Salut, știe cineva de ce nu mai am admin?
Aceiasi problema o am si eu
.
http://forum.cs16.ro...ltumiri/page-11 de asta
Salut, știe cineva de ce nu mai am admin?
Aceiasi problema o am si eu
.
http://forum.cs16.ro...ltumiri/page-11 de asta
Propunere / Sugestie : Adaugare harta
Descriere : Harta fy_snow_antic este o harta frumoasa, care poate fi jucata cand (de exemplu) sunt 10-12 playeri si nu prea mai ai idei ce harta sa pui.. Este un fel de fy_snow dar mai mare si modificata.
Detalii : http://www.17buddies...snow_antic.html
Propunere / Sugestie : Adaugare harta
Descriere : Harta fy_snow_antic este o harta frumoasa, care poate fi jucata cand (de exemplu) sunt 10-12 playeri si nu prea mai ai idei ce harta sa pui.. Este un fel de fy_snow dar mai mare si modificata.
Detalii : http://www.17buddies...snow_antic.html
Va fi adaugata pana diseara .
Fy_snow_antic: o mizerie, bug la scari, cazi din mapa, etc.
Propun adaugarea: fy_pool_day, aim_arena, aim_dust, aim_speed.
PROPUNERE: (POATE O FACE CINEVA VREODATA :D)
MODIFICARE CAMOUFLAGE.SMA :
} else { //TEAM MATE if(HasCamo[target] == true) { set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, -1.0, 0, 6.0, 12.0) show_hudmessage(id, "DON't SHOOT %s", name2) } } return PLUGIN_HANDLED }
Inlocuire: 12.0 cu 5.0.
Motiv: Cand un aliat are camouflage si pui tinta pe el dureaza 12 secunde sa dispara textu' ala, ceea ce e foarte AGASANT/ENERVANT (Pentru ca vrei sa tragi in ceva/cineva si nu vezi nimic de textu' ala)
Aceasta postare a fost editata de Blinky: 22 August 2014 - 05:25 PM
Fy_snow_antic: o mizerie, bug la scari, cazi din mapa, etc.
Propun adaugarea: fy_pool_day, aim_arena, aim_dust, aim_speed.
PROPUNERE: (POATE O FACE CINEVA VREODATA
:D)
MODIFICARE CAMOUFLAGE.SMA :
} else { //TEAM MATE if(HasCamo[target] == true) { set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, -1.0, 0, 6.0, 12.0) show_hudmessage(id, "DON't SHOOT %s", name2) } } return PLUGIN_HANDLED }Inlocuire: 12.0 cu 5.0.
Motiv: Cand un aliat are camouflage si pui tinta pe el dureaza 12 secunde sa dispara textu' ala, ceea ce e foarte AGASANT/ENERVANT (Pentru ca vrei sa tragi in ceva/cineva si nu vezi nimic de textu' ala)
Vino cu un link unde gasesti fy_snow_antic buna
Adaugate : fy_pool_day, aim_arena, aim_dust, aim_speed .
Inlocuit : fy_snow_antic .
Daca apar probleme, contactati-ma din nou .
La camouflage voi umbla imediat .
EDIT : Le testez acum sa vad ce sunt cu ele . Daca nu merg, le voi cauta din nou .
@ Blinky, daca te pricepi, esti liber sa faci .
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 22 August 2014 - 05:46 PM
Daca vrei fac eu pluginu repede.
Done:
http://www54.zippysh...75697/file.html
Aceasta postare a fost editata de Blinky: 22 August 2014 - 06:01 PM
Minnie, te rog sa schimbi hartile de la autovote. Am tot zis ca reorganizez eu acel autovote, dar n-am reusit.
Ideal ar fi sa ramana 4-5 harti, de dimensiuni mici si medii ( dust2x2 / inf2x2 / byca / snow / etc ) , ca noaptea si spre dimineata cand nu e niciun admin on sa nu mai apara harti fantoma ( vorba lu` fratele Asus ) , si astfel sa tinem jucatori pe server marea parte a timpului cand nu-s admini sa-l intretina. Eu cred ca ar fi o solutie perfecta si benefica oricarui server.
Imi cer scuze ca n-am aparut aseara la Conferinta, dar la ora aia eram in drum spre casa .. ca de obicei.
Numai bine !
Mapele adaugate la autovote, sunt urmatoarele :
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 25 August 2014 - 10:12 AM
Mapele adaugate la autovote, sunt urmatoarele :
de_dust2_2x2de_inferno_2x2awp_bycastor32fy_snowfy_snow_deluxefy_pool_dayfy_buzzkillfy_snow_orangeInsa, doresc sa aflu cine mi-a scos acces-ul de la users.ini ?Si daca e scos, atunci asta e . Am incercat sa testez, sa vad daca e bine, si merg hartile care sunt enumerate mai sus, insa nu aveam acces .Nu ma bag in ftp, sa ma " readaug " daca am fost stearsa de unul dintre fondatori .
Numai silva e de vina, oricum in votemapmenu nu se regasesc toate mapele enumerate mai sus. ex. fy_pool_day
@ Minnie`s here : Am mai umblat acum, ar trebuii sa mearga .
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 25 August 2014 - 10:34 AM
Insa, doresc sa aflu cine mi-a scos acces-ul de la users.ini ?Si daca e scos, atunci asta e . Am incercat sa testez, sa vad daca e bine, si merg hartile care sunt enumerate mai sus, insa nu aveam acces .Nu ma bag in ftp, sa ma " readaug " daca am fost stearsa de unul dintre fondatori .
N-am mai intrat in ftp, de cand am adaugat un acces, cand ADdvencer n-a putut, si asta se intampla acum cel putin 3-4 saptamani. Asadar, eu-s exclus. Oricum, nu prea am inteles ce ai patit de fapt, si daca pot, am timp acum sa te ajut. Astept un pm, sa-mi zici exact ce trebuie facut pentru remediere.
nici eu nu am umblat in ftp, insa iti dau tot dreptul sa iti pui gradul Fondator.
Warn stiu.... Ti-am zis eu ca a fos mr. Dicatatura (salut da_silva asta prefate ca nu observi, imi place sa speculez, ti pup)
anyway @Minnie in votemapmenu acum apar doar:
Propunere : Scoaterea plugin-ului report_player.amxx.
De ce ? :
1. Nu e folosita comanda "/report" decat de 1 din 500 de playeri.
2. Cand un player da "/report CODAT", pe langa faptul ca adminii vad mesajul "X roaga sa fie atent pe CODAT", restul playerilor vad ca X a scris comanda "/report CODAT", astfel CODAT poate sa se dezactiveze vazand ca cineva l-a raportat.
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi