Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14
  • Country: Country Flag

Stiu ca s-a mai vorbit pe tema asta, dar o sa propun din nou....Sa se scoata frate awp-ul de pe mapele mici. Acum de exemplu cand s-a schimbat pe buzzkill se ajunsese la 7 vs 7 si s-au gasit 2 "mari jucatori" sa joace cu awp-ul si in 2 minute s-a golit server-ul. Ar trebui facut ceva in legatura cu asta, mai ales ca in ultimul timp server-ul e mereu gol, de exemplu azi la ora 12 erau 3 playeri

Edited by Andrei92, 15 July 2014 - 11:45 AM.

• marcuskoze and Sp1dey like this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Daca e sa scot awp-ul, il scot de tot si nu mai aveti treaba cu el, nu stau sa va intreb de fiecare data ce mapa dati si daca scot sau nu awp-ul.

Edited by ADdvencer, 15 July 2014 - 02:05 PM.

• marcuskoze and ->Andrei. like this

->Andrei.

->Andrei.

Ultras Member

• Membru
  • 424 posts
  • 78 topics
  • Joined 11-July 14

Propun ca pe server sa fie acel plugin /awp cand ai 5000$.Si asa nu"oricine"cumpara awp-ul si nu se mai goleste serverul.

• marcuskoze likes this

BuLLeT^Cs16

BuLLeT^Cs16

Power Member

• Membru
  • 94 posts
  • 13 topics
  • Joined 04-June 14

Nu-i rea ideea..

Dar exista pluginul ?

Lloyd

Lloyd

Platinum Member

• Banned
  • 1145 posts
  • 179 topics
  • Joined 02-May 14

Salut .. Aici , as vrea sa va spun , mai tuturor adminilor cum sa dai gag/kick/slay/ban etc unui player care are acelasi nume ca alt player de pe server .. Deci , sa luam un exemplu .. Pe server e vasile123 , daca cineva intra cu numele vasile , voi puteti sa ii dati gag doar lui vasile123 (scriind tot numele / amx_gag vasile123 5 lbj) , celuilalt cu numele vasile , nu veti putea sa ii dati normal , asa ca , daca se va intampla asta pe server , sa stiti sa cum sa folositi o comanda pe celalalt !

information.png Scrieti amx_ip si va uitati pana gasiti acel player ..
ex : 
19) #3766 Damon - 82.79.***.1** (VALVE_ID_LAN)
Eu am pus stelute in locul unor cifre din ip-ul meu ..

information.png In fata numelui meu , e un numar alcatuit din 4 cifre , cu un " # " in fata .. Daca sunt 2 pe server care au numele Damon si unu' DamonProstul(hai ca am dat aici un exemplu..  =))) ) lui DamonProstul puteti sa ii dati gag , dar lui damon nu .. Numarul alcatuit din cele 4 cifre , poate fi oricare .. #8751 / #1983 / #5907 etc .. Comanda este :

warn.png amx_gag #3766 5 lbj

Stiu ca am avut niste probleme mai in trecut , dar imi cer scuze si sper ca v am ajutat aici foarte mult pe cei care nu stiati asta  :)

EDIT :

Asus , mai usor cu limbajul de mahala , te rog eu mult .. Si , acum , eu am vrut doar sa ma implic sa incerc sa ajut adminii cei noi , si am facut asta pe mai multe servere , pentru a ajuta si acolo , lol , pentru post uri .. gandire de om matur , ma mir ca scrie acolo "21 de ani" :-j

Edited by Damonn, 19 July 2014 - 06:00 PM.

• marcuskoze likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
Merge si varianta ta, dar io in situati dinastea ii copiez mumele si il pun intre ghilimele.
Varianta mea merge la gag ca la ban sau voteban inca nu am avut ocazia s-o incerc.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Salut .. Aici , as vrea sa va spun , mai tuturor adminilor cum sa dai gag/kick/slay/ban etc unui player care are acelasi nume ca alt player de pe server .. Deci , sa luam un exemplu .. Pe server e vasile123 , daca cineva intra cu numele vasile , voi puteti sa ii dati gag doar lui vasile123 (scriind tot numele / amx_gag vasile123 5 lbj) , celuilalt cu numele vasile , nu veti putea sa ii dati normal , asa ca , daca se va intampla asta pe server , sa stiti sa cum sa folositi o comanda pe celalalt !

information.png Scrieti amx_ip si va uitati pana gasiti acel player ..
ex : 
19) #3766 Damon - 82.79.***.1** (VALVE_ID_LAN)
Eu am pus stelute in locul unor cifre din ip-ul meu ..

information.png In fata numelui meu , e un numar alcatuit din 4 cifre , cu un " # " in fata .. Daca sunt 2 pe server care au numele Damon si unu' DamonProstul(hai ca am dat aici un exemplu..  =))) ) lui DamonProstul puteti sa ii dati gag , dar lui damon nu .. Numarul alcatuit din cele 4 cifre , poate fi oricare .. #8751 / #1983 / #5907 etc .. Comanda este :

warn.png amx_gag #3766 5 lbj

Stiu ca am avut niste probleme mai in trecut , dar imi cer scuze si sper ca v am ajutat aici foarte mult pe cei care nu stiati asta  :)

Serios?

Cum zice si Valentin, merge foarte ok cu ghilimele, iar ce ai scris tu mai sus, la noi se aplica tastand in consola "status" , nu "amx_ip" . Plus de asta, este benefic sa aplici asta in cazul banurilor, acolo e greseala mare, nu la niste amarate de gag-uri. 

Daca cautai bine, gaseai toata chestia asta postata de mine la anunturi, cu tot cu model, link de download cu un model de lista din consola, foarte bine structurat, cat sa inteleaga si un copil de 8 ani.

Multumim de implicare oricum.

• Monroe and Alex.GFx like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Salut .. Aici , as vrea sa va spun , mai tuturor adminilor cum sa dai gag/kick/slay/ban etc unui player care are acelasi nume ca alt player de pe server .. Deci , sa luam un exemplu .. Pe server e vasile123 , daca cineva intra cu numele vasile , voi puteti sa ii dati gag doar lui vasile123 (scriind tot numele / amx_gag vasile123 5 lbj) , celuilalt cu numele vasile , nu veti putea sa ii dati normal , asa ca , daca se va intampla asta pe server , sa stiti sa cum sa folositi o comanda pe celalalt ! information.png Scrieti amx_ip si va uitati pana gasiti acel player .. ex : 19) #3766 Damon - 82.79.***.1** (VALVE_ID_LAN) Eu am pus stelute in locul unor cifre din ip-ul meu .. information.png In fata numelui meu , e un numar alcatuit din 4 cifre , cu un " # " in fata .. Daca sunt 2 pe server care au numele Damon si unu' DamonProstul(hai ca am dat aici un exemplu.. =))) ) lui DamonProstul puteti sa ii dati gag , dar lui damon nu .. Numarul alcatuit din cele 4 cifre , poate fi oricare .. #8751 / #1983 / #5907 etc .. Comanda este : warn.png amx_gag #3766 5 lbj Stiu ca am avut niste probleme mai in trecut , dar imi cer scuze si sper ca v am ajutat aici foarte mult pe cei care nu stiati asta :)

Ba dar nesimtit mai esti. In alta parte nu ai gasit unde sa faci un +1 ? Am intrat pe contul tau si am vazut ca ai intrat la fiecare server si ai facut acelasi topic cu rahatul asta. Nici macar nu te-ai uitat sa vezi daca noi avem asa ceva pe forum, tu ai fost interesat sa faci doar +1.

Merge si varianta ta, dar io in situati dinastea ii copiez mumele si il pun intre ghilimele. Varianta mea merge la gag ca la ban sau voteban inca nu am avut ocazia s-o incerc.

Serios? Cum zice si Valentin, merge foarte ok cu ghilimele, iar ce ai scris tu mai sus, la noi se aplica tastand in consola "status" , nu "amx_ip" . Plus de asta, este benefic sa aplici asta in cazul banurilor, acolo e greseala mare, nu la niste amarate de gag-uri. Daca cautai bine, gaseai toata chestia asta postata de mine la anunturi, cu tot cu model, link de download cu un model de lista din consola, foarte bine structurat, cat sa inteleaga si un copil de 8 ani. Multumim de implicare oricum.

Despre acest lucru ne-a zis si Denisa cu mult timp in urma aici .

Ma scuzati ca am lasat reply aici dar nu m-am putut abtine.

• SUITS and Monroe like this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Ma scuzati ca am lasat reply aici dar nu m-am putut abtine.

Nu e nimic, te asteptam oricand

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Mai are cineva probleme cu server-ul ? Eu nu reusesc sa ma conectez. Imi zice <Server is not responding> :((

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Mai are cineva probleme cu server-ul ? Eu nu reusesc sa ma conectez. Imi zice <Server is not responding> :((

Da cred ca aceasta problema este la toti.

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Vad ca sectiunea asta (Propuneri & Sugestii) este axata pe server, propun sa se redenumeasca in "Propuneri & sugestii server" si sa se deschida o noua sectiune in paralel "Propuneri & sugestii forum".

Pe langa asta, nu credeti ca ar fi mai bine ca fiecare sugestie sa fie un topic de sine statator? in forma actuala, tinzi sa pierzi sirul discutiei cand vin altii cu alte propuneri si devine ciudat (cel putin) sa urmaresti asa ceva. In plus, se poate vedea mult mai clar daca propunerea cu care vreau sa vin a mai fost discutata deja (privind lista de topicuri), se pot evita multe comentarii de genul "asta a mai fost discutata, citeste mai atent (prin 'jde mii de reply-uri)".

As avea de propus o reorganizare a topicurilor de pe forum + altele legate de forum si cred ca ar fi mult mai bine ca fiecare resursa (server CS si forum) sa aibe sectiunea ei dedicata.

----

LE marcuskoze: @v_1 Red - dar de sugestia ca propunerile sa fie cate un topic de sine statator ce zici?

Edited by marcuskoze, 21 July 2014 - 01:39 PM.

• BuLLeT^Cs16 and highdro like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Vad ca sectiunea asta (Propuneri & Sugestii) este axata pe server, propun sa se redenumeasca in "Propuneri & sugestii server" si sa se deschida o noua sectiune in paralel "Propuneri & sugestii forum".

Pe langa asta, nu credeti ca ar fi mai bine ca fiecare sugestie sa fie un topic de sine statator? in forma actuala, tinzi sa pierzi sirul discutiei cand vin altii cu alte propuneri si devine ciudat (cel putin) sa urmaresti asa ceva. In plus, se poate vedea mult mai clar daca propunerea cu care vreau sa vin a mai fost discutata deja (privind lista de topicuri), se pot evita multe comentarii de genul "asta a mai fost discutata, citeste mai atent (prin 'jde mii de reply-uri)".

As avea de propus o reorganizare a topicurilor de pe forum + altele legate de forum si cred ca ar fi mult mai bine ca fiecare resursa (server CS si forum) sa aibe sectiunea ei dedicata.

Pentru asta este topicul "Discutii Libere" http://forum.cs16.ro...iscutii-libere/

• BuLLeT^Cs16 likes this

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

Avand in vedere ca serverul este in majoritatea timpului gol, incercati o schimbare cu spawnuri random? Poate ar atrage mai multi jucatori.

• v_1 Red likes this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Avand in vedere ca serverul este in majoritatea timpului gol, incercati o schimbare

Cu o schimbare sunt de acord dar aceea de a baga si voi boost 

• ToReTTo @ WilDz likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Salut dragi colegi, propunerea mea ar fi sa reorganizam concursurile Frag time si sau HLstatsX astept parerile voastre. 

Si eu as putea tine redirecte chiar daca nu sunt acasa pt. ca laptopul merge mereu, problema este ca nu imi dau seama cum, din acele tutoriale nu imi prea dau seama, daca m-ar putea ajuta careva as aprecia si daca am tine macar vreo 5 redirecte ar fi ok. Astep un raspuns.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Lasă pm şi te ajut eu mâine cu redirectele,doar descarcă teamviewer :D

• v_1 Red likes this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12
O importanta sugestie de (re)populare a serverului ar fi metoda redirectelor deschise prin garena (cum a zis si v_1). Daca tot nu se incumeta oamenii sa dea boost, macar sa tina acolo 6 redirecte (ca asa e standard si nu consuma nimic) si chiar mai vin jucatori. Pentru cei care nu sunt siguri de aceasta metoda ii rog sa intre la evidenta generala de la redirectele xhlds, client1439 (adica wildz) si sa vada acolo la noul nick (sunt aproape la egalitate cu "vechiul eu" - shouyi si chiar in mai putine ore deci se merita iar toti jucatorii redirectionati au fost pe server si unii chiar mai revin).
Singurul admin care am vazut ca mai incearca sa tina e puK dar nu am apucat sa il ajut sa faca port-forward (are modem)..pai si ceilalti ? :D Oricum daca se va accepta aceasta sugestie si se vor implementa iar redirectele ca si conditie, pot ajuta pe oricine are nevoie de port-forward (adica deschiderea porturilor specifice redirectelor la cei care au router sau modem), doar imi dati un PM cu ID de contact si rezolvam.

O zi frumoasa ! :)
  • gabitza_man, Your Daddy, SUITS and 1 other like this

BaLTeanu

BaLTeanu

Advanced Member

• Membru
  • 190 posts
  • 43 topics
  • Joined 16-December 13

Salut, știe cineva de ce nu mai am admin?

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Salut, știe cineva de ce nu mai am admin?

:)) Aceiasi problema o am si eu :(

Edited by Andrei92, 29 July 2014 - 10:29 AM.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users