Jump to content

Photo

Abuz Makaresh

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

k1da

k1da

New Member

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

# Admin : Makaresh
# Varsta : 24
# Motivul : am anuntat pur si simplu un slot ca ar avea cod , si a refuzat sa se uite pe el , dupa a inceput sa ma ameninte sa tac din gura ca imi iau ban , si ca ma zbora , the good a inceput sa ma injure , din ce motiv nu stiu , makaresh ii dadea apa la moara fara sa ii dea gag sau ceva , iar in regulament scrie foarte clar in sanctiuni:

-  I.9 "anuntarea unui posibil codat , adminul are obligatia de a raspunde ok/ ma uit ( chiar daca a fost verificat in trecut)" 

- II.2 " limbaj neadecvat pe server "

- II.4 " Provocare si continuare a ceruturilo de pe server"

- II.6 " Comportament superior fara de jucatori"

P.S : sunt constienta ca poate o sa am ban pe server , dar asta e se mai intampla, si am vorbit si eu urat pt ca am fost injurata , dar asta nu inseamna ca daca avem greade sa ne permitem sa ne jignim. 

# Dovada :  http://www.2shared.com/photo/Qh5CUGYk/de_westwood0000.html

http://www.2shared.c...stwood0001.html 

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13
  • Country: Country Flag

bai desteptule din cate so vazut si nu eram singuru admin pe sv tu ai inceput cu injuraturiile si sa faci **** mare

de cand ati aparut pe sv astia cu numele REMEMBER ati fost voi tari in gura

din cauza voastra juma din admini renunta 

era si axel si hein si toxic pot explica si ei

Edited by Makaresh, 19 December 2013 - 10:39 PM.

sera

sera

Premium

• Premium
  • 1688 posts
  • 125 topics
  • Joined 17-October 10

Limbaju ca nu esti pe stadion!!! Owner decide!!!

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

Amice in primul rand invata sa vb , sunt de sex feminin , in al 2lea rand , eu doar am spus sa va uitati pe codati , daca "celalalt" cu remember a spus sau a facut ceva nu ma priveste pe mine , invatzati sa cititi nick`urile , ca daca eram juma de server cu remember ce faceati?! si plus de asta cine te crezi tu sa imi vorbesti cum mi-ai vorbit?! halal admin , bun exemplu pt playeri , esti gj .

Si numai am nevoie de parerea ta lasa sa vada si alti admini mai mari in grad ce fac - 18 ca tine. 

Ca renunta admini din cauza incompetentei de care dati dovada nu e vina playerilor ca nu noi ii luam de mana "hai ba renunta" asa k fk off.

Edited by k1da, 19 December 2013 - 10:44 PM.

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13

daka te-am facut baiat imi pare rau nu am avut de unde sa stiu 

iarasi imi pare rau daka te-am confundat am mai zis si pe sv

de injurat eu unu nu te-am injurat 

ati continuat sa provocati si sa injurati pana s-a bagat axel intre voi si va da gag si la celalalt despre care creed ca este vb ca fii oaia neagra ai dat ban

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

Ai pozele postate cum mi-ai vorbit :)

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13

sincer :))) din poza asta nu reiese ca ti-am vb urat tie :))) defapt nu am vb urat nimanui

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

oh rly?!

"me : care e problema ta pana la urma?!

you : taci ca te zbor " 

"you : care era ala de facea "pl" mare pe server?! "

Fain vocabular pt un admin :) ti-am mentionat si sanctiunile din regulament in caz ca nu l-ai citit , l-am citit eu pt tine .

• Crazy_Horse likes this

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13

bine hai sa termina discutia asta daka era vorba sa te injur pe tine primeam si eu gag

nu eu am primit gag

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

ok eu am postat , mai departe stie ownerul ce are de facut :) asta daca ajunge la el si nu sterge topicul vreun " prieten " :)

Heineken87

Heineken87

Untouchable Member

• Membru
  • 1280 posts
  • 17 topics
  • Joined 19-September 13

Aveti Edit nu mai faceti 100 de posturi!!!

Asta nu e un abuz pt ca intodeauna aveti mereu de com k1da de cand esti pe sv asta numa de comentat ai altceva nu ai de facut tie nu iti convine niciodata nic,ti-am spus de 100 de ori mai vezi ca se plange cineva in afara de tine,Makaresh a fost prea cuminte!!!

ASTA NU E UN ABUZ!!!!!

.::ToXiC - AngeL::.

.::ToXiC - AngeL::.

Power Member

• Membru
  • 681 posts
  • 22 topics
  • Joined 25-June 11

Deci dragii mei "remember" cand va prind pe svr va banez chiar daca iau remove ... puteti sa vb ca la usa cortului cu cine va permite .. daca buna crestere nu a fost aplicata in cazul vostru nu trebuie sa ne si aratati acest lucru macar asa din bun simt ...aa si inca cv, nu suport sa fiu amenintat

de_westwood0002.jpg

de_westwood0003.jpg

de_westwood0004.jpg

Bai mai terminati cu fazele astea!!!

Lasati in pace,ei nu au nici o treaba cu ce s-a ntamplat intre mine si Gaby asa ca va rog sa nu va mai luati de ei pe tema asta!!!

Daca injura pe server sau gresesc cu ceva atunci aplicati comenzile potrivite pentru ceea ce au gresit!!!

Axel eu nu am facut referire la nimic si nici nu am vb despre ce sa intamplat intre voi 2 ... pe mine unu ma deranjat limbaju si modul de exprimare m-ai ales amenintarile

Edited by .::ToXiC - AngeL::., 19 December 2013 - 11:15 PM.

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13

toxic nu ii singurul care face treaba asta

va zic cand va prind pe sv si ati scos vreaun cuvant gresit va avertizez sa taceti si daka nu afara de pe server

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

Aveti Edit nu mai faceti 100 de posturi!!!

Asta nu e un abuz pt ca intodeauna aveti mereu de com k1da de cand esti pe sv asta numa de comentat ai altceva nu ai de facut tie nu iti convine niciodata nic,ti-am spus de 100 de ori mai vezi ca se plange cineva in afara de tine,Makaresh a fost prea cuminte!!!

ASTA NU E UN ABUZ!!!!!

heineken fii realist si aduti aminte de ce nu imi convenea mie ;) si pt ce " comentam " si nu erau "comentarii " erau mici cicaleli pe care le luai prea in serios .

in rest despre admini sau sa ma iau de cineva nu cred ca a fost cazul vreodata ;)

Deci dragii mei "remember" cand va prind pe svr va banez chiar daca iau remove ... puteti sa vb ca la usa cortului cu cine va permite .. daca buna crestere nu a fost aplicata in cazul vostru nu trebuie sa ne si aratati acest lucru macar asa din bun simt ...aa si inca cv, nu suport sa fiu amenintat

de_westwood0002.jpg

nici macar nu sunt uimita ca nu ai facut print si la ce a zis el , motiv pentru care eu am raspuns asa :) si ce am zis eu nu a fost nici un fel de jignire ;) el imi zicea sa tac ca zobr ca iau ban tocmai de aceea i-am zis ca dabea astept ca il paste remove`ul dupa sanctiunile prevazute in reglumanet ( ma rog  degradare ) , si dupa sa imi spuna ca noi "remember" suntem de vina pt dezmembrarea serverului?! wtf?! pe bune?! :))) oare un owner pleaca de dragul meu care am 2 3 sapt daca le am si pe alea pe server ?! sau un admin 2 3 4 sau cati or pleca ? sa fim realisti :) wake up ppl ;) un admin de atata timp si mai ales un owner nu pleaca doar asa :) astea sunt prb mai vechi :) asa ca nu dati vina pe noi

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Bai mai terminati cu fazele astea!!!

Lasati in pace,ei nu au nici o treaba cu ce s-a ntamplat intre mine si Gaby asa ca va rog sa nu va mai luati de ei pe tema asta!!!

Daca injura pe server sau gresesc cu ceva atunci aplicati comenzile potrivite pentru ceea ce au gresit!!!

P.S.: Eu eram pe server cu alt nick mam bagat doar pentru ca voi nu faceati nimic la ce se intampla si anume: The_good a inceput sai injure si life sau k1da nu stiu exact care ia raspuns cu acelasi fel de limbaj,si de acolo au inceput sa fie aruncate vorbe aiurea din toate partiile!!!!

Edited by aXel, 19 December 2013 - 11:27 PM.

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 posts
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

Aici toti au gresit... Unu ca a injurat 

Al doilea ca a raspuns inapoi

Al treilea ca nu a dat gag sa calmeze spiritele

Deci tu k1da ca player pe server o data ce anunti un codat si este un admin on, tot timpul se va uita, dar ce faceai... te tineai tare pe U@ si amenintai, stii ca pentru chestia asta trebuia sa primesti ban 2 ore? Nu ma fi asa de impulsiva ca nu rezolvi nimic.

Sergyuu daca tu apartii de staff, un asemenea limbaj nu se foloseste pe forum, iar pe server nici nu mai zic! (Pentru chestia asta trebuie pedepsit snapshoturile sunt clare)

Edited by dan.t, 20 December 2013 - 12:05 AM.

Serggyu

Serggyu

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 15 topics
  • Joined 15-October 13

dan.t explicami si mie ce arata snapshoturile ca eu unu nu l-am injurat pe ala sau pe celalalt

ii limbaj care se foloseste intre noi

dar bine cum tu esti odata pe sapt pe sv nu ai de unde stii

k1da

k1da

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-March 12

Aici toti au gresit... Unu ca a injurat 

Al doilea ca a raspuns inapoi

Al treilea ca nu a dat gag sa calmeze spiritele

Deci tu k1da ca player pe server o data ce anunti un codat si este un admin on, tot timpul se va uita, dar ce faceai... te tineai tare pe U@ si amenintai, stii ca pentru chestia asta trebuia sa primesti ban 2 ore? Nu ma fi asa de impulsiva ca nu rezolvi nimic.

Sergyuu daca tu apartii de staff, un asemenea limbaj nu se foloseste pe forum, iar pe server nici nu mai zic! (Pentru chestia asta trebuie pedepsit snapshoturile sunt clare)

cu ce amenintam pe u@? ca nici macar nu am vb eu pe u@ o.O

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 posts
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

M-ai conteaza pe ce ai vorbit, conteaza ca ai amenintat... si sergyuu daca nu stii sa te uiti intr-o poza dai zoom si ai sa vezi cum vorbeste gura fara tine pe server,cat si pe forum in primu post facut de tine in acest topic.

1Radu

1Radu

Untouchable Member

• Membru
  • 1382 posts
  • 17 topics
  • Joined 09-February 12

Makaresh ai Avertisment,un Admin serios nu se comporta in felul ala,tu ar trebuie sa fii un exemplu pentru playeri,(sa ii ajuti,sa eviti certurile pe server,sa verifici un codat atunci cand este anuntat prin U@,nu trebuie sa ai comportament superior fata de ei) cel mai bine impotriva lor aplici Regulamentul in functie de situatie.

Toxic-Angel calm,nu banam playerii fara un motiv intemeiat

Sanctiuni de gradul II

II.1 Pastrati un limbaj decent fara jigniri la adresa unui jucator/admin sau veti fii sanctionati

Sanctiuni de gradul II -> gag/slay/slap/kick/ban temporar

@k1da pe viitor incercati sa vb. si voi mai frumos,fara amenintari si vorbe de gen(incompetenti,te asteapta remove),fara a continua certurile,daca sunt Admini online anuntati,daca ei nu fac nimic,faceti printuri,dupa care o sa rezolvam noi problema

Pentru toti Adminii pe viitor,incercati sa aveti un comportament mai frumos,limbaj adecvat,da-ti dovada de profesionalism,Regulamentul trebuie respectat de toti

T/C

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users