Numele moderatorului reclamat: Nasacryl
Motivul reclamatiei: M-am saturat sa il vad pe acest figurant si plin de el , plagiator care sufera de smecherie.
1. In primul rand vreau sa va dovedesc ca acest "scripter" cum isi spune el la profil ( ) este un mare plagiator . Asa a fost mai mereu, doar ca stie sa se ascunda, sa modifice niste functii din pluginuri in asa fel incat sa para diferit si sa si le insuseasca . Puteti vedea asta in topicul acesta ( click ) unde domnul Nasacryl isi prezinta pluginul "lui" de ninsoare . Dupa cum vedeti in postul meu urmator , il acus de plagiat si ii aduc si dovada cum ca acel plugin nu este facut de el , ci de anakin_strike , doar ca el a modificat modul de definire al autorului , versiunii si numele pluginului si a adaugat la inceput si la final cum ca acel plugin facut de "el" este facut in amx studio , apoi chiar el recunoaste ca nu este facut de el ( "Si ti ciuda?" ). Daca il intrebati ce reprezinta acel engfunc habar nu are. Daca nici cei din staff nu sunt seriosi si isi insusesc pluginurile altora atunci de ce ar mai trage la raspundere pe altii ca nu sunt ei autorii? Si nu numai ... inainte sa isi posteze pluginul , s-a asigurat ca nu isi va da nimeni seama ca a mai fost deja postat acest plugin cu autorul original , anakin_strike , ( puteti vedea in acest topic -> click ) si i-a editat toate posturile acelui topic starter unde aducea mai multe explicatii despre acel plugin. Se vede ca e destept , nu lasa urme
2. Nu as fi venit sa il reclam daca nu s-ar fi bagat in acest topic , unde am facut o cerere de suport in legatura cu o problema care persista de ceva timp pe serverul ZM . Dragutul de yLLuSioN a binevoit sa ma ajute si s-a trezit el sa vina sa imi dea Edit la posturi si sa spuna ca din cauza ca m-am bagat eu in topicul lui , cum ca as fi facut "amatoare" echipa de suport CS16 serverul ZM nu merita sa beneficieze de sectiunea Support a comunitatii. Eu nu cred ca este el in masura sa decida cine merita si cine nu sa fie ajutat . Nu vrea sa ma ajute , sa nu ma ajute. Nici nu am nevoie de ajutorul lui , mai sunt si altii care pot ajuta . Nu am facut pe nimeni amator , doar am dovedit ca acel plugin nu este creat de el. Dar trebuie sa se bage el ca e smecher si are putere sa spuna ceva care subintelege cu totul altceva fata de ce s-a intamplat ca sa arate el ca nu trebuie sa il ataci ca altfel ai de suferit.
Este prea de tot ... sincer e timpul sa deschideti ochii si sa vedeti ce fel de om este acesta. M-am saturat sa fie aparat mereu chiar daca nu merita. M-am mai ales si cu doua warnuri
Link catre topic / Printscreen: le-am pus in descriere problema .
EDIT: ma scuzati ca am scris asa mult, sper sa va faceti timp sa cititi , eu nu ma pot exprima pe scurt
Aceasta postare a fost editata de SplitT @ ZM: 11 December 2013 - 05:02 PM