Am si eu nevoie de niste idei de porunci/pedepse la carti de la voi.Ce pedepse ati dat sau ati primit pana acum?
Edited by ionas, 21 December 2013 - 06:32 PM.
Am si eu nevoie de niste idei de porunci/pedepse la carti de la voi.Ce pedepse ati dat sau ati primit pana acum?
Edited by ionas, 21 December 2013 - 06:32 PM.
Am primit : Sa mananc scortisoara , Si sa tin in mana gheata si sare ( ouchh )
Am dat : Dute la un om de pe strada spune carnat si pleci !
Ultima data cand am jucat poker, am dat porunca fratelui meu sa linga degetul mijlociu fiecarui jucator. Tot in acea zi, am si primit o porunca, sa folosesc apa cu zahar pe post de gel de par.
ultima dara cand am jucat poker am primit porunca sa-mi dau 50 de palmi singur:))
Am dat porunca sa umble cu trotineta in fundul gol pe strada
Porunci .... hmm
Sa se invarta in jurul unei carti sprijinindu-se intr-un deget , sau mana. sa bea 2 pahare de apa.. sa prinda carti lipite de perete cu fruntea..asta e veche..dar chinuitoare cea mai tare a fost la mine acasa ...
am fost pusa sa ies pe palier..eu stand la etajul 9 cu 1 tigaie si o lingura de fier sa bat in ea ,..va dati seama ce ecou..cand am auzit prima cheie in usa la vecini am fugit in casa...sper ca e de ajuns
Am primit pedeapsa : Sa ies la balcon si sa strig de 10 ori " Iubesc Babe pe bani putini " ,m-au si filmat
Am dat : Am obligat pe un baiat sa se imbrace precum bunica de la tara si apoi sa faca streaptease in bratele iubitei
Am primit: Sa intreb un om pe strada daca mi-a vazut calul
Am dat: Sa-si bata capul si sa-si frece burta in acelasi timp. Sa pupe colacul veceului . Sa citeasca o rugaciue la ora 2 noapte ( chiar a facuto un amic
)
Am primit: Sa alerg in pielea goala pe strada.
Am dat: sa isi dea jos adidasul din picior si sa il impinga cu nasul vreo 50cm
Am primit: Sa prind cartea de joc la perete.
Am dat: Sa tina sare si gheata in gura.
Am primit : Sa trec printr-un foc de tabara
Am dat : Lamaie in nas, in timp ce bea un shot de vodka
Am primit : Spune pe cine iubesti cel mai mult (infara de parinti,familie)si dute si o saruta in caz de e fata sau in caz ca e baiat dute si spunei ca esti gay(for fun)
Am dat : Dute pe strada si prima persoana de sex feminin pe care o intalnesti indiferent de ce varsta are spunei ca o iubesti si vrei sa te casatoresti cu ea...nu prea mlti au acceptat.
Am primit : Sa cant melodia Apa de izvor in timp ce saream intr-un picior cu o sticla de suc in mana. Sa-i fac o declaratie de dragoste pomului din curte.
Am dat : Sa ne cante imnul Romaniei cu degetul in gura, sa se urce pe un semn de circulatie si sa strige : "Eu sunt Spiderman".
Am primit : Sa trag piper pe nas )
Am dat : Sa prinda cu capu o carte in cadere pe perete , sa alerge fara pantaloni vre-o 50 m ...
Am primit: Sa merg la un vecin sa il rog sa ma lase la baie pentru ca a mea s-a stricat
Am dat: Sa faca ca gaina pe masa.
Am jucat 21 si am primit asa: Merg la un om oarecare si il intreb ce data este el spune data si spun a mers , a functionat masina timpului!! Sau Fugi in pielea goala cand ploua / Strig afara "Sunt gaina si vreau cocos"
Am dat: sa prinda foaie la perete sa mearga pana afara si sa vina inapoi cand il chem si cand a venit ce sa vezi galeata cu apa deasupra usii
(a fost vara sa se uste )
Am primit :Sa sting 5 chibrite in gura
Am dat : Sa bea 5 shoturi de wiskey unul dupa altul
Am primit: Sa ma duc in cimitir, si sa injur fiecare nume de pe cruci.
Am dat: Sa inconjori cimitirul de 5 ori, cu pantofii lu maicamea.
Am primit : Sa mananc o lamaie
Am dat : Sa fugi vreo 20 - 30 de metri descult pe zapada ..
Am primit: sa beau un shot de sare cu apa si piper.
Am dat: sa manance vegeta cu hartie igienica.
Am primit: Sa trag pe nas cu paiu coca-cola.
Am dat: Sa linga parchetul si apoi sa manance piper cu scortisoara.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users