Cum au zis si ceilalti , manelele sunt "forta" la o petrecere.. Nu cred ca dansezi pe rock sau te duci la o petrecere sa asculti rap sau muzica populara.
Mie unul imi plac cateva manele..
Nu suport Manelisti! Nu maneaua! Pentru ca fiecare manelist care-l intalnesc are aere ! Da fiecare ! 1 pe care l-am intalnit nu era om de treaba!
Te inseli frate .
Si eu m-ai ascult cateodata manele, dar nu tot timpul , nu pot zice ca sunt un manelist .
Manelele sunt la putere cand e vorba de vreo petrecere .
Aceasta postare a fost editata de Razvan-: 24 April 2014 - 12:18 PM
Maneaua s-a "nascut" din muzica Indiana sa stiti si voi + o petrecere fara o manea nu mai este petrecere si fiecare dintre noi am dansat pe manele chiar si cei care spun ca urasc manelele dupa 2-3 pahare de vodka erati pe mese
Manelele sunt chiar foarte OK , dar cei care sunt morti dupa manele si au stilul ala de cocalari , clar CONTRA COCALARISMULUI
Bautura & manele, combinatia fatala. Pe manele te distrezi cel mai bine la chefuri.
That's it , my brothert.
Cum a zis si Trouble , acest gen de muzica este specific pentru petreceri , pentru relaxare si nu numai.
Daca nu asculti manele la o petrecere , atunci de ce te mai duci ?
şi nici criticat stilul de muzică apreciat de ei
Tin sa te contrazic : poate fi inadecvat sa judeci o persoana pe care nu o cunosti sau cu care nu ai interactionat niciodata, dar ai tot dreptul sa critici un stil muzical !
Eu unul nu apreciez si nici nu ascult manele decat involuntar (trece cocalarul cu bmw-ul din 1990, cu geamurile jos si manelele .. sus). Si impotriva acestor "Accidente" am (aproape) intotdeauna castile la mine
Sunt impotriva ascultarii de manele chiar si la petreceri. Intotdeauna iau/dau drept exemplu occidentul (sau orice alt stat, nu neaparat occidental): ei se distreaza la fel de bine sau poate mai bine decat noi, pe alte genuri de muzica.
Aceasta postare a fost editata de Wiz. K.: 28 June 2015 - 06:56 PM
Scris integral colorat. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.
,,Manelele sunt la putere la o petrecere" .. hmm .. ei bine daca m-as duce la o petrecere si sa bage unu o manea MA TRANSFORM IN BAUBAU si sparg tot
Nu le suport! Cand mai vad astia de prin discoteci ca fac dedicatii cu Florin Salam si etc.. thaomne , Si niste gesticulari ale manelistilor de te innebunesc .. deci o parere foarte proasta dupa cum se vede in exemplele de mai sus
Ulquiorra, on 08 Apr 2014 - 12:27 PM, said:
Acum sa fim sinceri, Cum ati spus si voi, nu te poti distra pe rock si populara, deci da, la petreceri manelele sunt bune. Dar sincer nu suport sa vad bmw-uri cu manele pe strada, e de prost gust.
NU te poti distra tu (/altii) pe altceva decat manele, poate.
Pe hard rock/metal poate ca e mai greu daca nu esti ascultator uzual (pletos cum ar zice unii), si cam la fel cu rap-ul. Hip-hop-ul e putin mai prietenos si se poate asculta la petrecere (zic eu).
Revenind la Rock consider ca ar merge ceva rock de tipul unor melodii ale Led Zeppelin -- AC/DC -- The Rolling Stones (s.a.) , Pop-rock , putin garage rock, putin Rock'n'roll
Sa nu uitam ca avem destula muzica electronica : Electro, House, Dance, Trance , NU-Disco, Glitch, Funk si multe altele
Muzica este destula... Petrecerea nu incepe si nu se termina cu manele.
P.A.S.E. !
Aceasta postare a fost editata de Wiz. K.: 28 June 2015 - 06:57 PM
x2 Post + Scris integral colorat. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.
ken manele lover, fratele lu salam!
Glumesc. Nu sunt un impatimit al genului, la modul sa caut pe youtube sa ascult sau sa am sunet de apel o manea. Singur, acasa nu ascult, dar la petreceri ma dezlantui pe manele. Am ceva impotriva celor care trec pe strada cu telefonul(mai nou cu boxa din aia mica) cu manele la maxim, asta nu suport.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi