* Acum cat timp ai vazut filmul? : Nu stiu o data cu aproximatie totusi cred ca acum 5 luni..dar l-am vizionat de foarte multe ori.
* Parerea personala: Un film de care nu m-as satura niciodata , de cate ori il vad imi starneste o flacara in suflet , din cauza partilor frumoase de romantism.
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante: Cand o invata pe Rose sa scuipe , deci acolo e cel mai amuzant moment al filmului.
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film: Partea in care o picteaza pe Rose , partea in care ea vine sa-l salveze pe jack din acea cabina..etc.
* Actorul preferat din acest film: Intr-adevar Leonardo DiCaprio este actorul preferat dar nu-s exclusi nici ceilalti , deoarece filmul ii pune pe toti intr-o lumina destul de buna.

Posted 27 April 2014 - 04:53 PM

Posted 04 May 2015 - 05:07 PM

* Acum cat timp ai vazut filmul? : L-am vazut de foarte multe ori. Ultima data aseara:))
* Parerea personala: Mega-Beton Filmul<3
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante: Totul este interesant:X
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film: Scufundarea vasului:( A adus tuturor o ''baie'' de lacrimi.
* Actorul preferat din acest film: DiCaprio
Posted 04 May 2015 - 05:33 PM

* Acum cat timp ai vazut filmul? : Anu trecut, aseara nu m am uitat.
* Parerea personala: Un film de Oscar.
* Puncte "+": Toata povestea despre vas.
* Puncte "-":
* Actorul preferat din acest film: Leonardo DiCaprio
Posted 05 May 2015 - 02:47 PM

* Acum cat timp ai vazut filmul? : Acuma cativa ani..dar l-am vazut de mai multe ori :3
* Parerea personala:Unul dintre cele mai bune filme,de Oscar
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante:Atunci cand se rastoarna vaporul
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film : Nimic
* Actorul preferat din acest film:Leonardo DiCaprio
Nota personala : 10
Posted 20 June 2015 - 05:19 AM

* Acum cat timp ai vazut filmul? :Acum cativa ani.
* Parerea personala:Film excelent.
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante : Cand se loveste de iceberg.
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film : -
* Actorul preferat din acest film:DiCaprio.
Posted 15 July 2015 - 08:43 PM

* Acum cat timp ai vazut filmul? :2 luni .
* Parerea personala:Un film de nota 10+ .
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante:Cand o deseneaza nud, cand erau in apa si el a salvat-o pe ea )) .
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film: Cand a invatat-o sa scuipe
* Actorul preferat din acest film:DiCaprio .
Posted 17 July 2015 - 01:39 PM

* Acum cat timp ai vazut filmul? : Acuma cateva luni!
* Parerea personala:Un film bun,care merita oscarul!
* Puncte "+": partile care vi s-au parut interesante:Cand vaporul se loveste de iceberg!
* Puncte "-": partile pe care le-ati scoate din film:-
* Actorul preferat din acest film:Lenoardo DiCaprio!
Edited by Luv ya;x, 20 July 2015 - 07:25 AM.
integral color
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users