Jump to content

Photo

[CS16 - News] Windows 9 sa fie prezentat in Aprilie.

- - - - -

• Please log in to reply
18 replies to this topic

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 posts
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12
  • Country: Country Flag

Microsoft a declarat ca se pregateste sa prezinte un nou Sistem de Operare, si anume Windows 9 la conferinta anuala 'Build' ce va avea loc in luna Aprilie.

2417772-9085361499-windo.jpg

Microsoft va incerca sa se distanteze de Windows 8, anuntand ca succesorul lui va fi Windows 9 la conferinta anuala 'Build' din Aprilie.

Noul Sistem de Operare, care se spune ca va fi lansta in Aprilie 2015, si care are numele de cod "Pragul", are scopul dea fi pentru Windows 8, ce a fost Windows 7 pentru Windows Vista.

"Pentru a se distanta de Windows 8, Microsoft in prezent planuieste sa renunte la numele si marca Windows 8 la urmatoarea lansare pentru Windows 9. S-ar putea schimba planurile, dar in prezent asta e ideea", scrie Thurott pe blogul sau. Una dintre cele mai importante actualizari va fi schimbarea interfatei de diviziuni. Thurott a zis " Nu este prea clar ce schimbari vor avea loc, dar, putem sa ne asiguram ca un mod ferestre este parte din aceea".

Raportul spune ca Microsoft inca trebuie sa inceapa sa dezvolte Windows 9, si ca aproape finalizeaza setul de functii inainte de inceperea lucrului in Aprilie.

• E ora Joi likes this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Dupa ce s au grabit cu lansarea lui w8 asa cum au facut cu vista si au dat seama ca e un alt fail, w7 zic ca va mai domni inca 5 ani de acum in colo, din 2009 pana in prezent e cel mai bun asa cum era si xp la vremea lui.

revo.

revo.

Fost News Team

• Retired
  • 2556 posts
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12

Nu vad un motiv pentru care cei de la Windows sa se grabeasca cu lansarea noului sistem de operare..

Inca nu au reusit sa finalizeze productia Win. 8, si ei vor sa scoata altul.. :|

In fine, probabil au ei un motiv anume !

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Mda si mie mi se pare o prostie si asa nu e gata 8 inca e pe langa si vor sa lanseze alt sistem...

Edited by Han, 30 January 2014 - 10:47 PM.

utzu

Tot ceea ce fac ei e pentru publicitate, si windows 7 a fost anuntat tot asa cu mare fast si avea in plan sa domine fata de XP, si stiti foarte bine cat de greu a fost pana au rezolvat toate "bubele" de pe el si pana au putut face un windows bun. Toata lumea se plangea de bug-uri si de chestiile inutile pe care le avea si resursele pe care le manca inutitl, apoi a aparut w8 tot asa prezentat cu fast care parerea mea e un esec. In afara de o grafica de smartfone nu ofera mare lucru, multi nu stiu sa isi scoata acea fereastra cu aplicatii si este foarte greoi de folosit. O chestie buna care ma bucurat la OS8 este ca ruleaza foarte repede pe internet, si iti ofera posibilitatea de a interactiona mai bine cu telefonul, in rest pt. jocuri ceea ce majoritatea folosesc este un windows fail. Parerea mea e ca win9 e prea grabit si ar trebui sa se gandeasca la ce greseli au facut in trecut si sa nu se avante asa repede pana nu au un windows cat de cat stabil si pe care nu o sa il critice multi din cauza "bubelor". Intr-un final eu zic ca windows 7 a ajuns momentan un windows cu o stabilitate cat de cat okei, si ar trebui sa mai imbunatateasca pe acesta nu sa dezvolte un proiect nou cum e la telefoane sa fie ceva de sezon: 7 ;8 ; 9 si sa ne ofere calitate nu PROMOVAREA lor.

trip

trip

Fost Resource Team

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

Ar fi mai bine să stea să lucreze 4-5 ani la un windows pe care să-l prezinte fără niciun bug, fără nimic, doar cu avantaje, dacă or să scoată câte-un windows pe an o să se ducă de râpă tot.

symplu

symplu

Member

• Membru
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 09-May 13

Eu folosesc windows 8 pro cu licenta si update-ul la 8.1 ce a fost oferit prin Store-ul lor.

Ma declar foarte multumit. Adica n-am intampinat nici o problema pana in momentul de fata.

Este si primul windows cu licenta pe care il am, probabil conteaza si asta foarte mult.

StAr @ PLAY

StAr @ PLAY

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 93 topics
  • Joined 05-May 13

Si eu folosesc Windows 8.1,dar tot raman la ideea ca w7 este cu mult mai bun.Adica,nu sunt atat de multumit de w8.1 cand vine vorba de gaming.

Edited by Camii @ ZM, 01 February 2014 - 08:56 PM.

symplu

symplu

Member

• Membru
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 09-May 13

la cat ma joc eu... sunt mai mult decat multumit.

Imi doresc mult un MAC, dar mai am de muncit sa-mi cumpar o masina, o casa pe care apoi sa le girez sa-mi pot lua un iMac

HELLWALKS.

HELLWALKS.

Addicted Member

• Banned
  • 226 posts
  • 22 topics
  • Joined 17-January 14

E clar ca daca va semana cu W8 si cred ca clar va semana va fi si acesta un fail .

Eu folosesc in continuare W7 cu maxima incredere.

StAr @ PLAY

StAr @ PLAY

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 93 topics
  • Joined 05-May 13

Din cate am inteles eu,Microsoft a anuntat ca Windows 9 va semana cu Windows 7.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Uitativa putin in istoria sistemelor de operare si o sa vedeti ceva ciudat:

-windows xp a fost ceva "uimitor" pe langa windows 95,98,ME,2000(o inovatie).

-windows vista a fost un prototip,destul de slab dupa parerea mea,au incercat ceva si nu le-a iesit.

-windows 7 a preluat baza din windows vista dar cu multe modificari si a rezultat ceva la fel de surprinzator ca xp-ul.

-windows 8 a fost iar un prototip ca windows vista,nereusit oarecum.

-windows 9(daca e asa cum se anunta) nu va mai semana cu precedentul(windows 8) ca si in cazul windows 7(windows vista) ci va reveni la windows 7.

Asta spune multe,oricum,e doar o modalitate de promovare ca anunta sistemu de operare cu x luni inainte sa fie pus pe piata.

• utzu, phayzeeVW and AB Dracuze like this

_ReSp3cT ;x

_ReSp3cT ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 1508 posts
  • 244 topics
  • Joined 19-December 12

E clar ca daca va semana cu W8 si cred ca clar va semana va fi si acesta un fail .

Eu folosesc in continuare W7 cu maxima incredere.

TwEeTy @CS16

TwEeTy @CS16

Ultras Member

• Banned
  • 493 posts
  • 67 topics
  • Joined 29-May 13

1. Windows 8 are multe errori :)) 

2. De ce se grabesc sa scoata Windows 9 ? pentru ce?...

Design nu-mi place deloc.. singuru lucru care imi place la Windows 8 - Windows 9 este bara de start din colt dreapta-sus ;)

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11

Pff, nu prea isi are rostul, nu au finisat bine 8, ca deja lanseaza 9 :))

ce porcarie.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Pai vor sa mai scoata niste bani. Multi vor fi interesati si o sa zica : "Hai sa-l luam sa vedem cum e" .. Si te pomenesti in 2 luni ca au mai facut cateva sute de milioane de dolari.. Cam asta e scopul.

E ora Joi

E ora Joi

Member

• Membru
  • 13 posts
  • 3 topics
  • Joined 26-February 14

Eu cred ca astias obsedati, vorbesc serios, adica , ceau zis: Ce bine ne merge cu win. 8, si ce bani frumusei am facut, haide sa facem si 9 ? Sau doar eu gandesc asa !?

Eu zis ca pentru mine windows xp este cel mai bun pentru ca 99% dintre toate softurile, jocuri, etc. sunt facut pentru XP, dar desigur se fac acuma si pentru win. 8 , si dupa acesti producatori de softuri, jocuri , etc. vor fi nevoiti sa faca si versiuni pentru win.9 , cea ce nu cred ca le prea convine :|

Aceasta a fost parerea mea !

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 posts
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14

Doamne apar windows dupa windows ... eu zic ca 7 ramane cel mai bun . 

apaplata @ CS16

apaplata @ CS16

New Member

• Membru
  • 9 posts
  • 1 topics
  • Joined 26-March 12

Ar fi mai bine să stea să lucreze 4-5 ani la un windows pe care să-l prezinte fără niciun bug, fără nimic, doar cu avantaje, dacă or să scoată câte-un windows pe an o să se ducă de râpă tot.

Ai uitat că ei după fiecare îmbunătățire lansează sistem de operare nou? Nu ai ce să le faci .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users