Salt la continut

Fotografie

[CS16] Abuz Nasacryl

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
19 replies to this topic

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13
  • Country: Country Flag

*
POPULAR

Numele moderatorului reclamat: Nasacryl

Motivul reclamatiei:  M-am saturat sa il vad pe acest figurant si plin de el , plagiator care sufera de smecherie.

1.  In primul rand vreau sa va dovedesc ca acest "scripter" cum isi spune el la profil ( ;)) ) este un mare plagiator . Asa a fost mai mereu, doar ca stie sa se ascunda, sa modifice niste functii din pluginuri in asa fel incat sa para diferit si sa si le insuseasca . Puteti vedea asta in topicul acesta ( click ) unde domnul Nasacryl isi prezinta pluginul "lui" de ninsoare . Dupa cum vedeti in postul meu urmator , il acus de plagiat si ii aduc si dovada cum ca acel plugin nu este facut de el , ci de anakin_strike , doar ca el a modificat modul de definire al autorului , versiunii si numele pluginului si a adaugat la inceput si la final cum ca acel plugin facut de "el" este facut in amx studio , apoi chiar el recunoaste ca nu este facut de el ( "Si ti ciuda?" ). Daca il intrebati ce reprezinta acel engfunc habar nu are. Daca nici cei din staff nu sunt seriosi si isi insusesc pluginurile altora atunci de ce ar mai trage la raspundere pe altii ca nu sunt ei autorii? Si nu numai ... inainte sa isi posteze pluginul , s-a asigurat ca nu isi va da nimeni seama ca a mai fost deja postat acest plugin cu autorul original , anakin_strike , ( puteti vedea in acest topic -> click ) si i-a editat toate posturile acelui topic starter unde aducea mai multe explicatii despre acel plugin. Se vede ca e destept , nu lasa urme :))

2. Nu as fi venit sa il reclam daca nu s-ar fi bagat in acest topic , unde am facut o cerere de suport in legatura cu o problema care persista de ceva timp pe serverul ZM . Dragutul de yLLuSioN a binevoit sa ma ajute si s-a trezit el sa vina sa imi dea Edit la posturi si sa spuna ca din cauza ca m-am bagat eu in topicul lui , cum ca as fi facut "amatoare" echipa de suport CS16 serverul ZM nu merita sa beneficieze de sectiunea Support a comunitatii. Eu nu cred ca este el in masura sa decida cine merita si cine nu sa fie ajutat . Nu vrea sa ma ajute , sa nu ma ajute. Nici nu am nevoie de ajutorul lui , mai sunt si altii care pot ajuta . Nu am facut pe nimeni amator , doar am dovedit ca acel plugin nu este creat de el. Dar trebuie sa se bage el ca e smecher si are putere sa spuna ceva care subintelege cu totul altceva fata de ce s-a intamplat ca sa arate el ca nu trebuie sa il ataci ca altfel ai de suferit.

Este prea de tot ... sincer e timpul sa deschideti ochii si sa vedeti ce fel de om este acesta. M-am saturat sa fie aparat mereu chiar daca nu merita. M-am mai ales si cu doua warnuri :|

Link catre topic / Printscreen: le-am pus in descriere problema .

EDIT: ma scuzati ca am scris asa mult, sper sa va faceti timp sa cititi , eu nu ma pot exprima pe scurt :)

Aceasta postare a fost editata de SplitT @ ZM: 11 December 2013 - 05:02 PM

• sera, aXel, famouz/ and 20 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Tu ceri warnuri si dupa aceea vi si plangi aici ? 

da bine, da-mi tu warn bunule

da-mi si warn acum

Daca o cauti cu lumanarea primesti . Oricum warnurile le-ai luat pe merit ( offtopic) , si nu pentru ca le-ai cerut .

Legat de plugin , ti-am explicat si acolo : este un plugin snow , nu ai ce sa pui in plus sau in minus .  2+1 ii totuna cu 1+2 . Asa poate intelegi . 

inainte sa isi posteze pluginul , s-a asigurat ca nu isi va da nimeni seama ca a mai fost deja postat acest plugin cu autorul original , anakin_strike , ( puteti vedea in acest topic -> click ) si i-a editat toate posturile acelui topic starter unde aducea mai multe explicatii despre acel plugin.

Aici te-am prins cu minciuna . Daca nu ai vazut topicul original , nu fa referire asupra lui . Din posturile din acel topic se poate deduce usor ca pluginul respectiv nu era  de snow , ci si cu santa hat si altele . Tu esti cel cu minciunile si tertipurile nu eu amice . Ghinionul tau ca topic starterul a pus titlu gresit , lucru confirmat si mie in particular de ionas . 

Dovezi ca pluginul editat nu era de unul de snow :

Nu merge !!  E santa Hat nu snow

dar in plugin.ini nu bagam numele pluginului sau snow.amxx sau SanHat.amxx?? ca asa este numele pluginului ??

Dovezi pentru link nefunctional : 

The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search. Baga pe Fileshare.

Nu merge sa downloadez. !! Plizz cineva puneti pe fileshare sau girlshare. MS  

Eu nu mai zic nimic , cred ca dovezile postate de mine sunt de ajuns ca sa isi dea toata lumea care e cel mincinos , si care cauta motiv de cearta aiurea, pe baza faptului ca a cerut de doua ori warn , a fost avertizat de 3 ori , ca apoi sa aici si sa pozeze in ipostaza de VICTIMA a abuzurilor moderatorului Nasacryl . 

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 11 December 2013 - 05:39 PM

• sera, Tilicutza, snakeeyes; and 2 others like this

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

cand am zis ca "am mai primit si 2 warnuri" nu am acuzat ca am facut-o pe nedrept , nu m-a deranjat sa le primesc atata timp cat am dovedit ceva impotriva ta . si pluginul acelui tip era snow.amxx , la fel ca cel al lui anakin_strike ... in fine lasa treaba cu topicul acelui tip. Gresesti, se pot baga mai multe intr-un plugin de ninsoare, doar ca acest anakin_strike a gasit o modalitate sa il faca mai usor. Fii serios, stiai tu sa faci acest plugin de ninsoare? stii tu ce e ala engfunc si din ce module se trage sau etc ... ? ai copiat pluginul lui anakin strike si ai zis ca e al tau , de ce in celelalte pluginuri ale tale definesti numele,versiunea si autorul cu #define si acum te-ai gasit tu sa faci altfel :) si asta doar ca sa se deosebeasca sa zici ca e facut de tine de la 0 :-j in fine, nu stau sa povestesc aici, las la decizia conducerii.

EDIT: si in ultimul tau post din acel topic cu pluginul de santa hat sau snow ce era , ai zis ca o sa faci un plugin de ninsoare pentru serverele DNS CS16, nu cred ca ai habar sa faci tu asa ceva :-j :))

Se vede prin Like-urile care le primesc la postul cu reclamatia ca acele persoane nu te agreeaza , nici nu ii cunosc pe aceia ca sa nu zici ca "mi-am adus prietenii sa imi dea like" , nu te-ai saturat sa vezi ca lumea nu te suporta? :( fa-ne un bine ... lasa-ne :|

Aceasta postare a fost editata de SplitT @ ZM: 11 December 2013 - 05:58 PM

• sera, bulaNNNNNNNN, FlorINNNNNN and 8 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
fa-ne un bine ... lasa-ne

Tu iti inchipui ca imi pasa cine iti da like la topic ? Mai asteapta mult si bine .  :)) Dintr-o reclamatie asta ajunge intr-o lupta de likes sa inteleg sau cum ? Ai vazut ca ai luat-o in barba si ca am procedat corect , si acuma incepi cu tertipuri de astea de 2 lei gauriti de intimidare . Cu mine nu iti merge , de pe acuma iti zic   :)) 

ca sa nu zici ca "mi-am adus prietenii sa imi dea like"

Stai linistit , stiu ca nu ai prieteni , nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva . Respectivii sunt doar fanii mei .

P.S. : Daca tot e sa sa mai demonstrez odata cine e ala viclean : Userul Micles care ti-a dat like la topic , este membru din 26 mai 2013  , are doar 2 posturi si el a intrat astazi expre numai sa iti de-a tie like la post . Nu ti se pare nimic suspect ? =)) mergeti ma de aici ca deja sunteti penibili . 5 likes ma , fa print ca nu mai prinzi asa ocazie :)))))

micles.png

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 12 December 2013 - 07:47 PM

• sera, Oliver Sykes, SwanX and 7 others like this

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

de ce ti se pare ca am luat-o in barba? :)) tu ai adus argumente numai despre treaba cu topicul tipului aluia cu pluginul de snow / santa hat :)) , despre treaba ca te-ai bagat in topicul meu de suport de ce nu zici nimic? esti tu asa inalt in rang sa decizi tu ce servere din comunitate nu are voie sa beneficieze de sectiunea suport? esti tu sef al sectiunii suport? iti spun eu prietene, in afara ca ti-ai luat angajamentul de a face treaba ca moderator intr-o sectiune nu te face sef in acel loc sau oriunde altundeva. Esti un nimeni pentru toti ,un arogant care cauta sa arate ca este bun si ca vai de mine este expert, dar tu doar ii copii pe altii si le transpui munca lor ca fiind a ta :)) stai tu linistit ca destui stiu asta , si ajunge sa stim pentru noi cine esti de fapt. Dar ramane intrebarea, pe tine nu te roade faptul ca tu vezi ca doar ii copii pe altii si te lauzi cu munca lor? de ce nu te straduiesti barem sa inveti sa faci tu decat sa iei de la altii si sa te dai mare om :)) . As fi ramas cu propria impresie, nu as fi ajuns "in instanta" cu treaba asta daca nu te-ai fi bagat tu mare smecher in topicul meu de suport sa il inchizi ca ai tu putere ca moderator :-j , mi s-a acrit de tine.

Astept decizia fondatorilor / administratorilor.

• sera, LiQuiDz @ CS16, FlorINNNNNN and 5 others like this

sera

sera

Premium

• Premium
  • 1688 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 17-October 10

*
POPULAR

@SpLitT @ ZM, ma inclin in fata ta  si zic ca tot ce spui tu are cel mai mare sens!! Sunt intru totul de acord cu tine in privinta lui Nasacryl! Nu am nimic  cu el personal!!!  Dar el  este  un om fara caracter  fara  pic  de  bun simt!! Se da mare si tare in fata altora dar el este =  0!!!

Sti   dc zic asta? Tiam  dat like  la primul tau post si el  din oftica a  dat ordin pe serv unde este el Fondator ca toti  adminii sa ma baneze   pt ca  tiam dat tie like!! Mare om mare caracter!! Sa vezi  si u  cu  ce  fel de  persoana vorbim  noi pe forum cine este moderator!! :))  Ce treaba  avea forumul cu activitatea mea de pe serv nu stiu!!!Am tot dreptul  sa apreciez  orice post vreau eu si  orice idee care  mi se pare iteresanta!! Dar ce poti sa discuti tu cu un ofticat? Caracterizarea perfecta!! Nu te mai da tu nasacryle important si ca tu respecti regulile si oamenii ca defapt esti o persoana de 2 lei!!! (Total of topic) poti sa dai warn dar astai Nasacryl! Nam putut sa ma abtin sa nu spun cine este el defapt!!

• POLARSOOON, StiLL # Strego -E, LiQuiDz @ CS16 and 19 others like this

rra

rra

Addicted Member

• Membru
  • 220 Postari:
  • 21 topics
  • Joined 24-July 13

de ce ti se pare ca am luat-o in barba? :)) tu ai adus argumente numai despre treaba cu topicul tipului aluia cu pluginul de snow / santa hat :)) , despre treaba ca te-ai bagat in topicul meu de suport de ce nu zici nimic? esti tu asa inalt in rang sa decizi tu ce servere din comunitate nu are voie sa beneficieze de sectiunea suport? esti tu sef al sectiunii suport? iti spun eu prietene, in afara ca ti-ai luat angajamentul de a face treaba ca moderator intr-o sectiune nu te face sef in acel loc sau oriunde altundeva. Esti un nimeni pentru toti ,un arogant care cauta sa arate ca este bun si ca vai de mine este expert, dar tu doar ii copii pe altii si le transpui munca lor ca fiind a ta :)) stai tu linistit ca destui stiu asta , si ajunge sa stim pentru noi cine esti de fapt. Dar ramane intrebarea, pe tine nu te roade faptul ca tu vezi ca doar ii copii pe altii si te lauzi cu munca lor? de ce nu te straduiesti barem sa inveti sa faci tu decat sa iei de la altii si sa te dai mare om :)) . As fi ramas cu propria impresie, nu as fi ajuns "in instanta" cu treaba asta daca nu te-ai fi bagat tu mare smecher in topicul meu de suport sa il inchizi ca ai tu putere ca moderator :-j , mi s-a acrit de tine.

Astept decizia fondatorilor / administratorilor.

Din cate am vazut ionas a deschis topicul inchis de Nasacryl la care ai primit locked , nu cred ca mai era de discutat pentru chestia aia deoarece in final ti sa facut pe plac, probalil nervii lui fata de cativa dintre voi care sunteti inca nu prea "coptii" la minte il plictiseste si deasta ia acele decizii mai agresive fata de voi .

@SpLitT @ ZM, ma inclin in fata ta  si zic ca tot ce spui tu are cel mai mare sens!! Sunt intru totul de acord cu tine in privinta lui Nasacryl! Nu am nimic  cu el personal!!!  Dar el  este  un om fara caracter  fara  pic  de  bun simt!! Se da mare si tare in fata altora dar el este =  0!!!

Sti   dc zic asta? Tiam  dat like  la primul tau post si el  din oftica a  dat ordin pe serv unde este el Fondator ca toti  adminii sa ma baneze   pt ca  tiam dat tie like!! Mare om mare caracter!! Sa vezi  si u  cu  ce  fel de  persoana vorbim  noi pe forum cine este moderator!! :))  Ce treaba  avea forumul cu activitatea mea de pe serv nu stiu!!!Am tot dreptul  sa apreciez  orice post vreau eu si  orice idee care  mi se pare iteresanta!! Dar ce poti sa discuti tu cu un ofticat? Caracterizarea perfecta!! Nu te mai da tu nasacryle important si ca tu respecti regulile si oamenii ca defapt esti o persoana de 2 lei!!! (Total of topic) poti sa dai warn dar astai Nasacryl! Nam putut sa ma abtin sa nu spun cine este el defapt!!

La tine sera doresc doar sa adaug , serverul lui regulile lui.

Acum stiu ca impresia mea aici este ca sunt trimis sau ca il pup in fund ca am si eu un grad la el , sau asa mai departe deoarece lumea interpreteaza.

In tot ce am scris mai sus vreau sa fac doar referire la ideea ca sunteti prea copii la unele faze.

Daca el iti inchide un topic . Foarte bine faci report si se va deschide daca nu la inchis pe drept , si fara sa mai faci reporturi fii sigur la mai multe abateri stafful va reactiona si contra lui dar cand vine unu de varsta (18+) si citeste pentru ce ai facut report iti dai seama ca rade. (e copilaresc)

Nu am sa mai postez aici dar stiind ca o sa aveti o replica PM-ul meu este deschis.

Edit : 

Inca o dovada ca Nasacryl doar a copiat acel Plugin , modificand ce se putea sa para diferit?

Aici este pluginul original care in care postul lui a fost editat pe 3 Decembrie la ora 1:19 PM

Iar Aici este postat pluginul lui Nasacryl , care a fost postat pe 3 Decembrie la ora 1:17PM

Ce ar trebui sa intelegem de aici?

Simplu :

In prima faza el a luat Pluginul origanal , a modificat ce a gasit adaugand desigur amx-studio ca si cum ar fi al lui.

In a 2 faza a postat pluginul la ora 1:17PM urmand ca dupa 2 minute sa ii editeze posturile autorului la ora 1:19 PM

Dupa ce a vazut ca autorul a avut inca ceva scris in post sa gandit sa mai editeze la ora 4:48PM

Eu stiu ce talent el are la editat , inca de pe 21 Noembrie 2012 cand am facut primul pas spre aceasta comunitate , si el ma facut sa fac 2 inapoi.

Sper sa nu aud aberatii cum ar fi ca " Split ma pus sa scriu asta  , am fost obligat" deoarece eu am ceva personal cu Nasacryl .

Din cate stiu aici facem referire la actiunea lui fata de inchiderea unui topic la sectiunea "support" corect?
Ce legatura are ca a copiat sau nu acel plugin adica eu sunt derutat deoarece vorbiti despre doua chestii
Daca vrei sa fie "pedepsit" ca a plagiat sau nu acel plugin fa un report care sa aiba legatura cu acel subiect, ca aici deraiatii.

Scz dar nu cred ca ai inteles mesajul rra!! Nu ma intereseaza ca am luat ban sincer poate sami dea 1000 de banuri nu dau 2 lei pe el si pe banurile lui!!  Pe de alta parte eu faceam referire la gandirea lui pe cale de disparitie atunci cand venea vorba despre motivul pt care a putut sa duca la asa ceva! Un motiv penal din toate pctele de vedere!! Mai nou dai un like pe forum si te prinde pe joc si iei ban si te intrebi oare dc face asa ceva!!! HMM nu pot sa dau eu un raspuns concret la problemele lui cu obsesia de likuri!! Un raspuns ar fi acela ca sigla de "Moderator" i sa imprimat in cerebel si crede ca este un fel de God! Pe langa toate astea este Un plagiator !!! Repet "ma inclin in fata ta @SpLitT @ ZM, !! El niciodata nu recunoaste cand greseste!! El mereu are dreptate!!

@LoVe ;x ., cred ca daca se putea vb ceva cu el oamenii acestea ar fi vb deja cu el!! Dar ce poti sa vb cu un om cu asemenea caracter?

Intradevar nu zic ca a procedat corect danduti ban pentru un like (daca alea sunt adevaratele lui motive) dar trebuie inteleasa ideea ca "apar si nervii".

Edit 2 :

Morrr  =)))) morrrr

Am uitat sa va spun ca morrr?  =))))

Unu la mana uitate ce am scris in topiculd e mai sus si dupa vorbeste

Doi la mana vad ca mai nou si-a gasit avocat si vad ca primesti si like'urile esentiale exact in secunda in care postezi.

O sa fie Nasacryl cel mai bun scripter al acestei comunitati dupa ce se va inchide.

Ca sa fii un scripter nu zic ca nu trebuie sa ai o inspiratie , dar macar ai bunul simt : Ori sa faci un plugin asemanator , copiat din alta parte si editat Precizand ca ai fost inspirat sa faci

fie sa faci un plugin nou care nu a mai fost postat nicaieri asta inseamna a fi scripter , nu sa te umfli in pene ca ai facut un plugin copiat si ai editat 2 cuvinte .

Dorian @ CS16 , daca SpliT era singurul care ar fi impotriva lui nasacryl , ar fi fost de acord . Dar cand vezi ca atata lume se streseaza sa il scoata afara, tu vii sa ne arati ca are argati? sau esti si tu un lingusitor , sau poate ti-a promis un grad pe Gherla?

Nu inteleg de ce va treziti vorbind.

In legatura cu "Nasa nu da apa la moara lasa-i in viata lor tu fa ce iti doresti in continuare."

Ce vrei sa spui? El sa faca ce vrea in continuare si noi sa suportam consecintele nu?

Din proprozitia "E printre cei mai maturi oameni ai comunitatii si cei mai vechi si avem incredere in el acum tu te-ai gasit sa-l faci mincinos?"

Se intelege ca :

- tu deja il cunosti pe nasacryl si faci orice sa il ajuti chit ca a gresit sau nu.

- nu e mincinos , e FOARTE mincinos si cand nu are ce face se mai baga in vazul lumii fara rost

- comunitatea fiind din 2010 si tu ii spui unui om care are 1 an de comunitate ca e foarte vechi...

- e lafel de matur ca un servetel , toti se sterg de el.

- tu sa ai incredere in continuare in el , sper sa nu ramai singur

- ar trebui sa te faci avocat , sau puscarias.

Se vede ca esti copil rasfatat. In locu tau nu as mai posta deoarece iti strici imaginea pe care nu o ai aici pe forum.
Nu poti venii tu un copil care nu stie nici macar sa scrie corect sa faci tu lege sau dreptate intre cei doi.
Stii ca din pacate mai sunt undeva la 6.999.000.000 Copii fara pic de creier care purtati capul sa nu va ploaie in gat.
Am spus ca in mare parte dintre voi sunteti copii sau chiar nu aveti o gandire matura deloc .
Sincer deasta am si ales serverul Gherla deoarece sunt cativa cu care te poti intelege ,nu toti dar sunt mai multi decat pe oricare dintre serverele voastre pe care mi-am prierdut timp degeaba.

Aceasta postare a fost editata de rra: 14 December 2013 - 04:43 PM

• Nasacryl, Tilicutza and Cenzurat;x like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Scuzati ca ma bag, dar ceea ce-ati spus voi, mai sus, mi se pare o exagerare totala . 

Dupa cum vedeti in postul meu urmator , il acus de plagiat si ii aduc si dovada cum ca acel plugin nu este facut de el , ci de anakin_strike , doar ca el a modificat modul de definire al autorului , versiunii si numele pluginului si a adaugat la inceput si la final cum ca acel plugin facut de "el" este facut in amx studio , apoi chiar el recunoaste ca nu este facut de el ( "Si ti ciuda?" ).
. Te rog sa aduci si pe ceilalti care au plagiat alte plugin-uri .

Nu stiti cum sa " scapati" de Nasacryl, si veniti cu o idee geniala prin faptul ca " a plagiat " un plugin . Daca stam sa gandim logic, cei care chiar au editat un plugin si si-au modificat numele fiind ei acei creatori de plugin-ul respectiv, ei nu s-au ales cu nimic .

De unde stii tu, ca nu a editat ceva Nasacryl la acel plugin ? . La fiecare forum al server-ului exista sectia numita " Staff Only ", de unde stii tu, ca nu a creat chiar un plugin REAL facut tocmai de catre el ?

Sa-ti spun ceva. N-o lua in nume de rau . Te invit pe server-ul lui, si vezi daca plugin-ul plagiat este pus pe server-ul respectiv .

Nu tin cu nimeni, dar eu mi-am spus punctul de vedere, si chiar nu a fost foarte frumos ceea ce-ati facut .

Aveti ceva cu el, rezolvati in privat, nu sa vada toti .

Pe langa faptul ca s-a facut aceasta acuzatie, s-a mai si jignit. Nu cred ca strica daca se vorbea  frumos si respectuos .

Partea cea mai rea este ca, pana acum, n-a avut nimeni curajul de-asi spune parerea despre Nasacryl .  

• Nasacryl, Tilicutza and rra like this

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 Postari:
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Inca o dovada ca Nasacryl doar a copiat acel Plugin , modificand ce se putea sa para diferit?

Aici este pluginul original care in care postul lui a fost editat pe 3 Decembrie la ora 1:19 PM

Iar Aici este postat pluginul lui Nasacryl , care a fost postat pe 3 Decembrie la ora 1:17PM

Ce ar trebui sa intelegem de aici?

Simplu :

In prima faza el a luat Pluginul origanal , a modificat ce a gasit adaugand desigur amx-studio ca si cum ar fi al lui.

In a 2 faza a postat pluginul la ora 1:17PM urmand ca dupa 2 minute sa ii editeze posturile autorului la ora 1:19 PM

Dupa ce a vazut ca autorul a avut inca ceva scris in post sa gandit sa mai editeze la ora 4:48PM

Eu stiu ce talent el are la editat , inca de pe 21 Noembrie 2012 cand am facut primul pas spre aceasta comunitate , si el ma facut sa fac 2 inapoi.

Sper sa nu aud aberatii cum ar fi ca " Split ma pus sa scriu asta  , am fost obligat" deoarece eu am ceva personal cu Nasacryl .

Statiiii!

Am gasit inca ceva de care sa ma leg:

A mai scris intr-un topic ca el nu postaeza pentru un post in plus , posteaza pentru a ajuta .

Si la el pe forum are categorie cu topic special pentru a face Posturi ( Rank Gametracker zilnic sau ceva asemanator) 

Sa fim seriosi, asta nu e posthunt? are si 2 posturi pe zi ce sa ne arate doar ca nu are ce face?

Sau a mai si recunoscut ca posteaza pentru a atinge numarul extraordinar de fabulos pentru el si anume 10.000 de posturi , ajuta cu ceva posturile aceastea? Nu cred.

In ciuda faptului ca ai ajutat destul de multe persoane tot nu ai rezolvat nimic :

Tu cand incerci sa ajuti pe cineva ... ranesti alte 2 persoane.

Aceasta postare a fost editata de lmpossible: 14 December 2013 - 04:23 PM

• sera, ionas, MARQUiZ and 1 other like this

sera

sera

Premium

• Premium
  • 1688 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 17-October 10

Scz dar nu cred ca ai inteles mesajul rra!! Nu ma intereseaza ca am luat ban sincer poate sami dea 1000 de banuri nu dau 2 lei pe el si pe banurile lui!!  Pe de alta parte eu faceam referire la gandirea lui pe cale de disparitie atunci cand venea vorba despre motivul pt care a putut sa duca la asa ceva! Un motiv penal din toate pctele de vedere!! Mai nou dai un like pe forum si te prinde pe joc si iei ban si te intrebi oare dc face asa ceva!!! HMM nu pot sa dau eu un raspuns concret la problemele lui cu obsesia de likuri!! Un raspuns ar fi acela ca sigla de "Moderator" i sa imprimat in cerebel si crede ca este un fel de God! Pe langa toate astea este Un plagiator !!! Repet "ma inclin in fata ta @SpLitT @ ZM, !! El niciodata nu recunoaste cand greseste!! El mereu are dreptate!!

@LoVe ;x ., cred ca daca se putea vb ceva cu el oamenii acestea ar fi vb deja cu el!! Dar ce poti sa vb cu un om cu asemenea caracter?

Intradevar nu zic ca a procedat corect danduti ban pentru un like (daca alea sunt adevaratele lui motive) dar trebuie inteleasa ideea ca "apar si nervii".

Astea sunt motivele lui!! Cand mam conectat azi nu stiam dc tipa playeri la mine " iesi sera ca daca te vad astea iei ban ca asa si asa si miau zis tot" oricum argumentele astea nu leam zis ca sa ii arat ca e 0!! Ci sa ii arat caracteru!! Tiam zis poate sa imi dea 10 100 10000 de banuri numi pasa!! Lumea trebuie sa stie ca el reactioneaza in functie de impulsurile cerebelului care momentan este intetosat de gradul "moderator" !!

Nu stiu eu ce mare scripter este el! Stiu doar ca este un om de 2 lei fara bun simt si fara pic de respect pt altii si pt lucrarile lor!!!

@Dorian @ CS16,
il sti personal pe nasacryl? ai purtat vreodata vreo discutie cu el sau ceva? Te-a platit sa il pupi asa frumos? Si da pana acum nu a sarit nimeni cu gura pt ca pt unele nimicuri chiar nu are rost sa te pui cu cerebelu lui ca se incinge si ia decizii gresite! Sti cum se spune " inceputul e greu dar dupaia .. ;) "

Aceasta postare a fost editata de sera: 14 December 2013 - 04:35 PM

• POLARSOOON, GabyAka, appLy^NxT and 3 others like this

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 Postari:
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Numele moderatorului reclamat: Nasacryl

Motivul reclamatiei:  M-am saturat sa il vad pe acest figurant si plin de el , plagiator care sufera de smecherie.

1.  In primul rand vreau sa va dovedesc ca acest "scripter" cum isi spune el la profil ( ;)) ) este un mare plagiator . Asa a fost mai mereu, doar ca stie sa se ascunda, sa modifice niste functii din pluginuri in asa fel incat sa para diferit si sa si le insuseasca . Puteti vedea asta in topicul acesta ( click ) unde domnul Nasacryl isi prezinta pluginul "lui" de ninsoare . Dupa cum vedeti in postul meu urmator , il acus de plagiat si ii aduc si dovada cum ca acel plugin nu este facut de el , ci de anakin_strike , doar ca el a modificat modul de definire al autorului , versiunii si numele pluginului si a adaugat la inceput si la final cum ca acel plugin facut de "el" este facut in amx studio , apoi chiar el recunoaste ca nu este facut de el ( "Si ti ciuda?" ). Daca il intrebati ce reprezinta acel engfunc habar nu are. Daca nici cei din staff nu sunt seriosi si isi insusesc pluginurile altora atunci de ce ar mai trage la raspundere pe altii ca nu sunt ei autorii? Si nu numai ... inainte sa isi posteze pluginul , s-a asigurat ca nu isi va da nimeni seama ca a mai fost deja postat acest plugin cu autorul original , anakin_strike , ( puteti vedea in acest topic -> click ) si i-a editat toate posturile acelui topic starter unde aducea mai multe explicatii despre acel plugin. Se vede ca e destept , nu lasa urme :))

2. Nu as fi venit sa il reclam daca nu s-ar fi bagat in acest topic , unde am facut o cerere de suport in legatura cu o problema care persista de ceva timp pe serverul ZM . Dragutul de yLLuSioN a binevoit sa ma ajute si s-a trezit el sa vina sa imi dea Edit la posturi si sa spuna ca din cauza ca m-am bagat eu in topicul lui , cum ca as fi facut "amatoare" echipa de suport CS16 serverul ZM nu merita sa beneficieze de sectiunea Support a comunitatii. Eu nu cred ca este el in masura sa decida cine merita si cine nu sa fie ajutat . Nu vrea sa ma ajute , sa nu ma ajute. Nici nu am nevoie de ajutorul lui , mai sunt si altii care pot ajuta . Nu am facut pe nimeni amator , doar am dovedit ca acel plugin nu este creat de el. Dar trebuie sa se bage el ca e smecher si are putere sa spuna ceva care subintelege cu totul altceva fata de ce s-a intamplat ca sa arate el ca nu trebuie sa il ataci ca altfel ai de suferit.

Este prea de tot ... sincer e timpul sa deschideti ochii si sa vedeti ce fel de om este acesta. M-am saturat sa fie aparat mereu chiar daca nu merita. M-am mai ales si cu doua warnuri :|

Link catre topic / Printscreen: le-am pus in descriere problema .

EDIT: ma scuzati ca am scris asa mult, sper sa va faceti timp sa cititi , eu nu ma pot exprima pe scurt :)

Ba ce nu-ti convine tie?

Nasa a facut ce trebuia nu e plagiator . Dintr-o data toti sunteti impotriva lui.

E printre cei mai maturi oameni ai comunitatii si cei mai vechi si avem incredere in el acum tu te-ai gasit sa-l faci mincinos?

E printre cei mai buni Scripteri ai aceste comunitati si va poate dovedii.

Nasa nu da apa la moara lasa-i in viata lor tu fa ce iti doresti in continuare.

Split si ceilalti care e problema voastra?

Split sa-ti mai zic cv la acel topic cand ai primit warn l-ai primit , ca ai meritat.

Eu zic sa-ti vezi de viata ta si sa-l lasi in pace ca nu esti zeul zeilor .

PS : Daca nu facea acest topic voi nu erati impotriva acum v-ati gasit?

Pana la urma NASA DA-LE PACE !

EDIT : Imposible ce ne face pe noi sa te credem ca tu si split nu sunteti impotriva lui? - si ca v-ati pus amandoi pe el ca sa-l "doborati" eu credk va roade oftica ca el e in atentia tuturor? =)))))). Si apoi are 10.000 posturi crezi ca il doare  +1? =))

EDIT : DA il cunosc pe nasa care e problema? Imposible daca vb de like dc ... ai dat like si ai luat? :@

Aceasta postare a fost editata de Dorian @ CS16: 14 December 2013 - 04:43 PM

• Nasacryl likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

.

Aceasta postare a fost editata de LoVe ;x .: 14 December 2013 - 04:51 PM

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 Postari:
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Ba ce nu-ti convine tie?

Nasa a facut ce trebuia nu e plagiator . Dintr-o data toti sunteti impotriva lui.

E printre cei mai maturi oameni ai comunitatii si cei mai vechi si avem incredere in el acum tu te-ai gasit sa-l faci mincinos?

E printre cei mai buni Scripteri ai aceste comunitati si va poate dovedii.

Nasa nu da apa la moara lasa-i in viata lor tu fa ce iti doresti in continuare.

Split si ceilalti care e problema voastra?

Split sa-ti mai zic cv la acel topic cand ai primit warn l-ai primit , ca ai meritat.

Eu zic sa-ti vezi de viata ta si sa-l lasi in pace ca nu esti zeul zeilor .

PS : Daca nu facea acest topic voi nu erati impotriva acum v-ati gasit?

Pana la urma NASA DA-LE PACE !

Morrr =)))) morrrr

Am uitat sa va spun ca morrr? =))))

Unu la mana uitate ce am scris in topiculd e mai sus si dupa vorbeste

Doi la mana vad ca mai nou si-a gasit avocat si vad ca primesti si like'urile esentiale exact in secunda in care postezi.

O sa fie Nasacryl cel mai bun scripter al acestei comunitati dupa ce se va inchide.

Ca sa fii un scripter nu zic ca nu trebuie sa ai o inspiratie , dar macar ai bunul simt : Ori sa faci un plugin asemanator , copiat din alta parte si editat Precizand ca ai fost inspirat sa faci

fie sa faci un plugin nou care nu a mai fost postat nicaieri asta inseamna a fi scripter , nu sa te umfli in pene ca ai facut un plugin copiat si ai editat 2 cuvinte .

Dorian @ CS16 , daca SpliT era singurul care ar fi impotriva lui nasacryl , ar fi fost de acord . Dar cand vezi ca atata lume se streseaza sa il scoata afara, tu vii sa ne arati ca are argati? sau esti si tu un lingusitor , sau poate ti-a promis un grad pe Gherla?

Nu inteleg de ce va treziti vorbind.

In legatura cu "Nasa nu da apa la moara lasa-i in viata lor tu fa ce iti doresti in continuare."

Ce vrei sa spui? El sa faca ce vrea in continuare si noi sa suportam consecintele nu?

Din proprozitia "E printre cei mai maturi oameni ai comunitatii si cei mai vechi si avem incredere in el acum tu te-ai gasit sa-l faci mincinos?"

Se intelege ca :

- tu deja il cunosti pe nasacryl si faci orice sa il ajuti chit ca a gresit sau nu.

- nu e mincinos , e FOARTE mincinos si cand nu are ce face se mai baga in vazul lumii fara rost

- comunitatea fiind din 2010 si tu ii spui unui om care are 1 an de comunitate ca e foarte vechi...

- e lafel de matur ca un servetel , toti se sterg de el.

- tu sa ai incredere in continuare in el , sper sa nu ramai singur

- ar trebui sa te faci avocat , sau puscarias.

Pot lua warn si la acest lucru. Inca unu in plus nu imi afecteaza gandirea.

Aceasta postare a fost editata de lmpossible: 14 December 2013 - 04:40 PM

• bulaNNNNNNNN, Tilicutza, _fpS and 1 other like this

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Terminati-va oameni buni parca ati avea 12 ani pe cuvantul meu .Atat ca a plagiat ca a facut nu stiu ce . A incalcat vre-un regulament , a dat cuiva in cap , v-a luat painea de la gura fratilor de sunteti asa de frustrati ? Daca pe om l-a dus capu` sa faca care e problema voastra ? Vine becali si va da bani ca atat va luati de David sau ce ? Mai terminati-va ca v-am zis : aveti poate 20 de ani nu 11-12 . Da-ti dovada de varsta pe care o aveti . Va e ciuda ca el are ce are si voi aveti ce ? NIMIC . UItati ca el asa cum il faceti voi : plagiator , mincinos , suferinta , si asa mai departe are moderator pe forum , are serverul lui propriu ( populat mai tot timpul ) , are o viata frumoasa , nu duce grija de nimic. In schimb voi ce aveti ? frustrari si probleme cu nervii . NIci un om intreg la minte nu ar reactiona cum ati facut-o voi , FRUSTRATILOR .

Suta-n mie ca voi lua warn ... Daca se considera ca merit warn pentru niste adevaruri atunci c`est la vie

Aceasta postare a fost editata de cZrr: 14 December 2013 - 05:01 PM

• Nasacryl and rra like this

sera

sera

Premium

• Premium
  • 1688 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 17-October 10

Cancel vote :))

Aceasta postare a fost editata de sera: 14 December 2013 - 05:44 PM

• aXel, khasdar and petrutz like this

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

Eu nu vreau sa ma pun rau cu nimeni mai baieti, cum am mai spus ca nu as fi facut reclamatia aceasta daca nu s-ar fi bagat in topicul de suport sa spuna ca toate cererile de suport ale serverului ZM vor fi ignorate. Vi se pare ca este el in masura sa decida acestea? El, ca moderator si cu mandria lui ca ajuta lumea si ca spune ca va face plugin "X" pentru "X" nevoia, iar apoi da search pe google , cauta ceva asemanator si apoi si-l insuseste? Chiar apreciati asa ceva? Eu nu vreau sa va schimb impresia despre el, fiecare cu icoana la care se inchina , inchinati-va la el daca vreti, sincer nu imi pasa, dar daca v-ati asumat riscul de a veni aici si de a creea un chat stiind clar ca actionati impotriva regulamentului, caci in aceasta sectiunea are dreptul doar reclamantul , reclamatul si conducerea sa posteze atunci cred ca veti fi rasplatiti de acest baiat. Nu am nevoie sa il arunc fiindca este in "centrul atentiei" cum ziceti voi :)) ce nevoie as avea eu de atentie? eu nu m-am bagat nicaieri in acest forum, decat in sectiunea serverului pe care il subconduc , nu vreau sa fiu observat , asa ca nu aveti de ce sa aduceti astfel de argumente. Stati fiecare in bancile voastre , ca nu v-am acuzat pe voi :-j , sincer nici nu imi pasa de el , nu imi pasa ce face in alte serctiuni si la cine se da smecher, dar atata timp cat se baga peste mine si decide el de ce are voie serverul ZM sa beneficieze si de ce nu , ei bine eu nu sunt bataia lui de joc ;)

Aceasta postare a fost editata de SplitT @ ZM: 14 December 2013 - 06:31 PM

• sera and appLy^NxT like this

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Pai daca nu vrei sa schimbi impresii sau ce nu vrei tu sa mai faci vezi-ti de drumu` tau in viata si nu te mai lega de orice . Nu mai fi un frustrat . Atat tam-tam ai facut ca vezi domne " ar fi dat el copy-paste "  .. TI-a luat cumva painea de la gura sau cum ? Nu mai dormi bine noaptea ca fost el "  plagiator " ? Deja ai dat-o in penibil . Inca putin si o sa o dai si in ridicol . Nu mai postez aici ca tu nu stii cum te cheama nici cu buletinu`n mana.SANATATE

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

Pai daca nu vrei sa schimbi impresii sau ce nu vrei tu sa mai faci vezi-ti de drumu` tau in viata si nu te mai lega de orice . Nu mai fi un frustrat . Atat tam-tam ai facut ca vezi domne " ar fi dat el copy-paste "  .. TI-a luat cumva painea de la gura sau cum ? Nu mai dormi bine noaptea ca fost el "  plagiator " ? Deja ai dat-o in penibil . Inca putin si o sa o dai si in ridicol . Nu mai postez aici ca tu nu stii cum te cheama nici cu buletinu`n mana.SANATATE

bai copilas te-am atacat eu pe tine? Nasa este cumva tatal tau de ai sari si in prapastie pentru el asa de tare et legi tu? din cate am spus a fost mai mult din cauza cu treaba de la suport, nu pt plagiat, sau poate ca nu stii sa citesti, asta este alta problema, macar eu am buletin, copil de 10 ani ;)

• sera likes this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

T.C. pana ajungem la o decizie.

• TYGA, SwanX, SpLitT @ ZM and 5 others like this

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 Postari:
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11

*
POPULAR

Nasacryl,tu esti un om care isi face treaba din obligatie,tu nu faci nimic din placere,am impresia ca o faci pentru posturi si like-uri,posibil si pentru grad mai mare,nu cunosti multe din regulile minime de moderare,gen cand se da hide la un post(in cazul tau,atunci cand nu-ti convine),cand se da edit si cand se da tc,iar cateva dintre ele dupa ce ti le-am explicat tot dupa capul tau faceai.Asta a fost asa de introducere,o caracterizare pentru moderatorul Nasacryl.

Cu privire la primul punct pus in discutie de reclamant: ai vrut sa pari interesant sau sa iesi in evidenta,nu-mi explic..Totul a plecat de aici: http://forum.cs16.ro...pada-pe-server/ unde dupa ce eu am facut eu 2 update-uri ,tu inchizi topicul pe motiv user banat si linkuri expirate...dupa care ai deschis alt topic in care te pui autor al aceluiasi plugin...nu prea mi se pare corect,pentru ca daca vroiai sa te pui autor trebuia sa vii cu ceva in plus la acel plugin...

La al 2-lea punct,ai inchis un topic de la support pe motiv ca ai fost jingit...pai aici,daca e sa se fi luat o decizie,o luam toti si in plus ce facem?II cautam pe toti care joaca pe ZM si le dam tc la cereri ca nu-ti place tie de ownerul de acolo?Acea sectiune nu sta neaparat in tine,este si ylluzion,sunt si multi useri care ajuta,nu ti-a cerut nimeni ajutorul tau expres.

Nu prea cunosti ce-i ala respectul fata de unele pareri si unii useri,nu cunosti ce-i aia colegiabilitate => Remove

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi