Jump to content

Photo

[CS16] Parere Manele

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
74 replies to this topic

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 posts
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
  • Country: Country Flag

Cum au zis si ceilalti , manelele sunt "forta" la o petrecere.. Nu cred ca dansezi pe rock sau te duci la o petrecere sa asculti rap sau muzica populara.

Mie unul imi plac cateva manele..

Ulquiorra

Ulquiorra

Advanced Member

• Membru
  • 123 posts
  • 18 topics
  • Joined 01-January 14

Acum sa fim sinceri, Cum ati spus si voi, nu te poti distra pe rock si populara, deci da, la petreceri manelele sunt bune. Dar sincer nu suport sa vad bmw-uri cu manele pe strada, e de prost gust.

visaNNNNN.

visaNNNNN.

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 57 topics
  • Joined 13-May 13

Poate fi o muzica de viata , dar mie nu-mi plac . :))

Danut13B

Danut13B

Addicted Member

• Membru
  • 246 posts
  • 27 topics
  • Joined 06-April 14

La o petrecere Manelele sunt "miezul" :) Daca asculti manele asta nu inseamna ca esti manelist ... fiecare asculta ce ii place , de exemplu eu ascult si manele si rap si hip-hop si bass .. :) Manelele fac parte tot din muzica ... :)

CosmiNNN1

CosmiNNN1

Power Member

• Membru
  • 102 posts
  • 4 topics
  • Joined 25-November 13

La petreceri sunt bune.. Dar in rest nu.

A N D R E W 1 G

A N D R E W 1 G

Fost Resource Team

• Retired
  • 1716 posts
  • 230 topics
  • Joined 11-July 13

Mie nu imi plac deloc manelele,nu le suport ..Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii uram sau sa-i facem cocalari pe cei care asculta :D.

wHy NoT;X

wHy NoT;X

Member

• Membru
  • 10 posts
  • 1 topics
  • Joined 13-April 14

Manele sunt ok la petreceri si restu

V1cTor

V1cTor

Power Member

• Membru
  • 85 posts
  • 13 topics
  • Joined 03-July 13

nici mie nu prea imi plac manele dar   au aparut niste manele noi si miau placut , si acuma nu pot sa ma las de ele :D

RazvaN.-

RazvaN.-

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 40 topics
  • Joined 01-September 13

Nu suport Manelisti! Nu maneaua! Pentru ca fiecare manelist care-l intalnesc are aere ! Da fiecare ! 1 pe care l-am intalnit nu era om de treaba!

Te inseli frate .

Si eu m-ai ascult cateodata manele, dar nu tot timpul , nu pot zice ca sunt un manelist .

Manelele sunt la putere cand e vorba de vreo petrecere .

Edited by Razvan-, 24 April 2014 - 12:18 PM.

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14

Mie unu imi plac unele manele ,nu toate dar unele sunt foarte frumoase.

Edited by YouLuZzZTheGame, 30 May 2014 - 09:50 PM.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Maneaua s-a "nascut" din muzica Indiana sa stiti si voi ;) + o petrecere fara o manea nu mai este petrecere si fiecare dintre noi am dansat pe manele chiar si cei care spun ca urasc manelele dupa 2-3 pahare de vodka erati pe mese :))

Manelele sunt chiar foarte OK , dar cei care sunt morti dupa manele si au stilul ala de cocalari , clar CONTRA COCALARISMULUI 

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

Bautura & manele, combinatia fatala. Pe manele te distrezi cel mai bine la chefuri.

That's it , my brothert.

Cum a zis si Trouble , acest gen de muzica este specific pentru petreceri , pentru relaxare si nu numai.

Daca nu asculti manele la o petrecere , atunci de ce te mai duci ? :-? 

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Eu sincer, nu ascult manea deloc,si nici nu imi place, si cand asculta fratemio plec de acasa, insa la petreceri e cu totul altceva, si atunci e acceptabil, sa zicem.

Elly.

Elly.

Addicted Member

• Membru
  • 289 posts
  • 27 topics
  • Joined 25-April 14

Hmm, nu pot zice ca este genul meu preferat de muzica, dar as mintii daca as spune ca nu ascult, oricum pe la petreceri numai asta se asculta, maneaua!... :D

• Adii; likes this

wahp

wahp

New Member

• Membru
  • 61 posts
  • 12 topics
  • Joined 26-September 12
şi nici criticat stilul de muzică apreciat de ei

Tin sa te contrazic : poate fi inadecvat sa judeci o persoana pe care nu o cunosti sau cu care nu ai interactionat niciodata, dar ai tot dreptul sa critici un stil muzical !

Eu unul nu apreciez si nici nu ascult  manele decat involuntar (trece cocalarul cu bmw-ul din 1990, cu geamurile jos si manelele .. sus). Si impotriva acestor "Accidente" am (aproape) intotdeauna castile la mine :D

Sunt impotriva ascultarii de manele chiar si la petreceri. Intotdeauna iau/dau drept exemplu occidentul (sau orice alt stat, nu neaparat occidental): ei se distreaza la fel de bine sau poate mai bine decat noi, pe alte genuri de muzica.

Edited by Wiz. K., 28 June 2015 - 06:56 PM.
Scris integral colorat. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.

• IsaGfx. likes this

aimattack;

aimattack;

Banned

• Banned
  • 74 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-June 14

,,Manelele sunt la putere la o petrecere" .. hmm .. ei bine daca m-as duce la o petrecere si sa bage unu o manea MA TRANSFORM IN BAUBAU si sparg tot :))

Nu le suport! Cand mai vad astia de prin discoteci ca fac dedicatii cu Florin Salam si etc.. thaomne :| , Si niste gesticulari ale manelistilor de te innebunesc .. deci o parere foarte proasta dupa cum se vede in exemplele de mai sus :D

wahp

wahp

New Member

• Membru
  • 61 posts
  • 12 topics
  • Joined 26-September 12
  Ulquiorra, on 08 Apr 2014 - 12:27 PM, said:

Acum sa fim sinceri, Cum ati spus si voi, nu te poti distra pe rock si populara, deci da, la petreceri manelele sunt bune. Dar sincer nu suport sa vad bmw-uri cu manele pe strada, e de prost gust.

NU te poti distra tu (/altii) pe altceva decat manele, poate.

Pe hard rock/metal poate ca e mai greu daca nu esti ascultator uzual (pletos cum ar zice unii), si cam la fel cu rap-ul. Hip-hop-ul e putin mai prietenos si se poate asculta la petrecere (zic eu).

Revenind la Rock consider ca ar merge ceva  rock de tipul unor melodii ale Led Zeppelin -- AC/DC -- The Rolling Stones (s.a.)  , Pop-rock  ,  putin garage rock, putin Rock'n'roll

Sa nu uitam ca avem destula muzica electronica : Electro, House, Dance, Trance , NU-Disco, Glitch, Funk si multe altele

Muzica este destula... Petrecerea nu incepe si nu se termina cu manele.

P.A.S.E. !

Edited by Wiz. K., 28 June 2015 - 06:57 PM.
x2 Post + Scris integral colorat. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

ken manele lover, fratele lu salam!

Glumesc. Nu sunt un impatimit al genului, la modul sa caut pe youtube sa ascult sau sa am sunet de apel o manea. Singur, acasa nu ascult, dar la petreceri ma dezlantui pe manele. Am ceva impotriva celor care trec pe strada cu telefonul(mai nou cu boxa din aia mica) cu manele la maxim, asta nu suport.

KrAzZzY^

KrAzZzY^

Gold Member

• Membru
  • 648 posts
  • 68 topics
  • Joined 01-March 13

Nu sunt eu fan manele dar unele melodii sunt bune si relaxante dar altel sunt asa cum nu le suport .

sysooy

sysooy

Ultras Member

• Membru
  • 427 posts
  • 75 topics
  • Joined 22-June 14

Lume cand aude de manele gata zice ca esti " cocalar " manelele se ascult de multe ori la petreceri 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users