitza_man and marcuskoze like this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Hai cu pluginul ala (/spec /ct /t) ca fac icter cu bugurile de la amx_spec si /respawn si retry si...

Daca merge ai fi un inger salvator

Aceasta postare a fost editata de marcuskoze: 13 September 2014 - 07:14 PM

• gabitza_man likes this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Blinky, eu am plugin-ul acela de /shop dar contine doar un simplu meniu  :

1 . 100 HP - 8000 $

2 . 50 hp - 5000 $

3 . 10 hp - 1500 $ .

La mine pe server nu facea lag, insa nu stiu aici . Orice e posibil .

Minnie , nu poti pune mai mult hp ?Vreau sa zic ca 100 Hp la 8000 pare super mult , mai bine faci 3 kill's hs si ai 120 , pare mai convenabil mult mai mult hp.. :D Pe un server am vazut asa : 16000$ - 800 hp , 12000$ - 600 hp , 8000$ - 400 hp , etc :D

Gaby. @ CS16

Gaby. @ CS16

Member

• Membru
  • 13 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 11-September 14

Minnie , nu poti pune mai mult hp ?Vreau sa zic ca 100 Hp la 8000 pare super mult , mai bine faci 3 kill's hs si ai 120 , pare mai convenabil mult mai mult hp.. :D Pe un server am vazut asa : 16000$ - 800 hp , 12000$ - 600 hp , 8000$ - 400 hp , etc :D

pro .. mi se pare buna  ideea asta..

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 Postari:
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Eu as vrea sa se bage awp pe bani , de ex 5000 , majoritatea care ia-u awp se pun in fund si stau la panda...

• SHOUYI, gabitza_man and marcuskoze like this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Eu as vrea sa se bage awp pe bani , de ex 5000 , majoritatea care ia-u awp se pun in fund si stau la panda...

Contra,fiecare joaca in orice mod doreste,deja au fost scoase awp-urile automate
Si da,zic asta pentru ca sunt awp-ist

800 hp? LOL
Nu cred ca o sa fie vreodata asa ceva la noi :)
Deci,contra

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Tu iti dai seama ce as putea eu sa fac cu 800 hp, skill si vip? :))))

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Nu schimbam hp-ul, nu vad logica . 

Daca vreti plugin-ul respectiv, e bine, daca nu, iar e bine . 

Am adaugat plugin-ul de /spec, /ct si /t, la toti . Admini, slot, playeri. Nu am intalnit nici-un bug momentan . 

Comenziile sunt cele stiute . 

Spectator - /spec

Terrorist - /t

Counter - /ct 

Daca gasiti vre-un bug, va rog sa ma contactati . Am stat si am cautat si am incercat multe, insa acesta il vad mai folositor . 

L-am testat, insa nu am vazut nici-un bug, nici cand te pui spec si dupa doresti sa te pui la o echipa, nici invers . 

Aceasta postare a fost editata de Minnie: 15 September 2014 - 12:13 AM

• Asus., da_silva, SHOUYI and 1 other like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

E bug, te pui spec si dupaia T/CT si te invie cu BUG (fara tinta si nu poti sa schimbi arma). + ca te da fara meniul de la /guns.

Edit:

image.png

Arata cam asa, n-am tinta, n-am meniul de arme (1,2,3,4 cand apas nu se intampla nimic, ar trebuii sa apara sus langa radar). Nu-mi apare nici HP, nici armura, nici timeround ala de pe mijloc, si banii is mai sus cu putin decat ar trebuii, trebuia sa fie jos de tot.

Aceasta postare a fost editata de Blinky: 15 September 2014 - 09:48 AM

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

E bug, te pui spec si dupaia T/CT si te invie cu BUG (fara tinta si nu poti sa schimbi arma). + ca te da fara meniul de la /guns.

Edit:

image.png

Arata cam asa, n-am tinta, n-am meniul de arme (1,2,3,4 cand apas nu se intampla nimic, ar trebuii sa apara sus langa radar). Nu-mi apare nici HP, nici armura, nici timeround ala de pe mijloc, si banii is mai sus cu putin decat ar trebuii, trebuia sa fie jos de tot.

Ciudat. Mie nu-mi face probleme.
Then, scoatem si ramaneti cu comenziile amx_ct nume / amx_t nume / amx_spec nume. Voi reintroduce acel plugin, si gata.
  • da_silva, Vallentin and Hassan92 like this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Hehe... iar vin cu propuneri indecente   ;))

In primul rand multumesc din nou lui Minnie pentru eforturile depuse cu pluginurile /spec /ct /t, o comoara ce sa mai...  :-bd

Si acum... Solicit permisiunea de a deschide o noua sectiune (nu topic...) sub sectiunea "Admins Zone" cu denumirea "Start admin", in care doresc sa preiau diversele topicuri de tip "tutorial" si "particularitati accese wildz" de la noi si din alte surse si sa le transpun intr-un mod ceva mai clar, formatate mai bine, eventual adaptat textele sa fie cat mai concise, in topicuri dedicate fiecarui subiect. Consider ca topicurile actuale de la noi sunt utile insa par ca au fost redactate in graba si vreau sa repar asta, plus ca mi se par ratacite printre alte topicuri cu alta tematica si e destul de usor sa le sari cu vederea.

Indiferent de raspunsuri, va pupa marcus. Memento vivi!

----

Comentarii:

----

Consider ca nu este necesar sa discutam in detaliu despre scolarizarea unui nou administrator. Aceste lucruri trebuie sa fie cat mai discrete pentru a nu se da dovada de lipsa de profesionalism. Sunt suficiente cele doua topic-uri deschise la staff only (comenzi principale + tipuri de coduri). Important este ca noul administrator sa isi dea interesul, sa ne caute pentru noi sfaturi/pareri, nu cred ca noi trebuie sa-i cautam pe el. Noi ne facem datoria cu acele topic-uri, daca el nu se intereseaza, nu este problema noasta. Noi trebuie sa fim dispusi sa-i ajutam cu orice stim si sa-i tratam corespunzator.

Motivul pentru care am lansat propunerea este de a avea o baza teoretica, cat mai bine organizata si redactata, destinata adminilor care vor sa participe la mentinerea serverului, dar care poate nu au foarte mare experienta in domeniu si vor sa invete. Cum spuneam, dupa acceptare in echipa ideea era ca omul sa fie anuntat de existenta sectiunii respective, in caz ca are nevoie. Ca o paranteza, eu cand am depus cererea nu aveam nici cea mai mica experienta, dar am vrut sa ajut (frustrat de codati) in masura in care mi se poate acorda sansa si sprijin; am primit sansa, insa nu m-au ocolit gafe precum banip cu argumentele pentru addban si altele de gen..  Din moment ce am avea acea sectiune dedicata "scolarizarii", cred ca s-ar reduce nevoia de a "deranja" ceilalti admini, eventual doar pentru rare confirmari. Faptul ca-i spui unuia fara experienta sa foloseasca amx_help sau ii dai ca exemplu pe chat o comanda scrisa la repezeala cu niscaiva erori pot duce la gafe (care ii pot afecta incepatorului increderea in sine si probabil il vor impinge la retragere, in conditiile in care poate omul chiar e pasionat si interesat).
Vroiam doar sa-i ajut pe ce neexperimentati sa creasca in comunitatea noastra cu cat mai putine probleme :)

----
2 voturi contra / 1 vot pro
Concluzie: nu se va crea sectiunea propusa.

Aceasta postare a fost editata de marcuskoze: 17 September 2014 - 09:53 PM

• Minnie, SHOUYI, gabitza_man and 1 other like this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Pro
Dacă ai nevoie de ceva ajutor..nu ezita să îmi dai pm

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Consider ca nu este necesar sa discutam in detaliu despre scolarizarea unui nou administrator. Aceste lucruri trebuie sa fie cat mai discrete pentru a nu se da dovada de lipsa de profesionalism. Sunt suficiente cele doua topic-uri deschise la staff only (comenzi principale + tipuri de coduri). Important este ca noul administrator sa isi dea interesul, sa ne caute pentru noi sfaturi/pareri, nu cred ca noi trebuie sa-i cautam pe el. Noi ne facem datoria cu acele topic-uri, daca el nu se intereseaza, nu este problema noasta. Noi trebuie sa fim dispusi sa-i ajutam cu orice stim si sa-i tratam corespunzator.

• gabitza_man likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 Postari:
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Oricum cred ca mai is uni administratori care mai intreaba pe server de comenzi , nu se obosesc sa caute pe forum. Cel putin asa faceam eu la inceput :D .

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi