De la ce primesc chestia asta?
Edit: NU se conecteaza, apare aia si ma da afara mereu nu pot intra!
Aceasta postare a fost editata de utzu: 02 January 2014 - 10:29 AM
si eu am patit la fel..eu chiar am intrat si in banlist
:You are banned from thsi server"
Lol...am ip dinamic si am luat vreoi 4-5 banuri pana am reusit sa ma conectez..acum merge..nam nici o idee de la ce poate fi!!
Am crezut ca o fi de la GUi, l-am sters, am scos router-ul, m-am gandit si eu la chestia cu ip si tot aceasi chestie... Daca ma poate ajuta cnv astept pareri!
Doua chestii ti se pot intampla:
1) Fie ai activ firewallul si atunci cand incerci sa te conectezi iti inchide aplicatia deoarece nu e setata ca exceptie.
2) Fie nu ai ultimele drivere ale placii video (ai instalat sau dezinstalat niste programe in ultimul timp) si atunci ideal ar fi sa faci un update la ele si sa reincerci.
Nu va mai agitati degeaba cu pareri si sugesti aruncate aiurea daca nu stiti despre ce este vorba!!!
Este de la server,nu permite unele conectari,trebuie sa intre edu sa rezolve pentru asta utzu lasa si ip-ul!!!
Am patit si eu asta in urma cu vreo 2-3 saptamani: http://forum.cs16.ro...tare-pe-server/
Este pusa o anumita restrictie pe clasa ta de IP, insa lasa-mi pe PM steamid-ul tau numeric.
Ai primit ban din cauza spamului facut cu connctarea pe server, iar dproto te-a banat. Insa a fost scos.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi