Am deschis acest topic pentru a va intrebare ce parere aveti despre acest gen de muzica numit MANEA.
Parerea mea este ca este o muzica de relaxare si petrecere.
P.S:Nu sunt un manelist asta este parerea mea.
Părerea mea este că Manelele sunt ok, se pot asculta la petreceri, în timpul liber.. Nu văd nimic rău în asta. Însă sunt mulţi care pe net nu recunosc că ascultă manele, ' Eu, să ascult aşa ceva ?! ' Dragilor, nu râde şi nu face nimeni mişto dacă asculţi manele! Este doar un gen de muzică ca toate celelalte. Mai sunt cei care sunt ' rasişti ' şi spun că numai ' ţiganii' ascultă aşa ceva. Treziţi-vă la realitate, şi realizaţi că acele persoane numite ' ţigani ' au şi ele suflet, şi nu trebuie comparate, şi nici criticat stilul de muzică apreciat de ei.
Eu ascult in mare parte orice gen de muzica .
Am crescut pe Manele , atunci nu cantau manele toti cei care visau seara ca sunt cantareti si a doua zi deja aveau postata pe youtube o melodie ,etc . Sunt melodii care te fac sa le asculti , mai ales la petreceri , dar sunt si melodii care chiar nu isi au locul . Au inceput sa copie orice melodie (gen Michel Telo ) si sa o transforme in manea , nu este bine asa .
La majoritatea petrecerilor nu lipsesc manelele. Si daca stai sa te uiti in jur, cele mai multe persoane se ridica de la masa pentru a dansa pe manele..
Eu, una nu ascult acasa acest gen de muzica si nici prin telefon nu gasesti, desi cand e de petrecut, petrec!
Deci, ascult doar ocazional anumite melodii.
Toata lumea zice : '' vai manelele '' , '' manele sunt niste kkt-uri'', '' asculti manele , vai de tine '' , dar dute tu la o petrecere si danseaza pe rock, dubstep, hip-hop , rap , etc.
Si la fel mi se pare o muzica de petrecere , fara manele o petrecere adevarat nu exista.
Hm, ce parere am despre acest gen de muzica?
Sincer nu am nimic cu el, doar ca in mare parte mi se pare ca macelareste limba romana, [am zis in mare parte], si intr-adevar e un gen de muzica, care da bine la petreceri si te distrezi.
Mama mea fiind manelista, e firesc ca merge taraf cat timp este ea acasa.
Oricum, nu-l agreez atat de tare genul acesta de muzica, nu obisnuiesc sa-l ascult, dar il ignor in majoritatea timpului.
Si ca o observatie, cum ziceau @Legdend.cL, @IsaGfx, multi nu recunosc, dar daca acele persoane ar fii puse intr-o incapere cu multa bautura si ai pune manele, s-ar distra pana ar rupe tot.
In concluzie pentru mine acest gen e mai mult de "dezlantuire" a tsunamiului dintr-o persoana, sa nu mai zic de una beata.
" Baututa si manele si femei de 7 stele " ) .
Ce pot sa zic ascult orice gen de muzica inafara de rock de-ala satanist . Si sincer sa fim seriosi cei ce zic ca nu asculta manele eu unu nu ii cred deoarece este imposibil ca la o petrecere sa nu se trezeasca unu care sa vrea o manea .
#Nu sunt manelist , imi plac doar cateva melodii . Parerea mea este ca la bautura maneaua iti este cel mai bun prieten .
Cum a spus si PURE petrecerea fara manele , nu se mai poate numi petrecere .
Aceasta postare a fost editata de Fratii Prastie.: 23 January 2014 - 05:34 PM
eu unul , pe la varsta de 13-14 ani stateam mai mult inchis in casa la pc , dar am un frate mai mare care asculta mereu manele si eu ii ziceam mereu "cocalarule" , dar de cand m-a scos cu el pe la diferite petreceri mi-am dat seama ca e super smecher nu poate fi petrecere fara manele , nu ai cum sa dansezi pe rock / hip-hop , ceva mai mult muzica usoara , dar cand il ai pe salam cu nebuniile lui si alte cateva manele smechere atunci poti spune ca petreci
mie unul imi plac manelele ,nu toate ca ma enerveaza unii "manelisti" cu melodii de toata jena , dar in special il ascult pe salam
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi