Salt la continut

Fotografie

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13
  • Country: Country Flag

M-ai umplut de lamuriri.

Edit:

Am gasit bug-ul care pica serverul (cel cu spec)

1- Alegi M pentru a alege o echipa.
2- Nu alegi nici un caracter
3- Scrii in consola "say /spec"
4- Inchizi consola si alegi un caracter.
5- Serveru' pica.

Bug-ul era de la ultimate_spec.amxx dupa cum stim (ideea ca plugin-ul e facut de danzet, care face numa' pluginuri de toata "frumusetea")

Propunere:

Inlocuire ultimate_spec.amxx cu urmatorul plugin:

Spoiler

Amxx: http://www7.zippysha...30245/file.html

Sau alta varianta mai simpla ar fi activarea comenzii /respawn, nu stiu din ce plugin este, dar merge folosit asta:

Spoiler

Aceasta postare a fost editata de Blinky: 30 August 2014 - 10:37 PM

• Vallentin, SUITS, v_1 Red and 2 others like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 Postari:
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Am o propunere pt o mapa de schimbat :

Sa schimbam cs_militia [20 slots] in cs_militia_32 [32 slots] http://fisierulmeu.r...tia-32-bsp.html

Edit : Daca se intampla ceva imi asum greseala . :))

Aceasta postare a fost editata de Vallentin: 31 August 2014 - 04:12 PM

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

M-ai umplut de lamuriri.

Edit:

Am gasit bug-ul care pica serverul (cel cu spec)

Bug-ul era de la ultimate_spec.amxx dupa cum stim (ideea ca plugin-ul e facut de danzet, care face numa' pluginuri de toata "frumusetea")

Propunere:

Inlocuire ultimate_spec.amxx cu urmatorul plugin:

Spoiler

Amxx: http://www7.zippysha...30245/file.html

Sau alta varianta mai simpla ar fi activarea comenzii /respawn, nu stiu din ce plugin este, dar merge folosit asta:

Spoiler

Blinky, ai fost la sedinta cumva ?! Am spus clar ca am dezactivat plugin-ul de /spec din cauza unui bug, si din cauza ca pica server-ul, unde erai ?

V-am zis si v-am intrebat " Va puteti descurca cu amx_spec ?! mi s-a raspuns cu DA . Daca-mi spuneati atunci, eu rezolvam problema si cautam alta varianta .

Il voi adauga imediat .

In legatura cu celalalt plugin, /respawn, l-am compilat si am facut rost de .amxx .

Vom vedea acum ce va iesii .

Am o propunere pt o mapa de schimbat : Sa schimbam cs_militia [20 slots] in cs_militia_32 [32 slots] http://fisierulmeu.r...tia-32-bsp.html

Adaugata . Numa daca da erori, tu esti de vina ! :)) ca tu ai ales site-ul .

• da_silva, Vallentin, SUITS and 1 other like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

N-am fost, de aia am spus "Am auzit ca". Daca eram acolo, iti ziceam de atunci. -__-

Propunere: Adaugare model la VIP ?

Aceasta postare a fost editata de Blinky: 02 September 2014 - 09:31 AM

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

N-am fost, de aia am spus "Am auzit ca". Daca eram acolo, iti ziceam de atunci. -__-

Propunere: Adaugare model la VIP ?

Nu are rost. Am patit asa, si din cauza modelelor, majoritatea serverelor pica din senin.
  • s0ul, da_silva, Blinky and 1 other like this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13
Propun ca la fiecare hs dat de un jucator,sa primeasca cate o grenada iar toate armele sa fie full,si tot aici,la hs sa se puna 500$ iar la kill normal 300$. Zic eu ca am atrage atentia , ar fii mai frumos iar serverul ar fii cu ceva unic si asta ar face sa fie mai populat si distractiv.
  • v_1 Red likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Propun ca la fiecare hs dat de un jucator,sa primeasca cate o grenada iar toate armele sa fie full,si tot aici,la hs sa se puna 500$ iar la kill normal 300$. Zic eu ca am atrage atentia , ar fii mai frumos iar serverul ar fii cu ceva unic si asta ar face sa fie mai populat si distractiv.

PRO mai putin cu awp automat (e jale toti camp in cur si asteapta)

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14
Mie imi place cum suna,#Pro

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

PRO mai putin cu awp automat (e jale toti camp in cur si asteapta)

Oricum nu mai sunt automatele :D :))

• gabitza_man likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 Postari:
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Oricum nu mai sunt automatele :D :))

Automatele numai sunt de ceva timp , dar poate se refera si la Awp cu 1391. Sa se i-a pe bani ar fi cel mai bine ..

Aceasta postare a fost editata de Vallentin: 05 September 2014 - 09:31 PM

• ToReTTo @ WilDz likes this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Va mai dati cu parerea la propunerea mea ? Ca numai Red a fost pro , dar mai vreau si alte pareri .

On : Am o noua propunere : Sa organizam cupa WILDZ.

• ToReTTo @ WilDz likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

1. La noi cum este respawn baza baza se da foarte usor un hs, sa mai ai si skill asta ar insemna sa ai tot timpul he in mana... deci NU.

2. Toate armele sa fie full zici ? Asta ar mai lipsi pe langa 2x dmg-ul de la VIP. Deci NU.

3.Hs = 500 $ si kill normal = 300 $ ...pe de o parte sunt de acord, pe de o parte dar. Dar sa spunem ca la asta ai un DA .

On : Am o noua propunere : Sa organizam cupa WILDZ.

Nu stiu exact la ce te referi ca nu ai spus dar:

1. Pentru asta ai clan de steam on, intai fa-ti o echipa si jucati pe unde apucati.

2. Daca te referi sa facem la noi pe server intr-un anumit interval de timp sa parolam serverul ca sa intre doar adminii sa jucam o amarata de campinat/cupa , mi se pare ca meriti un mare NU.

3 X NU + 1 X Da = NUUUU

Asadar nu te califici in etapa urmatoare. :P

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

1. La noi cum este respawn baza baza se da foarte usor un hs, sa mai ai si skill asta ar insemna sa ai tot timpul he in mana... deci NU.

2. Toate armele sa fie full zici ? Asta ar mai lipsi pe langa 2x dmg-ul de la VIP. Deci NU.

3.Hs = 500 $ si kill normal = 300 $ ...pe de o parte sunt de acord, pe de o parte dar. Dar sa spunem ca la asta ai un DA .

Nu stiu exact la ce te referi ca nu ai spus dar:

1. Pentru asta ai clan de steam on, intai fa-ti o echipa si jucati pe unde apucati.

2. Daca te referi sa facem la noi pe server intr-un anumit interval de timp sa parolam serverul ca sa intre doar adminii sa jucam o amarata de campinat/cupa , mi se pare ca meriti un mare NU.

3 X NU + 1 X Da = NUUUU

Asadar nu te califici in etapa urmatoare. :P

E clar ca nu pe serverul nostru , e si logic :| nu putem pierde playeri ca asa vrem noi + ne trebuie server de war daca organizam o cupa , facem noi cumva .

Si zic eu , o cupa ar fii ceva frumos.

Clanul nu are nicio treaba aici ,decat daca vrem sa participam la warnight sau sa provocam / sa ne provoace alte clanuri , ceea ce momentan nu avem un clan pus la punct , cupa e altceva , si sa fie 1v1. :)

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
La o cupa trebuie da pui premii atragatoare sa spun asa. Gen " licenta steam " cu diferite jocuri.
Sunt unii care joaca de placere, sau doar pentru a arata unora ca sunt mai buni.

Cat despre modificare la kill-uri, mi se pare total aiurea. Hai sa nu-l mai " fortam " atat server-ul si sa ramana asa cum e, ma refer la partea cu banii primiti pe un kill/hs .

Cupa sa fie ori 2vs2 ori 5vs5 . In nici-un caz 1vs1

Aceasta postare a fost editata de Minnie: 12 September 2014 - 08:51 PM

• da_silva and Diego Costa like this

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

Propun sa Punem Mapa :aim_labirint_final

Mapa aceasta este buna pentru Jucatori Mai putini. de ex: 4-5 playeri/32

Mapa se poate descarca de aici : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1310/

Mie imi place cum e mapa,si sper sa nu aibe bug-uri sau alt ceva

Aceasta postare a fost editata de Sp1dey: 13 September 2014 - 12:10 PM

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

La o cupa trebuie da pui premii atragatoare sa spun asa. Gen " licenta steam " cu diferite jocuri.
Sunt unii care joaca de placere, sau doar pentru a arata unora ca sunt mai buni.

Cat despre modificare la kill-uri, mi se pare total aiurea. Hai sa nu-l mai " fortam " atat server-ul si sa ramana asa cum e, ma refer la partea cu banii primiti pe un kill/hs .

Cupa sa fie ori 2vs2 ori 5vs5 . In nici-un caz 1vs1

Ok Minnie , 2v2 ! Dar cupa nu neaparat cu licente de'astea , poate sa fie de exemplu cu vip pe server 3 saptamani , 2 si 1 saptamana. :D :>

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13
Propunere:

In loc de modele la admini sa se adauge /hats si sa aiba acces doar VIP-urile si adminii. (Si sa nu fie decat 2-3 palarii). Prea multe strica, ocupa locu', se downloadeaza prea multe mizerii.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Nu stiu ce va complicati cu rahaturi dinastea. Cu ce te ajuta faptul ca ai skin-uri/palari/manusi/barba s.a.m.d. Tot jucator/om esti la fel ca altii.
Va ingreunati server-ul aiurea cu tot felul de prosti.
Server-ul e bine asa cum e, fac referire la : /camo, hp per kill, bonus money per kill, meniu arme gratuit, beneficii VIP, multi jump, spawn din baza, parasuta, grenada, etc.
Nu stiu daca aveti acel plugin cu /shop, cu care va puteti cumpara hp dand cativa bani la schimb.
  • da_silva and gabitza_man like this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Propunere:

In loc de modele la admini sa se adauge /hats si sa aiba acces doar VIP-urile si adminii. (Si sa nu fie decat 2-3 palarii). Prea multe strica, ocupa locu', se downloadeaza prea multe mizerii.

@minnie +1; in plus nu vreau sa stie jucatorii de admini, cel putin sa nu fie chiar atat de evident (la un moment dat s-ar prinde ca numai adminii au parte de cipilica).

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13
Ai dreptate Minnie, ma gandeam c-ar fi mai interactiv si ar avea lumea un motiv in plus sa cumpere VIP.

O sa-ti dau un exemplu cretin dar plauzibil, de exemplu' pe Metin, lumea baga bani pentru o freza.

In plus, n-avem plugin-ul de shop, dar e o idee buna sa-l adaugam, si poate bagam si alte smecherii prin el.

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi