Primele mele creatii :
Primele mele creatii :
Noi creatii dupa ore de tutoriale :
Si o semnatura :
Frumos pentru inceput dar mai ai de munca la scris
Cam urate ,ma refer la text in rest e frumos cauta fonturi pe Dafont.com
Succes
Off, se vede ca esti la inceput! Tutoriale, text, efecte, pozitionare, redimensionare, etc. I-ati fonturi, si nu uita! textul trebuie sa se potriveasca cu stock-ul/renderul + drop shadow 1 0 1 / gradient overlay .. bafta .
Pune borderul pe overlay/soft light si sa nu-l mai pui rosu...alb e cel mai bine!
Mari probleme la text...dar asa e la inceput! Textul pune-l pe drop shadow 1-0-1!
Descarca-ti fonturi de aici: http://www.dafont.com/! Textul secundar pune-l sub cel principal dar mai mic 8-10 px! Foloseste 04b03 pe 8 sau wendy pe 10!
Cand redimensionezi tine apasat shift+alt si trage de colturi!
Baga tutoriale la greu...pentru blur si text!
Usor usor...o sa inveti!
Keep Working!
Urate creatii dar nu-i bai te ajut eu .
add : zxsfrenzy
O sa te ajut la text , blur , claritate .
Ceva nou sper sa fa placa :
Stock:
Astept pareri.
Edited by Legend.cL, 13 January 2014 - 01:48 AM.
Cand redimensionezi, tine apasat SHIFT si trage de colturi..
Urmareste tutorialele de la sectiunea "design/tutoriale"
Te ajuta mult
KW
Daca potriveai text-ul mai bine, sau il scoteai de tot text-ul. Era perfect. La ultimul avatar, ai cam cazut cu redimensionarea. Iar text-ul nu il mai chinui cu atat drop shadow, lasa-l mai mic. Bafta.
1.Cum ti s-a mai spus tine apasat de SHIFT cand redimensionezi.
2.Incearca si alte texte, nu se potrivesc deloc cu imaginile...incearca sa le faci sa fie in concordanta cu stockul, cand pui culoare daca dai pe imagine apare o chestie si alegi de acolo culoarea.
3,Descarca resurse de aici si urmareste tutoriale aici.
4.Descarca 04b03 pentru textul secundar.
5.Cand pui textul dai click dreapta pe layer>blending obtions>drop shadow>opacity 100% distance 1 spread 0 size 1.
O sa ai multe de invatat in comunitatea asta daca asculti sfaturile primite...uita-te la portofoliul meu cum arata la inceput si cum e acum, tot ce am invatat e din comunitatea asta. Bafta.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users